Lav din egen Canopy Bed

Lav din egen Canopy Bed


Hvis du elsker udseendet af en romantisk soveværelse, men dit budget er strakt ud over tro, lære at lave din egen himmelseng er den perfekte løsning. Det er ikke svært at gøre, og du kan have den frodige, romantisk look du tørster efter en brøkdel af prisen.

Sådan Gør din egen Canopy Bed

Der er flere måder at gøre din seng, og hver vil give dig et lidt anderledes udseende, fra hytte til elegant. Nogle er sværere end andre, men næsten enhver af disse ideer kan være afsluttet ved novice på blot et par timer.

Ringe

Du kan bruge håndklæde ringe fra hjem forbedring butik at skabe en enkel baldakin, der er nemt at ændre med årstiderne. Denne behandling giver din seng en blød, æterisk udseende, når du bruger gaze eller ren og skær stof i ringene

For at gøre baldakin:

 1. Fastgør håndklæde ringe til loftet på de fire hjørner af sengen.
 2. Mål afstanden fra loftet til gulvet, tilsætning af mindst en fod for oplægning og draperinger. Gang dette med otte for at få den mængde stof, du har brug for. For en otte-fods loft skal du bruge mindst fireogtyve meter stof.
 3. Klip dit stof til din måling.
 4. Seal kanter dit stof med flydende flosse stoppe eller sy en søm.
 5. Træk længden af ​​stoffet gennem to ringe på den ene side gør det muligt at drapere sagte. Det bør være lang nok til at "puddle" lidt hvor den møder gulvet.
 6. Gentag på den anden side.
 7. Du kan tilføje stof på tværs af ringene på top og bund, hvis du kan lide, men dette er ikke nødvendigt.

Fordelen ved denne type canopy er, at det er en enkel sag at trække stoffet ud af ringene og vaske det at holde den ren og frisk.

Gardinstænger

Brug gardinstænger at oprette din baldakin er en anden hurtig og nem måde at lave din egen himmelseng. Det er lidt mere involveret end at bruge ringene, men denne teknik giver en mere traditionel baldakin og gardiner ser til dit soveværelse.

 1. Installer tre gardinstænger på dit loft. Brug to stænger på langs til din seng og én på tværs i spidsen af ​​sengen.
 2. Mål fra gulv til loft. Hvis du bruger færdige gardiner vil du ikke nødt til at tilføje hem godtgørelse, ellers tilføje seks inches.
 3. Brug tie top eller faner gardiner, eller stof bundet til klippe ringe, lægger stoffet til gardinstænger. Du kan også bruge shower curtain kroge eller andet, der vil bevæge sig langs gardinstænger og holde vægten af ​​stoffet.

Grapevine Wreath

Hvis du ønsker en renæssance eller land haven ser derefter bruge en vinstok krans kan være en idé, at du vil elske. Den krans er knyttet parallelt med loftet med seks kop kroge og fiskesnøre, gør det muligt at "flyde" over hovedgærdet. Letvægts stof trækkes gennem krans og fastgøres til væggen med tiebacks. Man kan også bare tillade stoffet at strømme ned omkring sengen.

Stoffer til brug

Afhængigt af det udseende, du ønsker, de fleste hjemmelavede baldakiner ser bedst med en let, draperet stof. Det behøver ikke at være dyrt, hvis dit budget ikke kan klare det. Nogle stoffer til at overveje, er:

 • Tulle
 • Lace
 • Silke
 • Gaze
 • Satin
 • Bomuld
 • Bambus
 • Syntetisk

Alle disse er lette og fås i mange farver. Du kan også bruge ark, letvægts vintage quilts eller færdiglavede gardiner.Når du elsker udseendet af en baldakin, men bare ikke er klar til at bruge de penge på en rigtig himmelseng prøve et af disse projekter. De er enkle nok, at du kan ændre udseendet af dit soveværelse i et par timer med mindre end hundrede dollars. Når det er så nemt kan du ændre udseende med årstiderne eller med dit humør.