Lauren Scruggs Bevarer Serious skader af Plane Propeller

Det viste sig at være en virkelig skæbnesvanger luft flyvning for Lauren Scruggs, bedst kendt som mode ekspert på garderoben departementet Gossip Girl, som afsluttede sin fornøjelse tur med afgørende skade påført hendes venstre side del af kroppen, herunder tab af hendes venstre hånd.

Lauren Scruggs Bevarer Serious skader af Plane Propeller

Som rapporteret af Dallas Fox 4 News, Scruggs lørdag bordede en to-sæders fly, der agter at nyde synet af statens jul belysning fra oven. Da hun efter afslutningen af sin flyvning ved en privat lufthavn i McKinney, Texas, klatrede ned fra flyet, lidelsesfæller hun kommer for tæt på flypropel der stadig var spinning.

Scruggs 'familie talsmand beskrev ulykken i et indlæg på Caring Bridge hjemmeside at informere offentligheden, at hun blev ramt ned som "hun gik ind i fronten af prop ... Lauren hånd, hoved, og skulder området blev ramt."

Mens FAA endnu at se på de nærmere oplysninger om hændelsen, den 23-årige model og forfatter af mode blog LOLO gennemgik en række af redningsindsatser hendes venstre hånd blev amputeret.

Den efterfølgende nyhed postet mandag eftermiddag oplyst, at Scruggs havde vellykket operation og var med sin familie i ICU. Mens hun beholdt visionen om hendes højre øje hendes venstre ene forblev Bandaged og dets evne til at se var stadig tvivlsom. Bortset fra, at hun er på vej til helbredelse.