Lauren Conrads Beauty Products Collection

Lauren Conrad 's nyeste indlæg i sin blog på Forbes.com afslører, at hun agter at fokusere på hendes engagement med hendes skønhed hjemmeside, TheBeautyDepartment. Tja, det er ikke noget nyt for hendes fans, som følger hendes liv tæt og kender til eksistensen af ​​hjemmesiden fra lanceringen i foråret, og vi ved Conrad for hendes mode bestræbelser foreviget i hendes shows og romaner, men nu skaberen af LC og Paper Crown egentlig betyder at træde på gas.

Lauren Conrads Beauty Products Collection

Conrad skriver, at det er en af hendes "vigtigste mål" at udvikle hendes hjemmeside og oprette en produktlinje. Hun er i øjeblikket travlt med at undersøge alle muligheder og fuldt håber at ramme på det endelige koncept snart og komme ned til udførelse.

Afstivet for at udvide hendes skønhed bestræbelser, er det 25-årige reality stjerne bakkes op af et stærkt team af makeup artist Amy Nadine og hår stylist Kristen Ess. Her er en levedygtig (og cool!) Fundament at bygge videre på. Conrad inviterer alle til stay tuned, og det synes hun vil være i stand til at begrunde den opmærksomhed, hvad synes du?