Late Night Mellemmåltider: 4 grunde Det er Ok

Mens du sidder foran fjernsynet lige før sengetid, kan trangen til at snack strejke og har du vandrer i køkkenet til at forkæle dig selv med nogle sent nat snacking. Men spise om natten behøver ikke at stave doom til din kost. Der er fødevarer, du kan spise, som kan være en hjælp til din kost og holde dig på vej til at tabe sig og holde en sund livsstil.

1. Holder du parat til morgen motion

Spise en sund, vitamin-rige fødevarer, såsom en banan, før du sover, kan forhindre den naturlige overnight tab vitamin og energi udtynding, der sover årsager og giver dig mulighed for at bevare ekstra udholdenhed, når du træder uden for en formiddag køre eller nogle omgange i pool.

2. Forhindrer Tilnærmelse

Når reducere din kalorier under en diæt eller deltage i signifikante niveauer af motion, kan din følelse af sult blive svær. Fristelsen til at forkæle dig selv med usund snacking sent om aftenen kan blive særligt potent efter en dag med lavt kalorieindhold spise.

For at modvirke potentielt farlige sene binges, kan du planlægge en sund, sen nat snack. Vide du behøver ikke at overleve hele natten uden en eneste bid at spise kan være en stor hjælp i at forebygge en tur til fryseren i en gallon af is ved midnat. Vælg jordbær eller æble skiver at erobre den søde tand eller spise en håndfuld let saltet mandler til at tilfredsstille en salt trang.

3. Holder dit stofskifte Relæ

Mange Dieters forsøger at tabe sig ved at tænke på den tid, de ikke bruger spise, i stedet for at koncentrere sig om at gøre den mad, de spiser nærende og sund. Det betyder en dieter kan købe ind i den ofte foreslået metode til at spise noget forbi 06:00. Selv om denne fremgangsmåde kan give mening for en person, der går på vågeblus omkring 10:00 PM, er det ikke usædvanligt, at den gennemsnitlige voksne at falde i seng langt senere end det.

Hvis din sengetid hænger omkring midnat hver nat, er der ingen grund til at standse spise en fuld seks timer før du går i seng. Spise en skål med lavt kalorieindhold popcorn eller en skiveskåret æble et par timer før du sover vil tilbyde nogen syg virkninger og vil bidrage til at holde din krop ud af "sult-tilstand."

4. Forbedrer-vitamin

I løbet af dagen vil du sandsynligvis ikke gå mere end fem timer uden at spise - selv mens slankekure. Da frokost normalt spises så hurtigt som fire timer efter at vågne, og middag er ofte forbruges mindre end fem timer efter frokost, din krop generelt besidder et sundt niveau af vitamin og mineral aktivitet i løbet af dagen for at holde dine knogler og muskler aktiveret.

I løbet af de timers søvn, på den anden side, vil din krop slippe op på sine energikilder og vitamin niveauer vil blive forringet af den tid, du vågner op. Spise en vitamin-rige fødevarer, før du sover, vil mindske effekten af ​​natten vitamin udtynding.