LASIK: Epi-LASIK Tips

Epi-LASIK vs. PRK

Epi-LASIK tilbyder en hurtigere visuel opsving end med PRK gennemsnit 3-5 dage for tilstrækkelig bedring i modsætning til PRK, som ofte tager fem til syv dage til visuel opsving at forekomme.

Både PRK og Epi-LASIK behandle overfladen af ​​hornhinden, men med PRK overfladen lag af huden på hornhinden fjernes. Dette sker ikke med Epi-LASIK.

Mennesker, der har Epi-LASIK erfaring mindre hævelse postoperativ forhold til PRK. Epi-LASIK heller ikke udnytte alkohol i den kirurgiske proces som PRK gør. I virkeligheden Epi-LASIK tager de gode ting fra PRK og eliminerer negativer.

Er Epi-LASIK den næste store ting?

Er Epi-LASIK den næste store ting i laser øje kirurgi? Ingen ved med sikkerhed, men hvad der er kendt er, at Epi-LASIK er stigende i popularitet.

Epi-LASIK kombinerer de bedste dele af LASIK øje kirurgi og LASEK og PRK øje kirurgi. Epi-LASIK bliver stadig mere populære af en række årsager. Opsvinget tid er hurtigere og visionen restaurering siges at ske hurtigere end med andre laser øje indgreb. Dette, kombineret med risikofaktorer meget lave, gør Epi-LASIK meget populære hos dem, som operationen er passende for.

Hurtig Recovery Med Epi-LASIK?

Gendannelse fra Epi-LASIK kan faktisk være længere end at komme fra den traditionelle LASIK operation, men hurtigere end andre typer af laser øje indgreb. Med traditionel LASIK kan patienter har forbedret syn fra den dag operationen finder sted og kan se væsentlige ændringer den følgende dag.

Med Epi-LASIK, tager det omkring en uge før du skal køre. Dit syn kan ikke gendannes, før omkring tre dage efter operationen. Men i nogle tilfælde det har taget længere tid end tre dage for vision at komme sig. Epi-LASIK kan have mere ubehag fra smerte sammenlignet med traditionel LASIK operation, men smerten er mild og mindre end med andre laser øjenoperationer.

Hvad der venter efter Epi-LASIK Surgery

Det opsving tid til epi-LASIK er betydeligt længere end for standard LASIK operation.

Efter operationen, vil du have en speciel kontaktlinse på det øje, der fungerer som en slags plaster. Du vil ikke have normalt syn på dette punkt, så sørg for at sørge for nogen til at køre dig hjem fra klinikken.

Efter omkring tre dage vil du være i stand til at fjerne den særlige kontaktlinser. Du har måske næsten perfekt udsyn på dette tidspunkt, eller det kan tage flere uger at stabilisere sig. Det vil være omkring en uge før du kan køre.

Under din opsving kan du opleve nogle smerter, som bør være håndterbar med over-the-counter medicin.

Hvordan Epi-LASIK Works

Epi-LASIK operation tager 10 til 15 minutter at udføre. Patienten fremstilles som en LASIK procedure, med øjet bedøvet med bedøvelsesmiddel dråber og en særlig anordning holder øje åbent.

Kirurgen anvender en oscillerende plast "blad" forsigtigt adskille epithelemium (øverste lag af hornhinden) fra hornhinden nedenunder. Når den er fjernet, en laser omformer hornhinden for at korrigere patientens syn.

Efter denne korrektion er gjort, er ephithelemium tilbage til sin naturlige position med en spatel-lignende instrument, og en særlig kontaktlinse placeres over øjet til at fungere som en slags Band-Aid.

I de næste par dage bandage linse vil forblive på plads, og patienten kan opleve irritation, rindende øjne, og følelsen af ​​et fremmedlegeme i øjet. Det vil være fire til seks uger, før fuld synsstyrke er genvundet.

Epi-LASIK og Corneal Flaps

Med traditionelle LASIK procedurer er en klap dannet på hornhinden med en kniv eller en laser, afhængigt af kirurgens valg af instrumenter. Denne klap er ofte forårsaget komplikationer efter operationen med typiske LASIK procedurer.

Med epi-LASIK procedure, er der ingen hornhindeflap foretaget. Epi-LASIK bruger en automatiseret anordning, der bevæger sig bort fra de hornhindeceller og laseren derefter behandler de nyligt eksponerede hornhinde celler. Det korrigerer visionen ved at omforme hornhinden.

Fordi der ikke er nogen hornhindeflap i Epi-LASIK er proceduren betragtes som en langt sikrere alternativ til LASIK ved behandling af høje recepter og tyndere hornhinder.

Hvad er Epi-LASIK?

Epi-LASIK er et raffinement til LASIK procedure, hvilket gør det mindre invasiv og tilgængelig for en bredere vifte af patienterne.

I LASIK, er en lille kniv anvendes til at skære en flap i hornhinden. I epi-LASIK, er lag af hornhinden forsigtigt adskilt i stedet for skåret, og ingen alkohol anvendes. Dette gør det muligt at bruge epi-LASIK på patienter med lidelser, såsom tørre øjne eller ekstremt tynde hornhinder, der ville forhindre dem fra at være berettiget til LASIK operation.

Proceduren tager lidt længere end LASIK og epi-LASIK patienter kan opleve mere smerte og tage længere tid at komme sig end LASIK kirurgi patienter. Hvis du har fået at vide, at du er en dårlig kandidat til LASIK, er det værd at spørge, om epi-LASIK ville være det rigtige for dig.

Epi-LASIK for Low Nærsynethed

Epi-LASIK anses en sikker og hensigtsmæssig procedure for dem, der har lav nærsynethed. Lav nærsynethed er almindeligt kendt som nærsynethed. Epi-LASIK på dem med lav nærsynethed havde færre tilfælde af uklarhed i forhold til dem, der havde PRK eller LASEK.

Tidlige undersøgelser har vist, at Epi-LASIK på folk med lav nærsynethed har ingen væsentlige sight-loss komplikationer, ingen endotelcelle tab, der ikke var typisk og ingen signifikant tab af skelnen af ​​synet. Det tilføjes med en temmelig nice helbredende tid og patienternes tilfredshed med resultaterne viser, hvorfor Epi-LASIK er velegnet til dem med lav nærsynethed.

Forskelle mellem LASIK og Epi-LASIK

I LASIK operation er en flap skæres i hornhinden med en klinge eller laser. Epi-LASIK kirurgi er blidere på hornhinden, ved hjælp af en stump plast oscillerende kniv. Fordi det er mindre invasiv, er det muligt at opnå gode resultater med epi-LASIK i mennesker, hvis hornhinder er for tynde eller usædvanligt formede, hvilket gør dem dårlige kandidater til LASIK.

Standard LASIK operation har en kortere restitutionstid med færre smerter end epi-LASIK. Epi-LASIK øje kirurgi kan også være en mulighed for dem, der er i risiko for at blive ramt i øjet - politifolk og sportsfolk, for eksempel. Denne risiko gør dem dårlige kandidater til standard LASIK, fordi et slag mod øjet kunne løsne snittet klap.

Mulige komplikationer af Epi-LASIK

Risikoen for vision-skadelige komplikationer af epi-LASIK er ganske lav, men kan aldrig siges at være nul. Epi-LASIK operation fjerner nogle af de risici for traditionel LASIK, herunder en nedsat risiko for flap komplikationer, infektioner og dis.

I de første par uger efter en epi-LASIK procedure, er det muligt, at du vil opleve "spøgelser" eller andre abnormiteter i vision. Hvis dette sker, skal du se din kirurg. Det er muligt, at du har nogle sidesten bygningsfejl, der skal rettes, enten med linser eller med ekstraudstyr kirurgi.

Du kan også opleve nogle problemer med natkørsel, især lige efter operationen.

Fordele ved Epi-LASIK

Epi-LASIK øjenoperation anses sikrere end standard LASIK, fordi det ikke er så invasive. Kirurgen skærer en mindre mængde væv, og øjet heler fuldstændig bagefter.

Epi-LASIK er et fremskridt, der gør det muligt for patienter med tynde eller unormale hornhinder, eller dem med tørre øjne syndrom, som ikke er gode kandidater til LASIK, at korrigere deres vision kirurgisk.

Det opsving tid til epi-LASIK operation er hurtigere end PRK og andre alternativer til LASIK. Undersøgelsens resultater viser, de fleste patienter oplever minimal til ingen smerter under deres helbredelse, og epi-LASIK patienter oplever færre problemer med "tørre øjne" efter deres operation, end dem, der havde LASIK operation.

Er du en kandidat til Epi-LASIK?

Hvis du har fået at vide, du kan ikke have LASIK operation på grund af tynde eller unormale hornhinder, eller på grund af tørre øjne, kan du stadig være berettiget til epilasik øjenoperation.

Men mange af de andre restriktioner for refraktiv øjenkirurgi gælder for epi-LASIK så godt. Hvis dine øjne er ustabile, hvis du er under 18, eller hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid snart, vil du højst sandsynligt blive rådgivet til at vente eller søge andre former for vision korrektion.

Epi-LASIK er behandling af valg for folk, der har øjnene med høje beføjelser korrektion nødvendige, eller som har særligt stejle eller flade hornhinder.

Epi-LASIK til aktive mennesker

Med standard LASIK operation, patienter advaret om ikke at engagere sig i en karriere eller sport, der kan medføre traumer for øjet. Et slag for øjet kunne løsne flap i hornhinden skabt under operationen, beskadige synet.

Epi-LASIK er derfor sikrere og mere egnet til sådanne mennesker, der omfatter politibetjente, brandmænd, boksere, fodboldspillere, og kampsport udøvere.

Det skal bemærkes, at de amerikanske væbnede styrker har begrænsninger på, om service medlemmer kan modtage enhver form for refraktiv kirurgi. Hvis du er medlem eller reservist tjeneste, eller hvis du overvejer sammenføjning forsvaret, skal du kontakte din sundhed officer for information, før du vælger nogen form for kirurgisk vision korrektion.