LASIK: Blade Gratis LASIK Tips

Alle Laser LASIK operation for Militære Pilots

Militære piloter har tidligere været betragtet som berettiget til LASIK operation på grund af risikoen for komplikationer, der kan blive resultatet af de ekstreme forhold de kan opleve, mens under flyvningen, som vind, stor højde, tør luft og tyngdekraften. Man mente disse ekstreme forhold kan kompromittere pilotens syn i tilfælde af, at hornhindeflappen ikke helbrede helt og fuldt. Dog er ny teknologi, som giver mulighed for alle laser LASIK operation forårsager militæret til at genoverveje udelukkelsen af ​​piloter, der har gennemgået LASIK procedurer.

Den amerikanske flåde, der er nedsat et nyt program, som gør det muligt for militære piloter til at gennemgå alle laser LASIK operation. Disse procedurer udføres ved hjælp af en infrarød laser, som skærer en flap i hornhinden præcist og giver mulighed for en stærkt nedsat risiko for potentielle komplikationer. Som et resultat af denne forbedrede teknologi, håbefulde militære piloter, der tidligere blev holdt tilbage af dårligt syn har nu mulighed for at forfølge karriere af deres drømme.

Intralase med Brugerdefineret LASIK

Intralase med brugerdefinerede LASIK betragtes som en af ​​de bedste og en af ​​de sikreste laser øje indgreb til rådighed i dag.

Ved at kombinere sikkerheden for Intralase og tilpasning af brugerdefinerede LASIK, øje kirurg er nu i stand til at bruge en helt bladeless procedure, der er i stand til at identificere, måle og korrigere individuelle øje mangler op til 25 gange mere præcist end med standard LASIK.

Intralase med brugerdefinerede LASIK bliver en leder uden fortilfælde i sikkerhed og præcision i laser øje kirurgi.

Omkostninger til Blade-Free LASIK

Fordi kirurger skal dække udgifterne til IntraLase udstyr, de typisk opkræve $ 250 til $ 500 mere pr øje for blade-fri LASIK end for standard kirurgi. Når de får et valg, mange patienter siger, at de foretrækker at betale denne pris til gengæld for den nedsatte risiko for komplikationer.

Nogle vision korrektion kirurger skifter udelukkende til Intralase og bundling de ekstra omkostninger i deres prisstruktur. Andre går fra sag til sag, siger, at for nogle patienter - især dem med mild til moderat nærsynethed og ingen komplicerende problemer med deres hornhinder - de ekstra omkostninger er ikke det værd.

Precision synskirurgi

Den faktiske synskorrektion tilvejebragt i bladet fri LASIK - den del udført af excimerlaser inde hornhinden - er præcis den samme som i standard LASIK. Men nogle undersøgelser tyder, at bladet-fri teknologi hjælper med at forhindre lejlighedsvise komplikationer med flappen der forstyrrer synsstyrke.

Faktisk flere undersøgelser af patienter, som havde standard LASIK på det ene øje og Intralase i den anden fandt, at de havde en tendens kraftigt at foretrække IntraLase øjet.

Klingen-fri procedure kan også medvirke til at reducere patientens angst om operationen. Mindst LASIK kirurg rapporterer, at når givet et valg, tre fjerdedele af deres patienter foretrækker Intralase før kirurgi selv udført.

Blade Gratis vs. LASIK

Mange kirurger flytter helt til Intralase vision korrektion teknologi, citerer øget sikkerhed, bedre synsstyrke blandt patienter, og patient præference.

Det skal bemærkes, at bladet fri vision korrektion kirurgi ikke helt fjerne risikoen for flap komplikationer. Undersøgelsens resultater tyder på, at for patienter med mild eller moderat nærsynethed, har Intralase kirurgi ikke tilbyde en stor målbar fordel, mens det for fremsynede patienter eller dem med tynde eller unormale hornhinder, kan det muliggøre en langt mere præcis korrektion og dermed være værd at ekstra omkostninger.

Desuden synes Intralase at tilbyde en bedre oplevelse for dem, der har bølgefront eller sædvane LASIK.

Restriktioner efter bladeless Laserkirurgi

Hvis du vælger at få Intralase eller bladeless laser kirurgi, er der visse begrænsninger for, efter den procedure, som du skal være opmærksom på herunder:

-Du Må ikke bære nogen øjenmakeup i tre dage efter proceduren.

-Du Må ikke svømme i to uger efter indgrebet.

-Du Skal ikke gnide dine øjne i to uger efter proceduren.

-Du Har brug for at bære sport beskyttelsesbriller i en måned efter operationen, når de deltager i kontakt sport.

-Du Skal bruge øjendråber for at forebygge infektion i en uge efter operationen.

-Du Vil sandsynligvis se dit øje kirurg for check-up er en dag efter operationen, en uge efter operationen og tre måneder efter operationen.

Ovenstående begrænsninger er typisk standard protokol for et øje kirurg til at følge efter Intralase. Din kirurg kan ikke følge hver tidslinjen. Det er bedst at drøfte eventuelle begrænsninger med dit øje kirurg før at have den bladeless LASIK procedure gjort.

Spørgsmål til din Intralase Surgeon

Hvis du har hørt en masse om Intralase og er interesseret i proceduren, er følgende vigtige spørgsmål at stille dit øje kirurg, når man overvejer denne mulighed:

Hvorfor ville Intralase være passende for mig? Øjet kirurg skal have en liste over fordele og ulemper, og hvis du er en kandidat til proceduren.

-Hvordan Er Intralase forskellig fra LASIK? Din kirurg skal diskutere med dig de forskelle, og som man ville være en bedre løsning for dig og hvorfor.

-Er Intralase sikker? Din kirurg skulle give dig sikkerhedsoplysninger, såsom historie af laseren og statistik fra dem, der har haft Intralase.

-Er LASIK usikre? Øjet kirurg skal forklare dig, hvorfor LASIK er ikke altid det bedste valg for visse mennesker, og hvorfor Intralase har fordele i forhold til LASIK.

-Er Intralase det samme som Brugerdefineret LASIK? Svaret bør være nogen og dit øje kirurg skal forklare hvorfor.

-Hvordan De visuelle resultater af Intralase sammenligne med den for LASIK? Øjet kirurg skal forklare, at den visuelle resultat for Intralase er ofte bedre end 20/20 vision, og at Intralase blev foretrukket 3-1 løbet LASIK af folk, hvordan har haft proceduren.

-Er Intralase dyrere? I de fleste tilfælde er det, og dit øje kirurg skal forklare de finansielle aspekter af surgey, og også forklare, hvorfor det er dyrere.

Intralase og fotofobi

Offentliggjorte rapporter nævne en specifik komplikation, usædvanlig lysfølsomhed (såsom fotofobi) efter operationen. Det forlyder, at så få som en procent og op til 20 procent af patienter, der har bladet fri LASIK, har denne komplikation. Den 20 procent blev rapporteret af en kirurg, der senere har sin Intralase laser udskiftet, da selskabet mente, hans tal var så høje sammenlignet med andre kirurger udfører Intralase.

Heldigvis den fotofobi, der kan være et resultat af Intralase normalt aftager inden for seks måneder efter Intralase procedure.

Hvis du har nogen synsforstyrrelser som følge af Intralase, kontakt dit øje kirurg.

Hvor Blade-Free LASIK Works

Kirurgen benytter computersoftware til at styre Intralase laser, der anvender infrarød energi til at skabe en række meget små (3 mikron) bobler i det centrale lag af hornhinden. Dybden og diameteren af ​​klappen således skabte beregnes med stor præcision, gør det muligt for kirurgen at tilpasse formen til patientens øjne og korrektionen udføres.

Den ene side af formen er dannet efterlades uncut, således at kirurgen kan folde tilbage toplaget efter korrektionen er udført, placerer den præcist, hvor den hører optimal healing.

I modsætning til bladene (mikrokeratomer) i brug i standard LASIK, IntraLase tillader kirurgen at foretage rettelser til snittet selv når operationen er i gang.

Hvordan er Intralase Forskellig fra PRK og Epi-LASIK?

Intralase afviger fra foto-refraktive Keratectomy (PRK), og Epi-LASIK i den måde hornhinden er forberedt til det andet trin af LASIK, folde flappen tilbage og bruge laser til at korrigere vision.

Epi-LASIK bruger en epikeratome, hvilket er et stumpt separator, for at gøre en klap, der er overfladisk.

PRK skraber forsigtigt overfladen af ​​hornhinden for at forberede det, som kan føre til ridser.

Med Intralase, en klinge aldrig rører øjet; i stedet laseren gør boblerne ved at flytte frem og tilbage over øjet. Øjenkirurgen derefter adskiller forsigtigt væv, hvor boblerne er dannet.

PRK og Epi-LASIK kan også have mere involveret i den helbredende proces og healing smerte kan tage længere tid end med Intralase.

Spørg dit øje kirurg for at få flere oplysninger om disse tre procedurer.

Hvad er Intralase?

Intralase, også kaldet blad-fri LASIK, er en særlig laser, der træder i stedet for den kniv, der skaber en "flap" i hornhinden. Med IntraLase laser, kirurger er i stand til at foretage en mindre og mere præcis snit i hornhinden end tilgængelige i standard LASIK. Når klappen er oprettet, er hornhinden formet ligesom det er i standard LASIK, med en "cool" langt-ultraviolet laser.

Denne procedure anses sikrere end standard LASIK, fordi mange LASIK komplikationer var relateret til klappen. Det giver også patienter, der tidligere blev betragtet dårlige kandidater til LASIK at få deres syn forbedret kirurgisk.

Hvem kan have Blade-Free LASIK

Mange af kriterierne for blade-fri LASIK er de samme som dem for standard LASIK. En patient skal være over 18 år, har en stabil korrigerende linse recept i mindst et år, fri for øjensygdomme, og ikke er gravid eller ammende.

Dertil kommer dog, patienter, der kan have været afvist af LASIK i fortiden, fordi deres hornhinder er for tynde kunne finde, at de stadig kan have LASIK hjælp klinge-fri teknologi, fordi Intralase enheden er i stand til at skære en meget fladere "flap" end den ældre mikrokeratom (blad) system.

Intralase anbefales ikke til dem, der havde tidligere former for vision-korrektion kirurgi såsom radial keratotomi.

Hemorrhages og Blade Gratis LASIK

En anden lille bivirkning af bladet fri LASIK eller Intralase, er den øgede risiko for at have en blødning i øjet. Det lyder meget værre end det er.

På grund af den nødvendige tid (op til et minut) for sugeringen skal placeres på øjet for at skabe øjet flap under Intralase procedure, er der en øget risiko for blødning. Denne blødning omtales som en blødning.

Vær opmærksom på, at blødningen er ikke livstruende, betyder det ikke skade øjet, eller sætte dit syn på spil, og det vil helbrede sig selv i løbet af få dage.

Er det rette for dig?

Er Intralase proceduren den rigtige for dig? Du skal altid tjekke med dit øje kirurg for at være 100 procent sikker på, hvilken specifik type laser øje kirurgi er det rigtige valg for dig. Følgende oplysninger kan også anvendes til at bestemme, om Intralase procedure er for dig!

-Er Du ved godt helbred? Dit helbred er et spørgsmål; du må ikke have forhold, der kan afskrække din ordentlig heling.

-Er Du over 18 år? Du skal være 18 år for at have Intralase.

-Har Du nogen øjensygdomme, såsom grøn eller grå stær? Svaret burde være nej.

-Har Du tynde hornhinder og er uegnede til LASIK? Hvis ja, kan du stadig være berettiget til Intralase. Tal med din læge om dine muligheder.

-Er Du bekymret tørre øjne som en bivirkning? Hvis ja, ved, at Intralase har vist sig at have et reduceret antal af øjentørhed forekomster som en bivirkning.

-Er Du efter et sikrere procedure, der bærer færre bivirkninger sammenlignet med LASIK? Hvis ja, kan dette være det rigtige for dig.

Intralase er ikke tilgængelig for alle, skal du tale med dit øje kirurg for mere information.

Fordele ved Intralase

Mens Intralase er ikke rigtigt for alle, kan bladet-fri LASIK vision korrektion kirurgi producere reelle fordele for nogle patienter. De omfatter:

- Nedsat risiko for flap komplikationer.

- Nedsat forekomst af postoperativ tørre øjne

- I modsætning til andre alternativer til LASIK, den bevarer mange af fordelene ved LASIK med en kort og stort set smertefri genopretning.

- Mere præcis resultater med hensyn til patienternes postoperative vision.

- Fordele ved vision korrektion kirurgi er tilgængelige for dem, der måske tidligere har været dårlige kandidater.

- Mindre tryk på øjet under operationen.

- Reduceret forekomst af patienter med behov for en anden operation for at korrigere deres vision.

- Flaps er oprettet med en laser er mindre tilbøjelige til at blive løsnet senere.

Hvordan Alle Laser LASIK Opretter en mere præcis hornhindeflap

Forbedringer i teknologi har gjort det muligt for kirurger at skabe hornhindeflappen nødvendig for synskorrektion kirurgi med anvendelse af en infrarød laser, i modsætning til en mekanisk kniv. Denne forbedrede teknologi har forbedret den præcision, hvormed kirurg er i stand til at skabe en flap i hornhinden. Med en nøjagtighed på +/- 10 mikron, den infrarøde laser giver kirurgen at skabe præcise snit, der er skræddersyet til hver patient individuelt.

Den øgede præcision i en alle laser LASIK procedurer stammer fra evnen til at styre tykkelsen, placering og vinkel af snittet i hornhinden for at skabe en flap tilpasset til den enkelte patient. Under proceduren er skabt en række af mikroskopiske bobler lige under overfladen af ​​hornhinden. Disse bobler placeres med stor nøjagtighed for at sikre klappen hæfter korrekt ved afslutningen af ​​proceduren.

Blade Gratis LASIK kirurgi - A sikrere løsning

Selvom traditionel LASIK ikke anses for usikre, er bladet gratis LASIK operation ses som sikrere løsning. Den teknologi, der anvendes i bladet gratis LASIK tillader kirurgen at foretage en mere præcis snit i hornhinden og skabe en klap, der vil klæbe lettere ved afslutningen af ​​den procedure, der resulterer i overlegen synsstyrke og færre komplikationer efter operationen.

Traditionelle LASIK kirurgi og klinge fri LASIK operation udføres på samme måde med en vigtig forskel. Denne forskel er den måde, hvorpå flap i hornhinden er oprettet. Traditionelle LASIK benytter en håndholdt klinge, mens bladet fri LASIK operation anvender en infrarød laser styres af en computer. Denne laser er præcis til en vis grad af +/- 10 mikron gør det langt overlegen i forhold til en håndholdt skæreindretning. Som et resultat af denne forøgede præcision kan kirurgen tilpasse hornhindeflappen for hver patient til at skabe en klap, som vil heles hurtigt. Derudover laseren passerer gennem øjet i stedet for på tværs af hornhinden. Jo mere præcis skæring metode, samt evnen til at undgå passerer over hornhinden skaber en sikker procedure med nedsat risiko for komplikationer.

Den ideelle Blade Gratis LASIK Patient

Patienter, som enten var tidligere fortalte de ikke var en god kandidat til traditionel LASIK eller som var ængstelige undergår LASIK med en microkeratome klinge kan finde klinge fri LASIK-teknologien er rigtigt for dem. Dette skyldes, at mere præcis skæring metode reducerer nogle af risikoen med den procedure og gør procedure for patienter med lidelser, som tidligere gjorde dem dårlige kandidater til LASIK.

Under bladet fri LASIK operation, er en infrarød laser bruges til at lave et præcist snit i hornhinden for at skabe en flap, som gør det muligt for kirurgen at omforme hornhinden. Denne laser styres af en computer og kan skræddersys specifikt til patienten med præcis nøjagtighed, beskriver tykkelsen af ​​klappen samt placeringen af ​​klappen. Denne øgede præcision gør det muligt at udføre LASIK operation på nogle patienter, der har tyndere hornhinder, større elever og større end moderat bygningsfejl.

Hvordan Alle Laser LASIK teknologi kan bidrage til hornhinde transplantation patienter

Den teknologi, der anvendes i alle laser LASIK procedurer kan anvendes til at hjælpe ved kirurgi for patienter med behov for hornhindetransplantationer. Den teknologi, der muliggør infrarøde lasere til at skabe præcise snit i hornhinden ved LASIK patienter kan også anvendes i operationer til at hjælpe patienter med behov for en hornhinde transplantation for at reducere helingstiden kræves af patienterne.

Ca. 105.000 hornhindetransplantationer foregår hvert år. Forud for anvendelse af infrarøde lasere i disse procedurer blev en trepan bruges til at lave de nødvendige udskæringer i hornhinden af ​​donoren og øjet af modtageren. Denne teknik kræves længere restitutionstid, og potentialet for bygningsfejl efter indgrebet, hvis øjet ikke heler ordentligt. Men med brugen af ​​lasere skabe præcise snit på donorens hornhinde, samt modtagerens øje giver doneret hornhinden at matche mere præcist til modtagerens øje. Som et resultat, at patienten heler hurtigere og med færre komplikationer.

Forskellen mellem Blade Gratis LASIK og traditionelt LASIK

Den store forskel mellem bladet fri LASIK og traditionel LASIK er den måde, hvorpå hornhindeflappen skæres. Men det er også denne forskel, som gør bladet fri LASIK en overlegen procedure stand til at producere mere vellykkede resultater med færre muligheder for komplikationer. De teknologiske fremskridt bag denne klinge fri procedure gør det muligt for kirurger at skabe en mere præcis hornhindeflap som er skræddersyet til patientens øje. Dette resulterer i en nedsat risiko i risikoen for komplikationer, der følger af hornhindeflappen ikke helbredende korrekt.

Selvom komplikationer i LASIK operation er relativt sjældne, de komplikationer, som kan opstå, er ofte et resultat af anvendelsen af ​​en mikrokeratom kniv til at skære hornhindeflappen. Hvis denne nedskæring ikke sker præcist, kan klappen ikke holde sig til øjet ordentligt og forårsage komplikationer, såsom dobbeltsyn eller forvrænget syn, som kræver yderligere procedurer til at rette problemerne. Men bladet fri LASIK operation anvender en infrarød laser styres af en computer til at oprette flap i hornhinden. Denne klap er skabt af en infrarød laser passerer gennem øjet og skaber en række af mikroskopiske bobler lige under hornhindens overflade ved en præcis placering og dybde. Når disse bobler er skabt, kan kirurgen løfte flappen og fortsætte med operationen.

IntraLase Laser

Blade-fri LASIK blev muliggjort af IntraLase Corp, der markedsfører laser bruges til at skabe den præcision hornhindeflap.

Laseren udsender pulser så korte som en quadrillionth af et sekund (femtosekund), ved hjælp af en infrarød lysstråle til at adskille væv, blot opdele dem uden varme eller slag. Impulserne skaber mikroskopiske bobler i hornhindevæv, som derefter udgør grænserne for klappen.

Laseren arbejder i forening med en særlig computer, der beregner præcist snit er nødvendig for at tillade excimerlaser (den, der skaber den faktiske synskorrektion) til at gøre sit arbejde i patientens hornhinde.

Hvordan Intralase har forbedret Laser Eye Surgery

Intralase har forbedret LASIK med flere forskellige ændringer.

Intralase har erstattet den håndholdte klinge bruges i LASIK at gøre hornhindeflappen, med en computer-styret laser. Resultatet er en mere sikker procedure med større nøjagtighed. Med LASIK du havde mere af en chance for at få et klap komplikation end med Intralase. Disse flap komplikationer er nu praktisk talt elimineres med anvendelsen af ​​Intralase laser.

Intralase har forbedret LASIK ved at tillade folk, som måske ikke har været kandidater til LASIK til måske modtage Intralase. Mennesker med tynde hornhinder nu kan få mulighed for at få Intralase, da før LASIK var ikke en mulighed.

På grund af den ekstra sikkerhed og nøjagtighed Intralase procedure, vil du betale lidt mere. Dog kan prisen være det værd, når man tænker på, hvordan forbedret sikkerheden og nøjagtigheden af ​​Intralase er.

Tal med din læge, om du er en kandidat til denne nye og forbedrede laser øje kirurgi.

Intralase: Klappen er forskellen

Hvad gør Intralase flap proces anderledes og bedre i forhold til andre flap procedurer, som f.eks traditionel LASIK?

Klappen oprettet med IntraLase laseren følger kurven af ​​hornhinden og resulterer i en klap, der har let håndterbare lodrette kanter. Med traditionelle LASIK flapper er et snit fremstillet med en mikrokeratom klinge, der resulterer i tyndere kanter, som kan rive nemmere. IntraLase flap reducerer chancen for klappen skubbes op, hvilket resulterer i celler, dyrkning under det, der kan derefter oprette synsforstyrrelser.

Når det kommer til Intralase, forskellen er virkelig i klappen!

Komplikation Risk

Hvad er en persons risiko for at få komplikationer, når de vælger klinge fri LASIK operation?

Ifølge flere undersøgelser, der er afsluttet, når IntraLase (blad gratis LASIK) laser blev sammenlignet med mikrokeratom laser, der anvendes i kirurgi som LASIK blev Intralase sig at reducere din risiko for at få komplikationer.

IntraLase laser giver mere stabilitet og større flap præcision i forhold til LASIK. LASIK største komplikation er flap problemer efter operationen. Fordi Intralase er så præcis, er denne risiko væsentligt reduceret.