Las Vegas: Las Vegas Tours Tips

Fisher Space Pen Factory

Beliggende i Boulder City, denne lille fabrik er en stor stop undervejs til Hoover Dam. Fisher Space Pen blev udvalgt af NASA, fordi den skriver i nul tyngdekraft og er blevet anvendt på alle bemandede rumflyvninger siden 1968. Faktisk Fisher Space Pens er så cool, de også udføre i temperaturer fra -30 ° F til + 250 ° F, under vandet og i enhver vinkel - selv på hovedet! Fisher Space Pen er ubetinget garanteret til at give fremragende service både her på Jorden og i rummet og er det perfekte valg for alle, der kræver pålidelighed i et skriveredskab. Lavet på fabrikken i Boulder City, kan du ejer din egen Fisher Space Pen med af butikken placeret på forsiden af ​​fabrikken stopper. Brugt af ski patruljer, eftersøgnings- og redningshold, retshåndhævende myndigheder og de væbnede styrker, de også gøre perfekte gaver til dine venner, der elsker videnskab og teknologi. Fisher Space Pen fabrik ligger på 711 Yucca St. i Boulder City, Nevada

Favorit Brands International Marshmallow Factory

I 1988 blev denne skumfidus fabrik ødelagt, når en fabrik ved siden sprængte. De var oprydning skumfidus i Henderson i ugevis bagefter. Sikke et rod. Heldigvis den skumfidus fabrikken er åben for erhvervslivet igen, herunder selvstændige guidede ture i anlægget og produktionslinje. Det er en god ide at tjekke med planten før tid, så du ved, hvornår maskinen rent faktisk kører. Når det er, kan du se, hvordan de kokken det skumfidus blandingen, og derefter blæse luft ind i det at skabe de fluffy behandler vi kender og elsker. Det bedste ved denne tour? Det er gratis, og de selv tilbyder en rabat pose mini-skumfiduser i slutningen af ​​Touren! Den foretrukne mærker Marshmallow fabrik ligger på 1180 Marshmallow Lane i Henderson. Ring 702-393-7308 for mere information.

Jubilee! All Access Backstage Walking Tour

Denne eksklusive backstage rundvisning i en af ​​Las Vegas 'længst kørende sceneshows er et must for alle besøger Las Vegas. Du får et intimt kig på, hvad det egentlig tager at sætte på en Vegas show. Ture er ledet af en showgirl fra Jubilee !, der vil vise dig nogle af de designer kostumer, belysning og lyd kabiner, sæt, scenen, omklædningsrum, og meget mere. Tours er $ 15, men hvis du ser showet er de kun $ 10. Det er en ægte Las Vegas bargain! Jubilee! har kørt i 20 år på Bally s, så du er ikke alene at se, hvad der sker bag kulisserne, du ser en lille smule af Las Vegas historie. Der er nogle smalle, stejle trapper under turnéen, så det kan ikke være hensigtsmæssigt for alle. Du kan få billetter ved at besøge Bally s eller Paris box kontorer.

Ethel M Chocolate Factory

Hvis du nogensinde har ønsket at se, hvordan de gør dine foretrukne chokolade slik, så er dette tour du! Ethel M s er en anden sød fabrik beliggende i Henderson, på hjørnet af Sunset og Mountain Vista, for at være præcis. Du kan kombinere denne tur med marshmallow tour og har helt sukkeret overbelastning ved udgangen af ​​dagen! Denne fabrik tour er også brugeren selv, så du kan tage det i dit eget tempo, og det er gratis, også. Dette er en virkelig interessant tur, der viser, hvordan chokolade er skabt, fyldt, overtrukket, og pakket klar til salg. Når du er færdig fabrikken tour, så sørg for at efterlade noget tid for de smukke botaniske kaktus haver ud tilbage. De viser ørken landskabspleje på sit bedste. Fabrikken og haver er åben dagligt for ture fra 8:30 til 07:00. Du kan læse mere ved at ringe 702-435-2641. Du kan arrangere særlige gruppe ture ved at ringe dette nummer også.

Neon Graveyard

The Neon Graveyard, beliggende nær downtown Las Vegas ligger på McWilliams og Encanto, og det er, hvor gammel, kasserede neonskilte gå til at dø. Du har måske set det i flere film filmet i Las Vegas, herunder "Mars Attacks", "Vegas Vacation" og mange flere. Ofte kaldet "The Boneyard," området er nu forvaltes af Neon Museum og de vil give ture ved kun aftale. Regelmæssige udnævnelse timer er tirsdag-fredag ​​mellem 11:00-5: 00 PM. Andre dage og tidspunkter underlagt personale og frivillige tilgængelighed. Ture koster $ 5, og du kan arrangere at fotografere eller video skiltene, hvis du kontakter museet forud for tid for deres tilladelse. Disse tegn er nogle af den fascinerende historie om en underholdning by, og hvis du har tid til at besøge Neon Graveyard, gå ikke glip af det!

Champagne Shopping Tour

Dette er den ultimative Las Vegas tour for shop-a-holics! Vegas er blevet lidt af en shopping Mekka, og denne tur vil vise dig nogle af de bedste tilbud i Vegas området. Du vil besøge Primm factory outlet mall, hvilket omfatter high-end detailhandlere som træner, Escada, Burberry, og Versace. Med over 100 butikker, er du sikker på at finde gode tilbud, du kan simpelthen ikke leve uden. Nyd en flaske champagne på vej eller på den returflyvning. Turen inkluderer også rabat, en $ 20 gavekort og meget mere. Find ud af mere ved at tjekke med dit hotel receptionen eller concierge, eller ved at ringe Vegas.com (866) 807-4697 og bede om Champagne Shopping Tour.

Haunted Vegas Show og Tour

Dette er virkelig unik tur begynder med en kort halv times show indføre nogle af Vegas 'mest hjemsøgte og spøgelsesagtige websteder. Derefter tour fest ombord busser til en to timers søgen efter de mest hjemsøgte steder i Las Vegas. De vil også lære lidt om Las Vegas historie som de stopper på vejen til at besøge nogle af de uhyggeligt websteder. Selv nogle lange tid lokale var overrasket over antallet af angiveligt hjemsøgte steder i byen. Showet og Turen starter i Celebrity Room på græsk Isles Hotel & Casino. Det kører hver fredag, lørdag, søndag og mandag kl 09:00. Showet er mørk tirsdag, onsdag, og torsdag Billetter er $ 46,25 og $ 57,25. For mere information ring til græske øer Box Office på 702-737-5540.

Cycle Las Vegas Bike Tours

Hvis du ønsker at få off-road og virkelig nyde Las Vegas er der flere cykelture til rådighed. Du kan tour Mt. Charleston eller Red Rock Canyon cykel på flere forskellige overkommelige ture styret af fagfolk. Dette er virkelig en måde at se det smukke landskab helt op tæt og personligt, og på nogle af de ture, du kan endda få et glimt af dyreliv såsom den berømte Nevada vilde heste. Hvis du virkelig ønsker at se ørkenen og bjergene omkring Las Vegas, er dette måden at gøre det. Du kan ringe til 888-609-5665 eller 702-243-0181 for mere information om disse og andre cykelture i området.

Las Vegas Entertainment til barn - Hoover Dam

Hoover Dam er ofte blevet omtalt som ottende vidunder af verden. Hvis du har fløjet ind fra øst eller syd, måske du har set det fra luften, men intet kan sammenlignes med at se det tæt og personligt. Bygget mellem 1931 - 1935 at udnytte strømmen af ​​Colorado River, Hoover Dam er hovedansvarlig for opbevaring af vand, der anvendes af mennesker og landbrug i ørkenen sydvest herunder Arizona, Californien, og Nevada. Californien har ret til 4.400.000 hektar-fødder, Arizona 2.800.000 hektar-fødder, og Nevada, 300.000 hektar-fødder om året fra floden og dæmningen gemmer det for konstant frigivelse uanset årstid. Sidder kun 30 miles fra striben, er det også en af ​​de øverste Las Vegas turistattraktioner for besøgende. Besøger dæmningen er en unik oplevelse! Med US 93 kører på tværs af det, du er helt fri til at strejfe på toppen af ​​dæmningen. Udsigten over kanten 550 + meter op i luften og ned Black Canyon på Colorado River er turen værd helt af sig selv. For en 4 optagelse, den besøgendes center indeholder ganske lidt af historiske og interessante billeder og udstillinger.

Men den virkelige sjove er de to ture tilbydes. Den kortere tour er fint for de fleste. Tager 30 minutter du går ned i dæmningen og se generatorerne og er taget på til bunden af ​​dæmningen, hvor du kan peer ned på canyon og op mod toppen af ​​den tårnhøje struktur. Men hvis du har en følelse af eventyr eller er mere interesseret i de tekniske indre funktioner, time-Hard Hat Tours er et must. Du ned i den side af dæmningen i en elevator skære gennem vulkansk sten, og efter en kort gåtur gennem en ren klippe tunnel, dukker op i generatoren værelse. I modsætning til den korte tur, er du taget via en anden elevator til gulvet i den genererende område, hvor du står ved siden af ​​de enorme indkapslet møller.

Du er også taget i tunneler, hvor du kan se de enorme rør, der blev begravet i væggene i canyon. En reel fremhævning af denne rejse turnerer indersiden af ​​dæmningen selv, som er foret med to miles af tunneler, der tjener både til dræning (alle dæmninger har en mindre mængde af indtrængen inde) og inspektion. Når man ser ned over kanten af ​​dæmningen (og især at se op fra bunden), kan du opleve nogle ventilationskanaler på siden af ​​dæmningen. Gæt hvad - på den hårde hat tur kan du faktisk gå til aftræk og peer ud på canyon fra den indre centrum af dæmningen. Virkelig forbløffende. Turene er ikke for klaustrofobisk, især den hårde hat tour hvor du tager 10 separate elevator rides med 20 personer til hver elevator bil, og også gå de indvendige tunneler dæmningen, der er omkring 5 meter bred og 7 meter høj.

Besøgende center er åbent fra 8:00 til 05:45. Tours starter på 8:30 og køre resten af ​​dagen. Parkering på Nevada side (i garagen) er $ 3,00. Parkering på Arizona side er gratis. Den traditionelle tur er $ 8 for voksne, $ 7 for seniorer, og $ 2 for børn 7 - 16. kasket tour er $ 25 og omfatter en hjelm, som du får til at holde.

Las Vegas Fun - En helikoptertur i Las Vegas

Se Grand Canyon i en Jet helikopter. I årevis en comapny kaldet Maverick Helicopters har leveret et ægte VIP Helikopter oplevelse af Grand Canyon.

De giver dig et eventyr af en levetid og ikke blot endnu en rundvisning i Grand Canyon. Alle flyvninger Grand Canyon omfatter et afkast Las Vegas Strip! Eller du kan nyde en helikopter tur af attraktioner i Las Vegas a la carte.