Las Vegas: Caesars Palace i Las Vegas Tips

Puljer på Cæsars Palace Las Vegas

Cæsars Palace Las Vegas har en fremragende 4,5 hektar pool område kaldet Garden of the Gods Pool Oasis. Tag en virtuel rundtur i Cæsars Palace Las Vegas Pool Area. The Garden of the Gods Pool Oasis består af fire separate pools og to spabad kurbade. Poolside Cabanas er til rådighed for daglig leje at gøre slappe af ved poolen på Cæsars Palace Las Vegas endnu mere specielle.

Hotellet på Cæsars Palace Las Vegas

Leder du efter et godt sted at bo i Las Vegas. Hotellet på Cæsars Palace Las Vegas med det Fire Diamond AAA Rating er en af ​​de bedste hoteller på Las Vegas Strip. Standarden (Deluxe) værelser Tag en virtuel tur) er en komfortabel 325 kvadratmeter, der omfatter en garderobe skab, et stort garderobeskab med 27 "tv, strygejern og strygebræt, valg af konge eller 2 dobbeltsenge, sengelamper vækkeur og telefon, elektronisk værdiboks på værelset, høj hastighed online-adgang, en lille mødet område og badeværelse med forfængelighed, der er gjort i marmor og messing, der er unikke for Cæsars Palace Las Vegas.

The Spa at Cæsars Palace

The Spa at Cæsars Palace er et spa og fitness center, som byder på behandlingsrum der tilbyder en komplet udvalg af tjenester såsom massage, kropsbehandlinger, wraps, salt gløder, bade, Vichy brusere, en coed afslapningsrum og juice bar med udendørs terrasse siddepladser med udsigt over den smukke pool område. Faciliteten omfatter mænd og kvinders boblebade, dampbade, saunaer, solarier, en coed fitnesscenter med hjerte-kar-og styrke-træningsudstyr, en rock-klatrevæg, og en aerob / yoga studio med personlig træning. Find ud af første hånd, hvorfor Cæsars Palace Las Vegas er et fantastisk sted at bo.

Shopping på Cæsars Palace

Cæsars Palace Las Vegas er hjemsted for to store butikscentre: The Forum Shops at Caesars og Appian Way Shops. Forummet Shops at Caesars Palace Las Vegas har mere end 100 butikker og forretninger samt 11 restauranter. For en komplet liste af forummet Shops at Caesars Palace, se online. Den fortsætter med at være den mest succesfulde shopping mødested i landet. Appianvejen Butikker som er beliggende i et roligt shopping arcade, prydet af et liv-størrelse kopi af Michelangelos statue 'David' har flere butikker, der indeholder de fineste tøj, gaver kunst og smykker, herunder Cæsars logo poster.

Spisning ved Cæsars Palace Las Vegas

At vælge et sted at spise på Cæsars Palace Las Vegas kan være vanskelig på grund af de mange store spise indstillinger tilgængelige der. Ud over de ni restauranter i Forum Shops at Caesars Palace, Cæsars Palace Las Vegas har også syv fine restauranter (808, Bradley Ogden, Empress Court, Hyakumi, Mesa Grill, Neros og Terrazza) og tre afslappet spise restauranter (Viale, Cafe Lago og Cypress Street Marketplace). At finde et godt måltid på Cæsars Palace Las Vegas er nemt.

Nattelivet på Cæsars Palace

Nyder nattelivet på Cæsars Palace Las Vegas er nemt. Ud over at have en fremragende casino og shows ligesom Celine Dion er - en ny dag, Cæsars Palace Las Vegas har flere barer og saloner til dem, der ønsker at feste natten væk eller bare slappe af og have et par drinks. Inkluderet er Terrazza Lounge (som har en martini bar og levende underholdning hver aften), Shadow: en bar i Cæsars Palace (en moderne lounge med eklektisk indretning), Kleopatras Barge (en luksuriøs flydende lounge, som er en udsmykkede kopi af fartøjet, der transporterede den royalty Egypten om Nilen i den tid af Julius Cæsar), Galleria Bar (en afslappende lounge, som byder på levende klassisk Vegas-stil underholdning), Den Spanske Trappe (en stor udendørs mødested med atmosfæren af ​​den romerske Plaza) og Seahorse Lounge (en "hip" lounge inspireret af den fængslende undersøiske verden af ​​havfruer og søheste). Nattelivet på Cæsars Palace Las Vegas er første klasse.

At blive gift på Cæsars Palace

Elegant Las Vegas bryllup ceremonier og receptioner er normen på Cæsars Palace Las Vegas. Med fire bryllup kapeller, fem bryllup pakker og to bryllupsrejse pakker at vælge imellem, er Cæsars Palace Las Vegas et fremragende valg, når du planlægger bryllupper i Las Vegas. Gå online eller ring 1-877-279-3334 for mere information om at blive gift på Cæsars Palace.