Las Vegas bryllupper: Las Vegas Wedding Cake Tips

Bagerier

Her er et par Las Vegas bryllup kage tips beskæftiger sig med bagerier: Kommercielle bagerier er den mest anvendte kilde til Las Vegas bryllup kager, og der er mange, der specialiserer sig i denne form for kage. Disse bagerier producere en stor mængde af kager, og har generelt en bred vifte af stilarter og designs at vælge imellem. En ulempe ved denne type bageri er, at de ikke kan være i stand til at afvige fra deres scenografier, i tilfælde af at du vil have noget unikt. I mange tilfælde vil restauratøren eller modtagelse placering giver bryllupskage. Da bryllup kager ikke kan være deres ekspertise, bede om at se billeder, og at smage en prøve, før de går til deres kage. Når du har din restauratøren eller modtagelse placering giver kagen, er gebyret for at skære kagen ofte inkluderet i prisen.

Wedding Cake Flavors

Las Vegas bryllup kager kommer i alle former og størrelser, og i Vegas de selv kommer i forskellige temaer. Når du vælger et bryllup kage, første ting er først. Hvilken smag af kage og frosting vil du.? Frostings kommer i buttercream, chokolade buttercream, chokolade ganache, hvid roset, fondant, ikke-mejeri pisk creme (fås i vinteren kun på grund af smeltning). Du kan også overveje en fyldning for din kage som en bayersk creme fyldning eller de fleste nogen form for fyld marmelade.

Befriet bageri i Las Vegas

Selvom Las Vegas bryllup kager kan koordineres gennem næsten enhver hotel eller lille kapel, der er en god chance for, at de køber deres kager gennem Freed bageri i Las Vegas. Befriet bageri i Las Vegas tilbyder det største udvalg af billeder af moderne, Blomster, traditionelle, fantasy, klassisk, lunefuld, og tema bryllup kager i Las Vegas. Hvis du planlægger en mindre bryllup affære, tæller ikke Freed bageri ud. De mindste kager er 6 "og foder 2-6 personer.

Gommens Cake

Leder du efter Las Vegas bryllup kage tips? Gommens kagen var en del af den sydlige bryllup tradition, men sidst sydlige Belles er ikke de eneste, der ved bestilling af disse kager til deres beaus. Denne kage bruges til rent faktisk at blive kaldt bryllupskage mens bryllupskage i dag blev kaldt brudens kage. Generelt er det spises på afprøvning middag og kan være meget kreativ i sin præsentation. For eksempel, hvis gommen er en ivrig surfer, kan han ønsker at have en kage udformet som en kæmpe bølge med et surfbræt på toppen. Du kan gøre din Las Vegas bryllup kage en Elvis-inspireret glæde.

Cake Testing

En af fordelene ved at have et hotel bryllup, især en placeret på de vigtigste Las Vegas Strip, er, at du kan have din kage udarbejdet af en verdensklasse bager. Når du beslutter dig på hvilket hotel du gerne vil have dit bryllup, arrangere en kage smag test fra hver af de restauranter i at hotel. Hver restaurant har en hoved bager, der vil tilbyde unikke desserter, der kan være passende til dit bryllup. Hvis du kommer fra ud af byen, holde sig til basics, har du stadig ikke vil være dissapointed.