Las Vegas bryllupper: Las Vegas Hotel Wedding Tips

En gondol Wedding Experience

Er du en af ​​de romantiske mennesker, der altid har forestillet at være gift i Italien, eller som har en dejlig romantisk aften i kanalerne i Venedig med måneskin? Nå, Las Vegas tilbyder en oplevelse for dig! Har en Gondola krydstogt las vegas bryllup og leve legenden om et kys under "Bridge of Love", som du bliver transporteret til romantiske Italien. Din Gondolier kan synge romantiske italienske kærlighedssange hvis du ønsker det. Din Gondolier kan også fortælle historier om den glorværdige historie Gondola. Alle omfattet inden for traditioner og ritualer en alder gået, og omfavnet af de nuværende luksus Las Vegas. Bryllup pakker starter ved $ 155.

The Venetian Experience

Måske du er på udkig efter den italienske bryllup oplevelse uden Gondola? The Venetian er, hvor din drøm Las Vegas bryllup forener med Italien. Hotellet tilbyder en bred vifte af frodige bryllup pakker til at gøre din Las Vegas bryllup speciel og unik. Vælg at blive gift i den smukt kapel på deres replika af fanous Sukkenes Bro. Du kan finde den rigtige romantiske mulighed for at gøre dit hjerte til at synge!

Las Vegas Hotel Weddings

Mindst 17 Las Vegas Strip Hoteller kan arrangere din Las Vegas bryllup, der skal afholdes på stedet. Få en liste over Las Vegas bryllup kapeller herunder dem der er forbundet med Las Vegas hoteller, der kan oprette et stort bryllup. Las Vegas hotel bryllupper er naturligvis meget bekvemt.

En luftballon Wedding Experience

Hvis du er på udkig efter Las Vegas hotel bryllup tips, og du er en eventyrlig par, hvis ikke bange for højder, kan du vælge en luftballon udendørs las vegas bryllup. Pakker starter ved $ 795, og omfatter en minister, Mini hors d'oeuvres og en Champagne reception. The Wedding Dreams luftballon selskab vil tage dig til en af ​​flere steder, som du vælger. Tal om en historie at fortælle dine børnebørn! Du vil blive begynder de lykkeligste dage i dit liv over hele verden.

Aladdin Hotel Bryllupper

Har du overvejet faktisk at tage et flyvende tæppe? Hvis du er interesseret i Las Vegas hotel bryllup tips, foreslår vi du tjekke The Aladdin Hotel and Convention Center. Dette hotel er mest berømt kendt for sin verdensklasse underholdning og shows. Men dens bryllup pakker er lige så betydningsfuld som underholdning.

Den Aladdin Wedding Chapel ligger i hjertet af hotellet og casino og er designet til at se ligesom en overdådig og romantisk Middelhavet villa. Dette hotel er det perfekte sted for et lille bryllup. Den største kapel inde i hotellet kan rumme op til 60 gæster.

Kapellet i skyerne

Kapellet i skyerne kan tilbyde dig en af ​​de mest unikke bryllup begivenheder i Las Vegas. Beliggende 800 meter op i luften på Stratosphere Hotel i Las Vegas er, din chance for at have et bryllup i skyerne. The Stratosphere Hotel tilbyder også en højteknologisk tilgang til dit bryllup ved at give dig mulighed for at skrive dit bryllup som en streaming live video til de mennesker i din familie, der ikke er i stand til at deltage dig begivenhed.

Las Vegas Hotel Bryllupper og Wedding kapeller

At vælge den rigtige Las Vegas hotel bryllup kapeller er afgørende for at arrangere Las Vegas bryllup, der er rigtigt for dig. Der er snesevis af Las Vegas bryllup kapeller at vælge imellem. Planlæg omhyggeligt fordi bryllupper i Las Vegas bryllup kapeller varierer meget i pris og kvalitet.

Bryllupper på Cæsars Palace

Elegant Las Vegas bryllupper er normen på Cæsars Palace. Med fire Las Vegas bryllup kapeller, fem bryllup pakker og to bryllupsrejse pakker at vælge imellem, er Cæsars Palace Las Vegas et fremragende valg, når du planlægger bryllupper i Las Vegas. Gå online eller ring 1-877-279-3334 for at få flere oplysninger om opsætning af Las Vegas bryllupper på Cæsars Palace.

Paris Las Vegas Hotel

Nogle par drømme om at sige "Oui" i stedet for "jeg gør." Hvis det er dig, så er Paris Las Vegas til din Las Vegas bryllup. Uanset om du siger din vows i en af ​​de dejlige hotel bryllup kapeller eller i toppen af ​​deres underskrift skaleret ned model af Eiffeltårnet er Paris Las Vegas forpligtet til at gøre dit bryllup i Las Vegas både smuk og sjov. De professionelle bryllup koordinatorer vil hjælpe dig med at få mest af alt, at hotellet har at tilbyde, og nogen af ​​de pakker kan gøres personlig til at omfatte blomster, musik, video eller fotografering muligheder.

Bellagio Hotel Bryllupper

Er du et par, der elsker at gøre en splash? Kan du lide at have og give noget, men den bedste? Gør dit bryllup i Las Vegas den familie begivenhed af årtiet på gorgeous Bellagio Hotel. Her kan du vælge at holde ceremonien på South Kapel eller Østen Kapel. The East Chapel indeholde op til 30 gæster mens den sydlige Kapel vil rumme op til 130 gæster.

Der er intet om Bellagio Hotel, der ikke er i top, fra den smukke venetianske glas i lobbyen, til de fantastiske restauranter med alle slags gourmet mad tænkelige. Hvis du har stor smag, og budgettet til at gå med det, har din Las Vegas bryllup i de mest frodige og klassiske omgivelser, Bellagio!

Luxor Wedding Experience

Luxor Wedding Chapel tilbyder par en virkelig bemærkelsesværdig sted at begynde din rejse sammen, er vi ikke kidding, hvor ellers i USA finder du et kæmpe glas pyramide? Dette hotel har en vidunderlig og over toppen egyptiske tema, der vil gøre din Las Vegas bryllup speciel og unik. Uanset om du har en mindre, mere intime ceremoni eller store hæs parti, Luxor kapel kombinerer en elegance og tjenester for at gøre din særlige dag mindeværdig. Denne full service kapel tilbyder musik, fotografering, videography og blomsterdekorationer, der passer til ethvert behov.