Langt hår

Langt hår

Langt hår kan være både enormt smuk og problematisk. At tæmme deres Lokker og holde det ser sit bedste, bør den enkelte undersøge den korrekte nedskæringer, shampoo og hårprodukter, og effektiv pleje. Denne måde, dit hår er langt, smuk og relativt problemfri at vedligeholde.

Få support og Style Idéer

Vokser ud og opretholde lange Lokker kan komme med et væld af spørgsmål og bekymringer. Der er en række online støttegrupper, fora og klubber designet til at hjælpe kvinder i dette område, uanset om deres hår er allerede lang, eller de er i færd med at vokse det ud. Disse grupper kan yde støtte, være et åbent samfund, hvor kvinder kan dele deres egne hår historier og erfaringer og tilbyde stil ideer og produkt- tips. Populære steder omfatter:

  • Langt hår Community: Find artikler om hårpleje, medlemsbaserede uploadet fotoalbum, anmeldelser, og stille spørgsmål om dit hår bekymringer. Nogle dele af hjemmesiden ikke er tilgængelige, indtil du er registreret. Webstedet privilegier stiger med antallet af indlæg i forum, du placerer; for eksempel efter 25 stillinger kan du oprette din egen fotoalbum.
  • Langt hår pleje Forum: Denne side er designet til at støtte og opfylde behovene hos kvinder af farve. Spørg om produkter, særlige hår spørgsmål eller problemer, indlæg og billeder, og del dine hårpleje oplevelser i dette online communityh af over 120.000 medlemmer.
  • Long Hair Happenings: Denne HairTalk sub-forum tilbyder støtte og et samfund til at stille spørgsmål, bogføre pics, og dele erfaringer. Du vil også finde masser af andre hår-relaterede emner på HairTalk Forums.
  • Rapunzel Delight: Denne unikke blog hilser samspil med læserne og tilbyder en eklektisk blanding af hår historie, sundhed, og fotografering.
  • Langt hår Loom: diskussionsfora, sundt hår pleje, og fotos gør denne hår samfund et pædagogisk og sjovt sted at besøge.

Cuts til langt hår

Langt hår fungerer godt med en række forskellige hår nedskæringer, herunder spiral permanenter, lag og enkle trim. Afhængigt af, om håret er krøllet eller lige, kan snittene varieres for at frembringe en næsten uendelig række af forskellige udseender.

Hverdagens Styles

Hverdagens stilarter for lange hår kan være både funktionelle og attraktive. Mange kvinder vælger at forlade deres hår løs med kun en lille mængde af spray, gel eller andre holder kemikalier til at hjælpe det bevare sin form og ophold under kontrol. Brug af tilbehør er også populær, især heftig clips eller hestehale indehavere, der kan trække håret tilbage og ud af vejen med en minimal indsats. Lange låse kan hurtigt stylet i fletninger, rodet ponytails, flips, eller andre casual udseende til en anden gør hver dag.

Specialty Styles

Til formelle lejligheder såsom Proms, bryllupper, fester, eller blot en særlig aften, er der mange forskellige specialbutikker stilarter, der ser fantastisk med langt hår. Updos er særdeles populære, og involverer at trække håret stramt til hovedbunden og arrangere lange låse i et indviklet mønster, slangekrøller eller sofistikeret twist på toppen af ​​bagsiden af ​​hovedet. Lagdelte ponytails kan hjælpe trække håret tilbage med en værdig arrangement, og franske fletninger er en mere elegant variation på mere dagligdags stilarter. Mange lange stilarter er accent med clips, blomster, juvelbesatte stifter eller andre specialiserede hår accessoriesfor endnu mere elegance og sondring.

Valg af Best Hårprodukter

Selvom der er mange forskellige lange stilarter at vælge imellem, for at holde det ser sit bedste, skal du vælge de rette shampoo, balsam og produkter til behandling. Ofte længere hår får mere ansvar det er at bryde og split, hvilket skaber en fuzzy, rodet udseende. Udglatning produkter og anti-brud behandlinger medvirke til at styrke håret og forhindre tilfældig beskadigelse.

Meget langt hår er også mere modtagelige for solskader, fordi det er længere fra de sunde naturlige olier eksuderede fra hovedbunden, så produkter med SPF beskyttelse er ofte anbefales. Børstning håret grundigt med en daglig rutine kan hjælpe med at distribuere naturlige fugtighed og bevare hårets bløde, silkeagtig tekstur. Personer med farvet hår, eller som bruger stressende styling teknikker såsom krøllejern, slag tørretumblere og andre varme værktøjer bør undersøge specialprodukter, der hjælper dæmpe denne skade. Deep conditioners kan også anvendes periodisk for at holde hår sundhed.

Hair Care for langt hår

Langt hår

Trim hår

Der er mere færdighed i omsorgen for en lang stil end med en kort, let at vedligeholde stil. Mange mennesker tror, ​​at for at vokse hår længere, bør det ikke skæres, men jo længere hår siger sig en trim, de mere spaltede spidser og flossede tråde det vil udvikle sig. Hår skal skæres hver seks til otte uger til at fjerne skader og tilskynde til yderligere vækst.

Vælg tilbehør forsigtigt

Ved brug af tilbehør, vælge dem, der vil være let at fjerne og ikke har skarpe kanter eller høj friktion materialer, der vil trække og potentielt bryde hår. Hår bryder også lettere, når det er vådt, så det er tilrådeligt at lade håret lufttørre så meget som muligt, før børstning eller styling.

Hold Tangles på Bay

Tangles er nummer et problem med længere hår. For at forhindre sammenfiltring bruge detangling balsam og pensler med coatede tips. Når du vil være i en blæsende situation som udendørs aktiviteter, ridning i en bil med åbne vinduer, eller en blæsende dag, overveje at vælge en, der er indeholdt stil som lagdelte ponytails eller fletninger til at holde håret under kontrol og undgå sammenfiltring.

For at fjerne sammenfiltring bruge en bred børste eller kam, og start med kanten af ​​snerren stedet for at forsøge at rede igennem hele virvaret på én gang. Træk ikke nådesløst; ikke alene er det smertefuldt, men du kan knække håret og skabe spaltede spidser. Hvis virvaret nægter at rokke sig, gnide en lille mængde balsam ind i det, og lad det sidde i et par minutter før du prøver igen.Langt hår er en attraktiv, alsidig stil, men det tager stor omhu og dedikation til at opretholde lange låse på deres sundeste, smukkeste niveau. Ved at vælge de rigtige produkter, efter et regime af dedikeret pleje, og ved hjælp af stilarter bedst egnede til lange låse, er du sikker på at have smukke Lokker hver eneste dag.