Lancaster PA

Lancaster PA

Lancaster PA, syd for Harrisburg og vest for Philadelphia, er en af ​​de ældste bosættelser i Pennsylvania. Lancaster, opkaldt efter Lancaster England, var en del af William Penn oprindelige Penns Woods Charter, der blev grundlagt i 1681. I dag er større Lancaster-området er hjemsted for over 500.000 indbyggere. Det er et område fyldt med historie, Amish og Mennonite kultur, og rullende, grønne grønne enge. Berømte Lancaster beboere har medtaget præsident James Buchannan; Robert Fulton, opfinder af dampmaskinen; og Milton Hershey, grundlæggeren af ​​Hershey Chocolate Company.

Historie

Lancaster PA har spillet en vigtig rolle i amerikansk historie. Ikke blot var det en af ​​landets første bosættelser, var den midlertidige sæde for regeringen, når den kontinentale kongres blev tvunget til at flygte Philadelphia da briterne erobrede at byen i 1777.

Under borgerkrigen, den stærke EU forsvare Lancaster tvang konfødererede tropper at trække sig tilbage og prøv en alternativ rute, i sidste ende fører til konfrontation ved Gettysburg.

Seværdigheder

Lancaster County er kendt for sin varierede historiske arkitektur, amish og mennonitiske samfund og maleriske landskaber. Blandt de mest populære attraktioner er:

  • Fulton Opera House - bygget i 1852, Fulton Opera House er den ældste kontinuerligt udfører teater hus i USA. De fire-etagers bygning er bygget på stedet af en gammel fængsel og nogle mener bygningen at være hjemsøgt. I dag hændelser omfatter teater produktioner, møder og foredrag, koncerter og betragtningerne.
  • Central Market - bygget i 1889, Lancasters centrale marked er den ældste kontinuerligt driver landmændenes marked i USA. Markedet for downtown, som er noteret på det nationale register over historiske steder, har et stort udvalg af hjemmelavede og hjemmelavede Amish produkter samt Caribien, tysk, slavisk, og mellemøstlige specialiteter.
  • Wheatland - Den 22-hektar store ejendom af det 15. amerikanske præsident, James Buchannan, "Wheatland," er åben for offentligheden fra april til oktober. Viser omfatter sjældne politiske artefakter samt memorabilia fra Buchannan og hans familie.
  • Demuth Museum - Denne gratis museum ligger i det tidligere hus og atelier af Charles Demuth, en tidlig 20. århundrede maler. Ud over skærme af kunstnerens arbejde, museet fungerer som et uddannelsescenter for studerende og kunst lærde.
  • Amish Country - kaldet "haven af USA," Lancaster County er det fædrene hjem for Amish i USA. Denne frugtbare landskab er kendt for sine maleriske lader og gårde, overdækkede broer og Pennsylvania Dutch madlavning, kultur og folkekunst. Seværdigheder i området omfatter "Dutch Wonderland", en 32-acre forlystelsespark; Robert Fuller fødested; Sturgis Pretzel House, det ældste kommercielle kringle bageri i USA; og Landis Valley Museum, et levende museum, der fejrer og hjælper med at bevare Pennsylvania tysk kultur med arbejder håndværk butikker og skærme af hjemmelavede varer og redskaber.

Besøger Lancaster PA

Lancaster er let tilgængeligt fra østkyst og fra Pittsburgh via Pennsylvania Turnpike og er en kort 40 mile drev fra Philadelphia. Indkvarteringen i området omfatter en række charmerende og historiske Pennsylvania bed and breakfast inns samt moderne resort hoteller.