Lån til folk med dårlig kredit-Car og boliglån

Lån til folk med dårlig kredit-Car og boliglån

Du må ikke sværge off lån lige nu - at betale kontant for alt gør næsten ingenting for at hjælpe genetablere din kredit. Lånene vil du kvalificere sig til efter at have dårlig kredit har måske ikke de bedste vilkår, men de vil bidrage til at genetablere din kredit. Denne artikel vil vise dig, hvordan du begynde at genopbygge din finansielle status.

Det er vigtigt at vide, hvor slemt dit kredit egentlig er. Hvis du er usikker, kan du kontakte en af ​​de tre store kreditforeninger (Equifax, Experian og TransUnion) for at finde din nøjagtige score. Hvis det er under 620 (på skalaen fra 300 til 800), du har dårlig kredit. Du er berettiget til en gratis kredit rapport årligt på www.annualcreditreport.com.

Unægtelig, vil tidligere kredit fejltagelser begrænse muligheden for at opnå lån. Den gode nyhed er, der er lån til folk med dårlig kredit, og efter at forske, vil du opdage, at du kan sikre visse lån i en forholdsvis nem måde. Disse mindre lån - når de anvendes korrekt - kan hjælpe dig med at etablere gode kredit igen, og derved genindføre din berettigelse til de større og bedre lån.

 1. Tid er penge: Den sikreste måde at få kvalificeret til et lån efter kredit problemer er til at betale dine regninger til tiden. Du er nødt til at bevise over for långivere, som du har lært en kostbar lektion og nu værdsætter vigtigheden af ​​at opretholde en god kredit. Desuden vil fastholde beskæftigelsen på ét sted i mindst seks måneder vinde tillid långivere igen.

  Opsætning af en sund budget og betaling planen er forholdsvis let. Uanset om du foretrækker papir og blyant eller et tastatur og mus, der er mange skabeloner til rådighed til at hjælpe dig med at holde styr på indtægter og gæld. Budget skabeloner til din computer kan findes på mange software programmer - Quicken, Microsoft Money, og Microsoft Works er et par, kommer til at tænke.

  Hvis tanken om at oprette et detaljeret budget lyder overvældende, er der en enklere rute. Opsætning to kolonner - én fortegnelse dine regninger hver måned, og dels over den indkomst, du optjener - og derefter sammenligne (og juster, hvis nødvendigt) de to stridende kolonner. Husk, at oprettelse af et budget behøver ikke at være kompliceret for at arbejde; den vigtigste del er, hvor godt du holder dig til det.

 2. Bil lån: Med dårlig kredit, vil du højst sandsynligt se på en forhandler-finansierede bil lån. Der er et par af ulemper til denne form for lån. Først skal du betale en frygtelig høj rente. For det andet, at truslen om beslaglæggelse er meget reel. Med nogle forhandlere, at komme for sent bare én dag med en betaling betyder beslaglæggelse af din bil. Du er nødt til at læse det med småt i papirarbejde at være sikker på du er enig med alle dårlig kredit auto lån bestemmelser forhandleren har skrevet ind i kontrakten.

  Bare fordi du søger efter en dårlig kredit bil lån, ved, at du ikke behøver at tage det første tilbud givet af en forhandleraftale. Byttehandel for en lavere rente, hvis den oprindelige tilbud er for høj. Rentesatser på dealer-finansieret billån varierer. Forhandlere opnå en fortjeneste ud af din rente, og nogle er greedier end andre. Hvis du tror, ​​du kan få en bedre pris, gå finde den. Du skal bare aldrig vide, hvornår den næste forhandler ned blokken vil finde din kreditværdighed ønskeligt nok til at tilbyde en lavere rente.
 3. Passbook lån: Denne form for dårlig kredit lån fungerer som en sikret kreditkort. Begge kræver, at du allerede har en opsparingskonto, der indeholder mængden af ​​dit lån i den. Dette beskytter långiveren, hvis du misligholder lånet, især da du forsøger at få et lån med dårlig kredit. Du åbner en opsparingskonto i en bank, oprette et register over at sætte penge ind på din konto, og derefter ansøge om et lån med din bank.

  En Passbook lån er fantastisk til genindførelse kredit. Det behøver ikke vise sig som et sikret lån på din kredit rapport. Til alle, der læser din rapport, det bare ligner en almindelig lån fra en velrenommeret finansiel institution, ikke en dårlig kredit personlige lån. Som en bonus, idet din opsparing vil tjene renter, mens du bruger lån penge.
 4. Co-underskrevne lån: I dette tilfælde en anden person garanterer dit lån ved at acceptere at betale lånet skal du standard. Hvis du betaler lånet ud på tid, du og din kredit score fordel. Hvis du falder bagud eller misligholdelse af lånet, co-signer er ansvarlig for betaling og hans kredit vil blive beskadiget. Det cautionsmænd skal kvalificere sig til lånet, som om det var i hans navn. Dette kan fungere, hvis et familiemedlem eller en ven har midlerne til at hjælpe dig ud. I tilfælde af at du ikke kan foretage de betalinger, kan dit forhold til co-signer være i samme form som din kreditværdighed, hvilket gør dette til en vanskelig mulighed. Afhængigt af hvor slemt din kreditværdighed er, du stadig ikke kan kvalificere sig til et lån, selvom din cautionsmænd gør.
 5. Realkreditlån: Opnåelsen af et realkreditlån betyder normalt behøver et par år med god kredit. En pant långiver vil se på, hvor godt du har betalt dine regninger. Igen, det er et spørgsmål om tillid. Du bliver mere ønskeligt som et lån kandidat, når en långiver ser, du har betalt alle dine regninger til tiden i flere måneder. Dette vil vise långiver du er blevet en god kreditrisiko på trods af, du ansøger om en dårlig kredit realkreditlån. Hvis du finder det rigtige hus til den rigtige pris og ønsker at prøve at få et realkreditlån med dårlig kredit, en nyttig ressource er www.mortgagecreditproblems.com.

  Hvis du ønsker at holde månedlige betalinger lavt og ikke har råd til at sætte mange penge ned, så enten en Federal Housing Authority (FHA) lån eller en Veteran Administration (VA) Lånet kan være rigtigt for dig. Begge kræver kun 3 procent ned, og vil hjælpe dig med at finde en fornuftig månedlig betaling.

  Hvis du har råd til en stor udbetaling på mindst 20 procent, så långiver kan gøre en no-dokumentation lån. Denne form for lån betyder, at du ikke behøver en god kredit, fordi banken ikke vil medregne din kredit historie. Uanset hvilken type af dårlig kredit boliglån du får, sørg for at det virker for dig.

Have dårlig kredit er ikke enden på din økonomiske fremtid. Med flid og visdom, kan du hoppe tilbage fra kredit problemer. Hvis din gæld føles som en afhængighed, der er ude kontrol og er såre din familie, så Tilgodehavender Anonymous (DA) kan hjælpe. Det er en gratis støttegruppe at modeller selv efter Anonyme Alkoholikere; DA har endda sin egen "12 trin". Det eneste krav er nødvendig for at deltage er et ønske om at styre din gæld. Der er over 500 Tilgodehavender Anonyme møder på tværs af USA og i 13 andre lande verden over.

Forsigtig:

 • Pas på kredit svindel, der tilbyder at skabe en helt ny kredit rapport for dig eller lover berettigelse til en stort lån, hvis du betaler et gebyr først. Disse svindel ikke kun stjæle dine penge, men nogle kan have dig sigtet.

Tips:

 • For generel hjælp til at genopbygge din gode kredit, Federal Trade Commission har en brochure om at opbygge en god kredit rapport på sin hjemmeside på www.ftc.gov.