Lagdeling Emo Hair

Lagdeling Emo Hair
Vær modig med lag i din emo look.

Har du brug for en grund til at begynde at lagdeling emo hår? Layered hår er en hurtig måde at ændre din stil samtidig med at tilføje tekstur og bevægelse. Hår typografier, som afspejler emo billede trives på uregelmæssige og fordrevne låse. Selvom lag tilføje et tiltrængt løft til fint limp låse, før du beslutter dig for lagdeling emo stilarter, overveje din hårtype og engagement i den daglige styling før du tilføjer varieret længde til din coif.

The Emo Look

EMO billede er en slang begreb, der er en forkortelse for "følelsesmæssig". Snart kan de dage af goth og punk frisurer falme som emo har overtaget størstedelen af ​​alternative hår tendenser. Mænd, der søger moderne snit kan vælge at afprøve emo fyr frisurer, bare fordi de er unikke og hofte, mens kvinder også kan nyde forskellige kvindelige emo haircuts. Den emo look forskellig fra individ til individ, men stilen er almindeligt defineret af fed farve og lige låse med masser af point og definition.

Emo hår er en unisex stil, og lagdeling emo hår gør snittet forholdsvis enkelt at skabe. Lagdelte udseende kan ændres ved forskellige længder til at arbejde på både piger og fyre. Hvis din emo stil behov nogle lift, overveje disse edgy emo ideer.

Lagdeling Emo frisurer

De fleste emo frisurer fungerer bedst på fine og lige hårtyper. Selvom glat hår kan være en forbandelse for dem, der søger volumen og krøller, manglende konsistens med til at skabe den smarte og skinnende låse, der hjælper med at definere denne rebel look. Dem med tekstur kan være nødvendigt at stole på styling værktøjer som et glattejern og pomader til at opnå jævn og glat låse.

Afhængigt af dit hår tekstur og styling rutine, vil en af ​​følgende lagdelte udseende indarbejde emo mode dille i dit billede:

 • Face Framing: Face indramning lag er en staude favorit til dem, der søger en vægtløs stil. Hvis du vil beholde din længde, men tørster en kantet snit, vil ansigt indramning lag, der er strategisk udskårne åbne dit ansigt, mens definere ansigtstræk. Face indramning lag kan også styles med pomader og voks til at holde dem overdrevet og fed.
 • Interiør Lagdeling: Indvendige lag tilføjer løft og fylde til midten del af håret. Hvis du ønsker at se bevægelse og tjavsede ender, vil indre lag gøre netop det! Husk, at indvendige lag virker bedst på hår, der har nogle tekstur eller naturlige krøller. Hvis dit hår er lige som en pil, kan du vælge ansigt indramning eller lange lag for at tilføje adskillelse uden deflation.
 • Lange Lag: Lange lag er en fantastisk måde at tilføje nogle interesse for en emo stil uden at ofre samlede længde. Lange lag kan parres med en edgy bang for at tilføje en unik komponent til snittet. Desuden kan pandehår være farvet eller stribet med fed højdepunkter eller permanent hårfarve for at tilføje endnu et element af kunstnerisk flair for snittet.

Lagdeling Emo Hair
Lag tilføjer kant!

Uanset hvad lagdeling emo hår teknik, du vælger, holde dine emo ser autentisk med fed farve og tunge hår inddelinger. Følgende styling værktøjer bør hjælpe dig med at oprette ubegrænsede emo stilarter:

 • Glattejern
 • Hårtørrer
 • Paddle børste
 • Molding pasta
 • Shine serum
 • Hårspray
 • Spray på midlertidig hårfarve
 • Bobby stifter
 • Clip on hair extensions

Finde en Stylist

Der er noget at sige om at finde den rigtige stylist for snittet. Emo stilarter er en ny hår trend, og ikke hver frisør vil være bekendt med denne unikke look. Når du opsøge en professionel frisør til at farve eller klippe dit hår, bringe masser af billeder af den ønskede form og farve. Bedre endnu, aldrig frygt bede en komplet fremmed, der skærer deres hår, hvis de har en stil, du begære. Ud over at finde den rigtige stylist, skal du ændre dit look ofte og få eksperimenterende med din snit. EMO Billedet handler om kreative udtryk, så brug dit hår som dit lærred, og vær ikke bange for at udforske mulighederne.