Læsning dit kropsfedt Scale Korrekt - Hvad det?

Så du har fået en kropsfedt skala, men du er ikke sikker på hvordan den fortolkes. Traditionelle skalaer måle din vægt. Sporing vægttab er ikke den bedste metode til at se dine fremskridt. For enhver vægttab program, er det ikke vægt, du er bekymret med at tabe, det er fedt.

En kropsfedt skala måler andelen af ​​fedt i kroppen. Sporing din fedtprocent er en mere præcis måling af din sundhed og fitness. Men det er vigtigt at forstå, hvad din fedtprocent betyder at hjælpe med dine mål.

Body Fat Range

Den generelle kropsfedt serien er et sted mellem 6-25% for mænd og 14-31% for kvinder. Mænd bør aldrig have mindre end 2% kropsfedt, og kvinder har brug for mindst 10% kropsfedt at være sund. Mere end 26% kropsfedt for mænd eller 32% kropsfedt for kvinder betragtes fede.

Sådan måler kropsfedt

Der er flere måder at måle dit kropsfedt. Nogle er mere nøjagtige, nogle dyrere, og nogle mere bekvem. Her er de forskellige metoder til måling af kropsfedt sammen med deres fordele og ulemper:

DEXA (Dual Energy X-Ray Absorptiometry)

Dette er en metode til at måle kropsfedt ved at scanne din krop med røntgenstråler til at læse både din knoglemasse og blødt væv masse. Denne metode betragtes som en af ​​de mest nøjagtige, med kun en 2-3% fejlmargen. Proceduren er den mest tidskrævende, idet 10-20 minutter for en læsning. Du skal også se en læge for denne metode, som normalt koster omkring $ 100. På plus side, kan din forsikring dække det.

Hydrostatisk Vejning

Denne metode til måling af kropsfedt indebærer dunker dig ind i en pulje af vand, hvor du udånder al luften ud af lungerne. Fedt flyder i vand, så ved at tage en måling af kun vægten under vand, får du en nøjagtig måling af din krop tæthed.

Denne metode er også meget præcis med en 2-3% fejlmargen. Imidlertid afhænger det faktisk nøjagtigheden af ​​denne metode, hvor godt du er i stand til at ånde luften fra lungerne. Desuden bliver dunked under vand med ingen luft i lungerne kan være skræmmende, hvilket gør dette det mindst komfortable metode til måling af kropsfedt. Men det er mere overkommelig end DEXA. Du kan få dette gjort af mange gymnasier og universiteter for $ 25-50.

Skydelærer

Denne metode indebærer klemme områder af fedt på din krop og måle dem med enheder kendt som calipre. Disse målinger er sat ind i en formel, der beregner din fedtprocent. Dette er den nemmeste metode til måling af kropsfedt, fordi i teorien alt hvad du behøver er calipre og nogen til at måle for dig. Dog kan rigtigheden af ​​denne metode blive påvirket af flere faktorer, såsom dygtighed på den person at tage målinger og din alder.

Bioelektrisk impedans

Det er den metode, som de fleste kropsfedt skalaer. Afhængigt af om du bruger en håndholdt omfang eller en du stå på, er et elektrisk signal gik fra hånd til hånd eller fod til fod. Elektricitet rejser hurtigere gennem muskler end ved fedt, derfor hurtigere signalet passerer gennem kroppen, jo lavere din fedtprocent.

Er Nøjagtigheden af ​​disse skalaer mindre end ovenstående muligheder, dog, og kan skyldes flere faktorer, såsom hydrering. Imidlertid kan disse skalaer stadig bruges til at spore dine fremskridt over tid. For at få de bedste resultater, skal du sørge for, at du bruger denne skala på samme tidspunkt af dagen, før du spiser, men efter at have drukket et glas vand. Denne metode har den fordel over alt det øvrige, at det er det eneste, som du gør ved dig selv.

Body Fat Scale anmeldelse

Ikke alle kropsfedtmålere er lige. "Good Housekeeping" gjorde en gennemgang af syv modeller og bedømt dem i rækkefølge af nøjagtighed, holdbarhed og brugervenlighed. Her er deres resultater:

Nøjagtighed

 1. Taylor 5553
 2. Terraillon TFA-20
 3. TERRAILLON TFA-10
 4. Terraillon TFX-30
 5. Skarpere billede TN420
 6. Tyndere MS-2500
 7. Tanita BF-625

Holdbarhed

 1. Tanita BF-625
 2. TERRAILLON TFA-10
 3. Taylor 5553
 4. Skarpere billede TN420
 5. Terraillon TFX-30
 6. Tyndere MS-2500
 7. Terraillon TFA-20

Brugervenlighed

 1. Tanita BF-625
 2. Skarpere billede TN420
 3. Tyndere MS-2500
 4. Taylor 5553
 5. TERRAILLON TFA-10
 6. Terraillon TFX-30
 7. Terraillon TFA-20

Kropsfedtmålere kan blive stærke redskaber til at hjælpe med din sundhed og fitness. Forstå, hvad det hele betyder er et skridt i den rigtige retning til en slankere og sundere dig.