Læsning af en mands kropssprog

Læsning af en mands kropssprog


Læsning af en mands kropssprog er en vigtig færdighed at have. Når du ved, hvordan man læser de subtile spor hans kropsholdning og udtryk giver, vil du bedre forstå, hvad han tænker og hvad han vil. Det er nyttigt at vide, om du lige har mødt, og flirter, eller selv hvis du har været gift i mange år.

Læsning af en mands kropssprog: flirte

Den tid, hvor du nærmest opmærksom på kropssprog er, når du flirte. Når flirte, er du forsøger at regne ud, hvis der er gensidig interesse uden at komme ud og tale om det. Ofte er den eneste måde at fortælle, hvis han kunne være interesseret er gennem hans kropssprog. Nogle fælles flirtende kropssprog inkluderer:

 • Smilende. Hvis han smiler til dig, det er altid et godt tegn.
 • Øjenkontakt. Når en mand er interesseret, vil han ikke være i stand til at holde øjnene fra dig. Watch for at se om hans blik dvæler længere tid end normalt, eller hvis han selv er stirrer på dig.
 • Hænderne på hofterne. En fælles mandlige krop holdning er at stå over for dig direkte, fødder pegede på dig, med sine hænder på hans hofter. Han kunne også placere sine hænder eller få fingre i hans lommer eller omkring hans bælte. Denne meget åben holdning betyder, at han er interesseret og åben for dig.
 • Læner sig tæt. Hvis du står i nærheden af ​​hinanden, se at se, om han læner sig tættere på dig som samtalen skrider frem. Medmindre det er et meget højt værelse og han har problemer med at høre dig, han bevæger sig tættere fordi han er interesseret og ønsker at dele hans personlige rum med dig.
 • Rører dig. En anden grund han ønsker at være tæt er så han kan røre dig. Det kan være meget subtile, såsom hans hånd græsning armen. Alternativt kan han være langt mindre subtil og lagde hånden på din skulder eller ryg, f.eks.

Mere Body Language Signs

Der er flere bevægelser at se til, når du læser en mands kropssprog.

Justerer Hans tøj

Mænd betaler meget lidt opmærksomhed til deres fysiske udseende i forhold til kvinder. Derfor, når han tager sig tid til at tilpasse sit slips, så sørg for hans skjorte er gemt i eller rette sin jakke, er det fordi han ønsker at gøre et godt indtryk.

Krydser hans Arms

Når en mand har armene krydsede og sin bedrift dem mod hans bryst, betyder det, at han ikke er modtagelig for dine ord eller handlinger, selv om han ellers fremstår interesserede.

Fidgeting

Hvis du nærmer dig en mand og du bemærker han holder fidgeting, chancerne er han keder sig. Eksempler på fidgeting omfatter:

 • Ser rundt i lokalet i stedet for at fokusere på dig
 • Trykker hans fødder
 • Shifting sin vægt fra side til side eller konstant at justere sin holdning
 • Ofte ser på sit ur eller mobiltelefon

Øjenbryn Flash

Dette kropssprog tegn er svært at få øje på, fordi det sker meget hurtigt. Hvis du bemærker hans øjenbryn bevæge sig opad efter at øjenkontakt, det normalt indikerer han er interesseret. Elevatoren giver mere lys i øjnene, at lade ham se dig lettere, samtidig med at hans øjne ser indbydende.

Bøjer hans muskler

En fyr kan forsøge at imponere dig ved at bøje hans muskler. Må ikke forvente at se sine arme flex ligesom et organ builder, dog. I stedet for hans forsøg har du bemærker han arbejdet ud vil være mere subtil, men mærkbar, hvis du betaler opmærksomhed.

Rører ved hans ansigt

Hvis han er interesseret i dig, vil han begynde at røre hans ansigt ret ofte. Han gør det, fordi han er ophidset og fordi det føles godt. Nogle af de områder i ansigtet bliver mere følsom, når der er fysisk tiltrækning. Eksempler på ansigt rørende inkluderer:

 • Touches kinderne med fingrene
 • Gnider eller trækker på hans ører
 • Massage hagen
 • Touches læberne
 • Tager flere slurke af sin drink

Disse bevægelser er også designet til at gøre opmærksom på hans ansigt og specielt hans læber, så du vil begynde at tænke på at kysse ham.

Konklusion

Mænd er ikke så svært at læse, hvis man ser efter tegn deres krop sprog giver. Ved meget opmærksom, vil du hurtigt opdage, at du ved, hvad mænd tænker uden at skulle spørge>.