Læs altid Kontrakt Vilkår og betingelser

Læs altid Kontrakt Vilkår og betingelser

Læs altid aftalevilkår og betingelser på et kreditkort. Bill Hardekoph, administrerende direktør for LowCards.com, en forbrugeruddannelse hjemmeside designet til at hjælpe forbrugerne søge efter det bedste kreditkort, påpeger hvilke vilkår kan ændre og forårsage en drastisk stigning i din månedlige betaling med kreditkort. Han giver praktiske tips om, hvad man skal kigge efter i et kreditkort og tips om, hvordan du vælger de vilkår, der bedst passer, hvordan du bruger dit kreditkort.

Interview med Bill Hardekoph af LowCards.com

Hvorfor skal en kortholder altid læse aftalevilkår?

Det er op til dig som forbruger at gøre dit hjemmearbejde og fuldt ud forstå vilkårene for et kreditkort. Hvis tilbuddet er for en nul procent apr kreditkort, bør du vide, hvor længe nul procent april vil vare, og hvad ÅOP vil være efter kampagneperioden. Det kunne stige til et langt højere tempo end andre kreditkort.

Hvis tilbuddet er for cash back eller belønninger, kender grænserne for tilbuddet:

 • Har du nødt til at indløse de belønninger af en vis periode?
 • Har du tjene belønninger eller kontanter for alle køb? Et tilbud kan kun gælde for køb på bestemte typer forhandlere som tankstationer og supermarkeder - det kan ikke søge om store billet emner som bildæk eller en flybillet.
 • Hvordan du tjener den højeste kontante belønninger? Nogle tilbud er baseret på en gradueret skala, og du kun får den højeste procentdel af kontanter tilbage, hvis dit køb er for en meget bestemt beløb. For eksempel er en visitkort kontant belønning reklamerer op til 5 procent kontant belønning. Imidlertid er 5 procent kun betales for nye køb af mellem $ 2.000 og $ 2500. Alle andre indkøb tjene 1-1,25 procent.

Kan en kortudsteder ændre et kort fra en fast april til en variabel april?

Ja. Hvis du tilmelder dig en fast rente kreditkort, kan hastigheden ændres, og kontoen kan ikke altid være en fast rente konto - kortudstederen kan øge din apr og ændre vilkårene for dit kort til en variabel rente konto. Kreditkort udstedere er begyndt at tilføje en sætning som ", hvis markedsforholdene tilsiger, kan satserne ændres til enhver tid uanset årsag." Markedsforholdene er normalt ikke defineret i de vilkår og betingelser, så kortudstederen har total frihed til at ændre vilkårene og betingelserne, når de vil.

Hvad er en Standard april?

Med Standard april, kan kortudstederen hæve din april, hvis du er sent på den ene betaling eller du gør noget, der gør dem tror du kan være en kreditrisiko. For eksempel kan din 12 eller 14 procent april stige til 28 eller så meget som 34 procent. Den Standard april kan anvendes når som helst, og det kan blive på din konto i mindst 12 faktureringsperioder.

Kan en kortudsteder ændre den mindste betaling Due?

Ja. For eksempel kan de øge den mindste betaling på grund fra 2,5 procent til 5 procent. Det vil fordoble den månedlige betaling forfalder. På nogle måder, det er godt for forbrugerne, fordi det tvinger dem til at betale deres kreditkort gæld hurtigere. Men det lægger også et pres på forbrugere, der ikke har råd til den store stigning i deres kreditkort betaling.

Hvor meget varsel skal en kortudsteder har at give, før du ændrer en term?

Vilkårene kan øge til enhver tid. Kortudsteder skal give mindst 15 dages varsel. Mange giver over 15 dages varsel, men vi måske ikke se det, fordi det er trykt på en stuffer at vi smider væk, når vi modtager vores kontoudtog. De nuværende vilkår er altid på kortudsteder hjemmeside, men mange mennesker ikke læse dem.

Hvad hvis du ikke ønsker at beholde kortet med nye udtryk (s)?

Ring til kortudsteder og sige "My april gik fra X til Y procent. Jeg får konkurrencedygtige tilbud på aprs under denne nye kurs på dit kort. Jeg har været en god kunde for X år. Hvad kan du gøre for mig? " Du kan blive overrasket over, hvor mange gange de vil sænke hastigheden, hvis du er en god kunde og har en historie for at betale din regning til tiden. De vil have dig til at blive som kunde - det koster dem for meget til at få en ny kunde.

Hvis kortudstederen ikke er villig til at arbejde sammen med dig ved at give bedre vilkår, skal du:

 • Betale saldoen af ​​kreditkortet.
 • Send kortudsteder en certificeret, kvittering anmodet brev fortæller dem du lukker din konto på grund af den nye kurs. Sæt på brevet ordene "Lukket af Kunden." Gem en kopi til din fil, sammen med anmeldelsen af ​​modtagelse af kortudstederen, som du har modtaget fra posthuset.
 • Luk konto.
 • Få et nyt kort fra en anden kortudsteder.
 • Hvis dit kredit score tager et hit, fordi du lukkede din konto, skal du kontakte Credit Bureau og sende dem en kopi af det brev, du har sendt til kortudstederen som en forklaring på, hvorfor du lukkede kontoen.

Nogen tips?

Ja, en kortholder har brug for at gøre deres forskning:

 1. Forbrugerne skal altid læse aftalevilkår og betingelser, før de tilmelder dig kortene.
 2. Kortholdere bør gennemgå de vilkår og betingelser på deres kreditkort to til tre gange om året for at se, hvad der har ændret sig.
 3. Vær ikke bange for at kalde udstederen kreditkort til at anmode om en lavere rente.
 4. Sørg for at dit kreditkort stadig passer til dine behov. Hvis den ikke gør det, får en anden type af kreditkort. Hvis du rejser meget, kigge efter et kreditkort med rejse belønninger. Hvis du kan lide at læse, kigge efter et kort med boghandel rabatter.