Læringsspil til børn 8 og ældre

Læringsspil til børn 8 og ældre


Der er en masse af uddannelsesmæssige aktiviteter for unge børn, men hvad med læringsspil til børn 8 og ældre? Børn denne alder er i deres prime uddannelsesmæssige år. De stadig lære en hel del gennem leg, hvilket betyder, at spil kan være en god kilde til formelle og uformelle læringsmuligheder for børn, der flytter ind i deres "tween" år.

Sjov læringsspil til børn 8 og ældre

Spil kan hjælpe med at holde børnene stimuleres og aktivt engageret i at lære. Som børn bliver ældre, spil er en endnu mere effektiv måde at undervise på. Med effektiv brug af sjov læring spil for børn 8 og ældre, kan dit barn bare lære uden at indse de gør det. Her er nogle sjove læringsspil på "tween" alderen børn.

Online Spil

Det er blevet en kendsgerning, at børn elsker video- og computerspil. Sådanne spil har fået et dårligt ry som et spild af tid og hjerne magt. Heldigvis er der en lang række online-spil, der kombinerer dine børns præferencer for videospil med dit ønske om uddannelsesmuligheder. Her er et par online pædagogiske gaming ressourcer.

  • LearningPlanet.com har en række gratis online spil for elever i alle aldre. Spillene er klassificeret efter lønklasse niveau og dækker en bred vifte af fag som matematik, geografi og sprog, kunst. Der er et begrænset antal gratis spil, og mange flere tilgængelige via webstedet abonnementsservice, som er under $ 40 år. Sitet byder også på en 10-dages gratis prøveversion, så du kan prøve før du køber.
  • BBC Skole spil er en gratis hjemmeside fra England, som har en række pædagogiske onlinespil. Spillene er søgbare efter alder niveau og emne. Emner omfatter ting som matematik, kunst, musik, geografi og studiefærdigheder, for blot at nævne nogle få.
  • Børnenes center på FunBrain.com har en sværm af gratis arcade-stil spil om tal, læsning, naturvidenskab, ord og meget mere. Hjemmesiden har også ressourcer til forældre, der ønsker at blive interaktivt involveret i deres børns læring.

Brætspil

Pædagogisk brætspil er en fantastisk måde at tilbringe interaktiv familie tid med dine børn. Sådanne spil undervise en række forskellige kompetencer, herunder kritisk tænkning og strategiske færdigheder. Nogle store pædagogiske brætspil som du kan spille med dine børn kan nævnes:

  • Fuldstændig Gross - Spillet of Science er designet til børn i alderen otte og op. Det lærer principperne for videnskaben gennem noget, som børn i denne aldersgruppe virkelig synes at elske: brutto stuff. Naturvidenskabelige fag, der er omfattet i spillet inkluderer biologi, zoologi og kemi, sammen med andre videnskabelige fag.
  • Det klassiske ordspil Scrabble er en fantastisk læringsspil til børn. Ikke alene hjælper det børnene opbygge ordforråd og stavning færdigheder, men scoringen hjælper også bygge matematiske færdigheder.
  • At lære navne og placeringer af de stater, er en del af standard skoleforløbet, som ofte er svært for børn, fordi det kræver udenadslære. Heldigvis er der en sjov måde for børn at lære geografi USA i det navn, State Game.

Aktivitet Games

Der er også en række sjove familie spil, der synes mere som leg end som at lære. Disse spil lærer mange værdifulde færdigheder som kreativ tænkning og strategi. Her er nogle aktivitet spil, der vil hjælpe dine børn lære, som de spiller.

  • Charades er en sjov rollespil for børn i alle aldre. Handler ud og gætte titlerne på bøger, film og tv-shows tilskynder børn til at tænke uden for boksen. Det fremmer også udviklingen af ​​effektive ikke-verbale kommunikationsevner.
  • Tyve spørgsmål er ikke kun det perfekte spil til lange bilture, men det er også en fremragende læringsspil. Børn lærer værdifulde logik og deduktive ræsonnement, når man spiller dette spil, og de kan endda lære et par kendsgerninger, de ikke kendte før.

Disse er blot nogle få af de mange læringsspil til din ældre elementære børn. At spille sådanne spil vil hjælpe dine børn forblive aktive og engagerede, mens de lærer.