Læreruddannelse: Optjening en læreruddannelse Online Tips

Optimal udnyttelse af Virtual Lærere

En fordel ved at tage en online klasse er at have fleksibilitet til at tage klassen i din stue, men en af ​​ulemperne er ikke møde din instruktør eller klassekammerater ansigt til ansigt. Peer-to-peer og interaktion instruktør-elev kan føje væsentligt til en college uddannelse og erfaring, så hvordan kan en cyber-studerende opnå et sådant perspektiv?

Hvad med instruktøren? Hvis du bor inden for nem kørselsafstand fra kollegiet, eller hvor læreren er, planlægge en lærer-elev konference for at få dig både bekendt og give dig en idé om, hvem professoren er, deres personlighed, og deres forventninger. Bed om feedback fra instruktøren og hele tiden holde en åben dialog i gang. Hvis du føler dig dristig, invitere instruktøren en undersøgelse session, så han / hun kan placere et ansigt med disse e-mailadresser. Det fortæller også instruktøren du er der for at lære og tager initiativ til at gøre dig selv kendt.

Praktisk erfaring med Online Klasseværelser

Traditionelle grad planer vil kræve egentlige klasseværelset tid som lærer assistent for at tjene en akademisk grad. Online grader kan variere med deres krav, men hvis du ikke er forpligtet til at have praktisk erfaring som undervisere aide eller tilsvarende, forfølge muligheden alligevel. Lærebog situationer kun give en grundlæggende idé om, hvad en lærer vil opleve. Da alle børn er forskellige og lærebøger kan ikke redegøre for hver scenarie, er det til din fordel for at arbejde frivilligt eller forhøre sig om at tjene kredit ved at arbejde som lærer assistent. Dette giver dig en bedre udsigter og perspektiv på, hvordan man håndterer et rum fuld af fjerde gradere efter frokost tid eller en af ​​de bedste metoder til at undervise første periode algebra til en gruppe af high school freshmen.

Check med de lokale skoler, kirker, frivillige organisationer (Lærere tælle, United Way, drenge og piger Klubber of America) og community colleges.

Lærer-elev interaktion kan ikke læres gennem lærebøger eller foredrag, det skal opleves. Du er nødt til at finde ud af, hvordan du vil håndtere en uregerlig teenager, en uinteresserede klasseværelse af femte gradere, eller en selvstændig samvittighed voksen vender tilbage til skolen. I sidste ende vil det bedre forberede dig til din første dag i skolen som en pædagog og kan endda jord du dit første job.

Online Education Degree Cirriculum

Den store debat fortsætter, hvorvidt en studerende får mere ud af en traditionel klasse indstilling versus en online klasse. De mange forskellige klasser kan være mere forskelligartet i en større universitet eller college, men det kan være afhængig af institutionen. Mange store gymnasier kun tilbyde bestemte klasser i visse semestre, låse en studerende i en grad plan eller rute, som måske eller måske ikke være befordrende for livet forpligtelser.

Sammenlign traditionelle og online kollegium læseplaner, hvis du ikke er sikker på klasser tilbydes, eller hvad den bedste uddannelse grad rute er for dig. Tal med en rådgiver og andre studerende fra både online og traditionelle skoler for at se, hvilken løsning der fungerer bedst for dig.

Husk, at selv om en traditionel klasseundervisning indstilling kan tilbyde mere af en sort, hvis den studerende ikke deltage i klassen eller færdiggøre de nødvendige opgaver, vil de få lige så meget ud af deres grad, som de har lagt i den. Det samme gælder for en online-studerende, hvis du tilmelder dig og ikke gør det nødvendige arbejde, vil du få mere ud af klassen.

Optjening en læreruddannelse Online vs traditionel klasseundervisning

Internettet forandrer verden hver dag. Studerende tager klasser fra professorer halvvejs rundt omkring i verden, og begivenheder, der var kun på de sider af aviser nu på vores hånden at se.

Gymnasier og universiteter er at drage fordel af internettets mange muligheder ved at tilbyde klasser og online grader. Penn State, Tulane University og Villanova University er blot nogle få af de universiteter, der udbyder online grader til dem, der har brug for mere fleksible klasse tidsplaner. Men er online grader så værdifuld som en traditionel grad?

"Fagligt, online grader er lige strenge, og i mange tilfælde bliver vanskeligere end traditionelle programmer," forklarer S. Lee Beaumont, direktør for administrative anliggender, Fjernundervisning & kandidatstudier, Liberty University. "Den nederste linje er, uanset hvordan dine klasser er leveret, er fordelen en studerende modtager fra hans / hendes uddannelse baseret på, hvor meget arbejde en studerende sætter i hans / hendes studier."

Tager både online og traditionelle klasser

Blanding online og traditionelle klasser kan give dig en række forskellige perspektiver, men tage forsigtighed med denne tilgang. Du kan opleve, at den skole du ønsker at deltage ikke vil acceptere din online-klasse for merit. Det bedste råd er at tale med rådgivere i begge ender. Der er nogle gymnasier og universiteter, der tilbyder både traditionelle og online klasser, men igen, sørg for at de gælder for din uddannelse planen og få det skriftligt.

Interaktion med andre online Studerende

En måde at opnå interaktion med andre studerende er at danne en virtuel studiegruppe eller, hvis online gruppe består af studerende i samme by / by, planlægge et personligt studiegruppe. Hvis du bor i en større by, og kollegiet du deltager har flere elever i dit område, tyder alle opfylder samme tid og sted hver uge for undersøgelse sessioner. Dette kan hjælpe med isolering aspekt af at tage klasser i hjemmet samt interaktion med andre klassekammerater om emnet ved hånden. Diskussion forelæsningerne og samarbejde er også en god måde at opbevare oplysningerne og bedre anvende det, når testtid ruller rundt.

Motivere I en online Studiemiljø

Hjemmeliv, skole forpligtelser og arbejdsrelaterede projekter vil løbende holde din dag besat. Med al den uro, kan hvordan en person kan forventes at trives i et virtuelt studiemiljø? Ét ord: Routine. Her er nogle andre tips, der vil hjælpe dig lykkes i din online læringsmiljø:

(1) Vælg de ting, der simpelthen tager for meget af din tid, såsom at surfe på internettet, besvarer telefonen, og chatter med din nysgerrige nabo. Klip alle unødvendige aktiviteter, tv-shows, eller afgifter.

(2) uddelegere gøremål til familiemedlemmer. Børn er ivrige efter at efterligne deres forældre (selv når de ikke opfører sig som det) og give dem en måde at hjælpe dig lykkes, så du kan bruge mere tid sammen er en fantastisk måde at holde dem beskæftiget. Word rådgivning, ikke flipper ud, når børnene folde håndklæder anderledes, end du gør, bare være glad vasketøjet er færdig.

(3) Fortsæt med at tjekke ind med de positive og støttende mennesker i dit liv.

(4) For arbejdende forældre, nogle gange den sværeste distraktion er den, der er mest kære - børnene. Dag pleje kan være meget dyrt, så andre muligheder for at overveje: din bedste ven eller tillidsfuld nabo, handel med anden bearbejdning / vender tilbage til skole forældre for at studere eller klasse tid, og aldrig undervurdere effekten af ​​bedsteforældrene.

(5) Indstil "virtuelle studiekredse" og opfylde samme tid hver uge.

(6) Beløn ​​dig selv med ting, du elsker. Hvis du nødt til at se "Desperate Housewives" om søndagen, bånd eller digital rekord showet og bruge det som en belønning for efterbehandling en opgave.