Læreruddannelse: Library Science Degrees Tips

Kan jeg kombinere min Bibliotek Sciences og uddannelse Grader?

Du kan kombinere dine grader, men den bedste rute ville være at tjene en grad og gå tilbage til den anden med en mere specialiseret fokus, som regel i vejen for en kandidatgrad. Fordelen ved at have både øger din viden base og ansættelse færdigheder og med mangel på lærere, skoler tilbyder fremskyndede programmer til dem med andre grader ud over undervisningen. Spørg din rådgiver den bedste rute for at opnå både grader, hvad der gælder for begge, og som ville være mere fordelagtigt at tjene først.

Bibliotek Sciences Grad vs. Education Degree

De generelle forudsætninger for at tjene en bibliotekets videnskaber grad er universitetet afhængig, men når du tager specialty klasser, en person, der søger en uddannelse grad tager uddannelse klasser og en person, der søger et bibliotek videnskab grad tager bibliotek videnskab klasser. En anden stor forskel mellem en uddannelse grad og et bibliotek videnskab grad er, hvis kollegiet du deltager ikke er akkrediteret af American Library Association, vil det ikke blive anerkendt af arbejdsgivere eller andre institutioner, hvor du måske ønsker at overveje et master-eller ph.d.-uddannelse. Gør dit hjemmearbejde, og sørg for uddannelsen er på den godkendte liste, før du begynder nogen specifikke klasser.

Tid det er et bibliotek Science grad

Hvis du tænker på en akademi grad, vil du højst sandsynligt nødt til at tjene en kandidatgrad inden i betragtning til beskæftigelse. De fleste institutioner vil have bibliotekarer med masters grader, men tjek, hvor du ønsker at arbejde og finde ud af, hvad de kræver. Normalt det konkrete kursus arbejde, er 36 til 72 timer (1 1/2 til 3 år) efter den generelle forudsætninger. Sørg for, at skolen du deltager er akkrediteret af American Library Association (ALA.org), før immatrikulation. Ellers vil arbejdsgiverne ikke finde dig beskæftigelsesmuligheder.

Jobmuligheder med bibliotek Science Degrees

Arbejde i et bibliotek, kan være et oplagt valg med et bibliotek science grad, men der er flere valg af biblioteker, hvor du kan arbejde.

(1) Skole bibliotekar omfatter interagere med studerende fra pre-K til gymnasiet senior. Valg af bøger kan være begrænset af skoledistrikter politikker mens der beskæftiger sig med intellektuel frihed. Udvikling af en kooperativ pensum og forholdet til lærerne kan være udfordrende.

(2) Akademiske bibliotekarer arbejder på et universitet / college niveau. Kan kræves en kandidatgrad i bibliotekets videnskaber og du kan betragtes fakultet, hvilket placerer dig på samme niveau som mange professorer. Problemer omfatter ophavsret problemer, akademisk frihed og åben adgang til videnskabelige værker.

(3) Særlige bibliotekarer arbejder på områder som medicinsk, jura, selskaber, nyhedsbureauer og særlige samlinger.

(4) Du kan arbejde som arkivar bibliotekar, hjælper arkivere gamle dokumenter til historiske formål.

Tid forpligtelser

En online bachelor i uddannelse tager ca. to år, og en kandidatgrad i biblioteket videnskab tager alt fra et til tre år. Den tid engagement er naturligvis væsentlig, men hvis en kombination af uddannelse og bibliotek videnskaber er i dine karrieremål, skal du sørge for at planlægge din rute med din uddannelse rådgiver. Spørg om det er bedre at tjene en grad ad gangen og tage alle dine forudsætninger for både grader, mens du arbejder på ungkarle at spare tid senere.

Undervisning med et bibliotek Science Degree

Med et bibliotek videnskaber grad, kan du lære andre om arbejdet i biblioteket, hvordan du filen, de specielle arkiver, nye tilføjelser eller udgaver, men dette er ikke en undervisning holdning. Du vil arbejde med professorer og undervisere på alle niveauer og uddannelser, men du er ikke klassificeret lærer. Efter at tjene en grad i bibliotekets videnskaber, du beslutter dig for at undervise, er der flere programmer til at hjælpe dig bro over til en uddannelse grad. Tjek Lærere Count (teacherscount.org) for yderligere oplysninger.