Lærer Guide til Internet Sikkerhed

Lærer Guide til Internet Sikkerhed


At finde en lærervejledning til Internet sikkerhed for forskellige aldersgrupper kan være svært, men vi har samlet alle de oplysninger, du har brug for. Læs videre for at finde ud af, hvor at finde gratis internet sikkerhedsmæssige guider, sikkerheds- videoer og internet sikkerhed aktivitet ideer til dit klasseværelse.

Fri Lærer Guides til Internet Safety

Der er mange gratis lærer guider til rådighed på internettet til at hjælpe dig med at præsentere internetsikkerhed til din klasse. Hvis du ikke har tid til at skabe en lektion plan for dine egne, disse websteder tilbyder lærer vejledninger og andre lækkerier, som du kan sætte til straks bruge.

 • Cybersmart Curriculum har en masse gratis godbidder, herunder lektionsplaner og aktivitet ark; tilbyder lektionsplaner for kvaliteter K-8.
 • Safe Surfing Kids er klart skrevet lektionsplan skitserer for lønklasserne 3-12.
 • Undervisning Page er en dejlig lektion plan for Internet sikkerhed for lønklasserne 9-12.
 • Wired Safety har et udvalg af lektionsplaner, aktiviteter og ideer til dit klasseværelse, for alle kvaliteter.

Internet Safety Videos

Sommetider intet fanger opmærksomhed af børn som et vellavet video. Følgende websteder tilbyder videoer til yngre børn, der dækker alt, hvad de bør vide om Internet sikkerhed. Companion lærer guider er tilgængelige på hjemmesider eller komme med en købt video:

 • Den sikre side Internet Safety Video er fra de mennesker, der bragte os den sikre side personlige sikkerhed video.
 • Wired Sikkerhed er et stort udvalg af gratis flash videoer, som du kan se lige nu på din klasseværelset computere.
 • iKeepSafe - Faux Paw underviser børn om internetsikkerhed. Videoer er til salg, men der er også gratis læseplaner sider downloades også.

Interaktiv Internet Sikkerhed Websites

Lærere, der har adgang til internettet for alle deres elever kan bruge websteder, der er specielt designet til at lære Internet sikkerhed. Disse websteder har også følgesvend lærer vejledninger; et par af disse websteder kræver registrering af læreren for at få adgang til oplysningerne. Nogle af de bedste steder vi fundet, indbefatter følgende:

 • Netsmartz Kids - Følg Clicky og hans Internet Outlaws gennem sjove og pædagogiske spil
 • TeenAngels - en stor arbejdsplads for teenagere, der handler om unge mennesker, der er uddannet af de retshåndhævende undervise andre teenagere om Internet sikkerhed online
 • Media-Bevidsthed har en masse interaktive computerspil, der beskæftiger sig med Internet sikkerhed for lønklasserne 5-12
 • AT & T er en Internet sikkerhed spil site for børn, stilling 3-8.
 • Disneys Surf Swell - Besøg Surf Swell ø for at lære Internet sikkerhedstip bragt til dig af de folk på Disney (omfatter en lærervejledning til Internet sikkerhed).

Opret en Internet Safety guide

Krydret lærere, der har tid, vil ofte ønsker at skabe deres egne lektionsplaner, der er skræddersyet specielt til deres elever. Når du har lært internetsikkerhed flere gange, at skabe din egen lektion eller endda en tematisk enhed, bliver meget lettere. Følgende steder tilbyder idéer til, hvordan man skaber lektionsplaner og tematiske enheder til dit klasseværelse:

 • Hot Chalk s Undervisning Side
 • iLearn - En on-demand system, der lærer den enkelte hvordan man skulle præsentere Internet sikkerhedsmæssige lektioner til børn
 • iKeepSafe - Tilbyder downloades pædagog materialer til at hjælpe med dine lektionsplaner
 • Safe Kids - Et websted beregnet til forældre, men det har masser af oplysninger, diasshow og mere på internettet Sikkerhed for børn i alle aldre

Undervisning Internet sikkerhed behøver ikke at være kedeligt med alle de store hjemmesider til rådighed for undervisere. Den gode nyhed er, at det meste af den til rådighed for dig information er gratis! Uanset om du vælger at bruge simple regneark eller videoer, eller en kombination af alle de pædagogiske metoder, der er nævnt ovenfor, vil din klasse helt sikkert have det sjovt learnining sikkerhedstip til at bruge internettet.