Lære at spille fløjte: Lessons at spille Flutes

Lære at spille fløjte: Lessons at spille Flutes

Som med enhver musikinstrument, kan lære at spille fløjte virke som en skræmmende opgave, men det er simpelthen et spørgsmål om at beherske et par grundlæggende trin.

Følg disse trin for at lære at spille på fløjte.

 1. Først skal du nødt til at erhverve en fløjte instrument. Det er ikke nødvendigt at bruge en masse penge på fløjter. Faktisk kan en god brugt nybegynder fløjte findes for omkring hundrede dollars. Før du køber instrumentet, det har kontrolleret af en fløjte værksted for at være sikker på det ikke har nogen større problemer.
 2. Dernæst bliver fortrolig med din nye instrument. Når du åbner sagen, vil du se, at fløjte er i tre stykker. Den lange, glatte sektion er headjoint. Det er lukket i den ene ende (den "prop"), med en rund åbning omkring en fjerdedel af vejen ned (den "embouchure"). Jo længere sektion med mange taster er kroppen. Den korte sektion er footjoint.
 3. Du er klar til at begynde at spille! Det er bedst at kigge i et spejl, mens du lærer disse første skridt. Fløjte instrumenter er lettere at spille når det opbevares i en horisontal linje, så ser i spejlet, vil hjælpe dig med at holde den position. Tag headjoint ud af sagen. Hold den med venstre hånd. Sæt din underlæbe på den brede side af embouchure. Dæk den åbne ende af headjoint med højre hånd. Tuck i hjørnerne af munden lidt, og blæse på tværs af hullet. Hvis fløjte producerer en lav, luftig lyd og der er en lille, trekantet plet kondens på den modsatte side af embouchure, har du fået det. Hvis ikke, ruller headjoint lidt indad eller udad, og prøv igen.

  Når du nemt kan gøre dette, afdække enden af ​​fløjten. Tuck i hjørnerne af munden lidt mere og blæse lidt hårdere. Dette gør et notat, der er en oktav højere end den første. Må ikke sug dine kinder, når du blæse. Luften bør komme fra dit mellemgulv. Øv dette i flere dage, indtil du nemt kan lave begge notater.
 4. Nu er det tid til at samle fløjten. Løft headjoint og hold den i venstre hånd. Tag fat i kroppen i den glatte område over tasterne. Sæt forsigtigt headjoint i kroppen. Hvis der er nogen modstand, vride headjoint lidt frem og tilbage, mens du trykker. Dernæst afhente footjoint. Hold det i slutningen, så du ikke presser på nogen taster. Sæt det i den modsatte ende af legemet.

  At line op tasterne korrekt, ser ned på længden af ​​fløjten fra toppen af ​​headjoint. Den embouchure hul skal være i overensstemmelse med tasterne på kroppen og stangen, der løber ned på længden af ​​den footjoint skal linet op med centrum af tasterne på kroppen. Du ønsker ikke de footjoint tasterne til at være i overensstemmelse med kroppen nøgler, fordi de er spillet af den femte finger på højre hånd, som er kortere end de andre.
 5. Når du spiller på fløjte, vil du sætte dine fingre på følgende taster på fløjte: Din venstre tommelfinger vil gå på trekanten-formede nøgle på bagsiden af ​​kroppen. Dit første finger vil blive lagt på den anden, lille nøgle på forsiden. Du vil springe den næste tast, og derefter placere dine andet og tredje fingre på de næste to nøgler. Din lillefinger vil gå på håndtaget, der strækker sig ud fra kroppen.

  Din højre tommelfinger har ikke en nøgle - det er udelukkende anvendes til at støtte fløjte. Dine første, andet og tredje fingre vil blive placeret på de sidste tre nøgler før footjoint. Din højre pinky finger vil hvile på den halvcirkel nøgle i toppen af ​​footjoint. For de fleste mennesker, det føles helt akavet i starten. På trods af dette, så prøv at holde din mund, hals og fingre. Det er umuligt at producere en glat, fyldig lyd, hvis du har en masse spændinger i kroppen.
 6. Tryk på de taster hvor din venstre tommelfinger, venstre første finger, højre første finger og højre pinky finger hviler. Sæt fløjten op til munden og slag, ligesom før. Dette notat er enten en lav B-flat (tredje linje på diskant personale) eller en høj B-flat (anden plads over diskant personale), afhængigt af hvor meget luft der bruges. Øv den lave B-flat, indtil du føler, at det er så klar, som du kan gøre det. Dette kan tage flere dage eller mere.
 7. Brug af grebtabel i en nybegynder lektion bog, gradvist arbejde dig vej ned omfanget af fløjten fra din oprindelige B-flad. Igen, tage din tid og virkelig arbejde for at gøre hver notere det bedste det kan være. Gentag disse trin, denne gang startende med den høje B-flad.

Ved nu, bør du være fortrolig og komfortable med din fløjte og din selvtillid bør være stor, som du lære at spille fløjte bedre og bedre. Du kan begynde at arbejde ud af en lektion bog, eller tage formelle fløjte lektioner. Det er altid bedst at tage formelle lektioner når at lære et nyt instrument, som en uddannet lærer kan hjælpe dig med at bryde dårlige vaner, før de bliver indgroet. Men hvis du praksis meget omhyggeligt, kan du lære en masse på egen hånd, også. Det vigtige er at have det sjovt og nyde din nye talenter!

Nødvendigt værktøj:

 • En billig fløjte
 • En nybegynder-niveau lektion bog eller grebtabel

Forsigtig:

 • Tag ikke fat tasterne ved samling af fløjte.