Lære at håndtere med Cravings

Lære at håndtere med Cravings
.

Cravings kan være et stort problem for alle, der forsøger at tabe sig, holde op en afbalanceret kost eller opretholde en sund kost. Vi har for nylig fanget med Jennifer Simmons, direktør for ernæring tjenester til LA Vægttab at lære mere om cravings, hvordan man kan stoppe dem, og få andre store kost tips.

Begær Basics

LovetoKnow: Hvilke typer af cravings er de mest almindelige for Dieters?

Jennifer Simmons: Kulhydrater, salt mad, chokolade og andre søde sager er nogle af de mest almindelige cravings rapporteret.

LTK: Har kvinder har forskellige cravings end mænd gør?

JS: Fra min erfaring, ser det ud til, at kvinder har flere kulhydrat og slik cravings end mænd.

LTK: Hvordan kan du fortælle om en trang er fysisk eller følelsesmæssig?

JS: Det er ofte vanskeligt at afgøre. Den nuværende definition for fødevarer attrå er: En intens ønske om at forbruge en bestemt fødevare eller type, der er svær at modstå. Denne definition er generelt ikke blevet accepteret af det videnskabelige samfund. Vi er født med en medfødt smag for søde og salt. Efterhånden som vi vokser op, vi ofte identificere fødevarer, der hjælper udfylde en følelsesmæssig nød. Den bedste guide til at spørge dig selv er: Er jeg virkelig sulten? Er jeg spise ude af vane? Hvorfor jeg kræver denne særlige mad?

Beskæftiger sig med Cravings

LTK: Hvad er den bedste måde at håndtere fysiske cravings? Hvad med følelsesmæssige?

JS: Den bedste måde at behandle enhver trang, om fysiske eller følelsesmæssige er at sørge for at spise en varieret kost, med en række fødevarer, herunder frugt, grøntsager, magert protein og fuldkorn. Forbruge små hyppige måltider i stedet for store måltider. Målet er at have 4-6 små måltider om dagen.

LTK: Skal vi nogensinde give efter for vores cravings?

JS: Ja. Forskning har vist, at hyppige Dieters har ofte flere mad cravings end ikke-Dieters. Ved konstant at begrænse sig fra hans / hendes trang, kan dette sætte den person op til overspisning den særlige fødevarer, der higede.

LTK: Hvordan kan vi holde fra at gå overbord, når vi beslutter at forkæle?

JS: Det centrale punkt at huske er del kontrol. Når du har en bestemt fødevare, som du hungrer, tager sig tid til at nyde det. Sørg for at du ikke har nogen distraktioner, sit-down, og forbruge denne post langsomt.

Smart slankekure

LTK: Hvad er din top tip til at komme forbi kost forhindringer?

JS: foretage små ændringer ad gangen. Vælg en bestemt mål, du gerne vil arbejde med og holde sig til dette mål i mindst to uger, før du tilføjer et ekstra mål. Dit mål kunne være så lille som faldende din almindelige sodavand forbrug til at tage et dagligt 15 minutters gåtur. Små ændringer vil tilføje op over tid, og det vil gøre det lettere at omsætte disse små ændringer i livslang vaner.

LTK: Er der måder at spise, der kan holde os fra at have trang, eller i det mindste gøre dem mindre alvorlige?

JS: Må ikke gå for lang tid uden at spise. Start hver dag med morgenmad. Ved at spise små hyppige måltider, vil du være mindre tilbøjelige til at spise for meget på et bestemt måltid eller snack. Før at give efter for en bestemt trang, så spørg dig selv: Hvorfor er jeg kræver dette? Skal jeg have det nu? Hvad kan jeg gøre for at tilfredsstille mit behov?

Ved at stille dig selv nogle enkle spørgsmål, kan du identificere, hvis det er chokoladen, du virkelig kræver eller er det et følelsesmæssigt behov, som du kan finde tilfredshed fra ved at tale med en ven eller tage en tur?