Lær trin for anvendelse Makeup

Lær trin for anvendelse Makeup


Når du lærer grundlæggende trin for at anvende makeup, kan du nemt gå videre til at eksperimentere med forskellige udseender. Start med den rigtige base af fundament og ansigt makeup, derefter gå videre til at forbedre dine øjne og læber.

Anvendelse Foundation

Der er mange forskellige typer af fundament, så det er vigtigt at vælge både din hudfarve og type. Før du anvender nogen form for fundament altid starte med en fugtighedscreme, så huden forbliver godt hydreret. Lad fugtighedscreme tørre helt, før du begynder ansøgningsprocessen.

Tonede fugtighedscreme

For teenagere og dem med nogenlunde ligelig hudfarver, tonet fugtighedscreme er en god mulighed, der giver let dækning og væsentlige fugt samtidigt. At anvende, klemme en lille mængde af produktet på fingerspidserne og glat fra midten af ​​ansigtet udad, indtil den blandes ind i håret og kæben linje.

Liquid Foundation

Lær trin for anvendelse Makeup

Flydende foundation er en af ​​de mest populære typer af ansigtet makeup, fordi det giver stor dækning for skønhedsfejl og udjævner huden. Føler de fleste kvinder imidlertid, som om det er også den mest vanskelige fundament til anvendelse. Følg disse trin til en perfekt anvendelse.

 1. Brug en makeup svamp eller rene fingre til prik fundament på din pande, kinder, hage og spidsen af ​​din næse.
 2. Blend fundamentet i huden. Mens du blander, tilslutte fundamentet prikker, og sørg for at inkludere din hårgrænse og kæben linje. Du bør ikke se en linje, hvor fundamentet slutter.
 3. Stå i nærheden af ​​et vindue for at se, om din foundation ser naturlig og at der ikke er nogen synlige striber på dit ansigt.

Andre Foundation

Andre typer af fundament omfatter crème, creme til pulver, og mineral makeup. Crème og fløde til pulver fonde bør anvendes ved hjælp af en rund eller kosmetisk kile. Mineral makeup kommer i en pulverform og påføres med en foundation pensel i en cirkulær bevægelse. Med enhver fundament imidlertid det samme princip gælder - start i midten af ​​ansigtet og blend udad for at undgå en hård makeup serie på kæben eller hårgrænsen.

Coverup og Concealer

Lær trin for anvendelse Makeup

Udtalelser uenige om at anvende concealer og coverup før eller efter fundament. Du ønsker måske at prøve begge metoder for at se, hvad der fungerer bedst for dig. Concealers kommer i stick, Tryllestav, og rør former. Kom fuld dækning fra din concealer kan tage flere skridt.

 1. Forsigtigt duppe en lille mængde concealer på eventuelle facial pletter. Dette er den bedste metode til at skjule bumser eller andre pletter eller mangler.
 2. Lad tørre helt. Dup mere concealer på pletter, hvis nødvendigt.
 3. Dæk med løst pulver.
 4. Forsigtigt duppe en lille mængde concealer til under øjet område, hvis det er nødvendigt.
 5. Glat forsigtigt indad med din ringfinger at undgå stress på det sarte øje væv.

Blush

Blush kommer i pulvere, cremer og geler. Påfør gel eller creme blush med fingerspidserne eller kosmetisk svamp, og anvende pulver med en mellemstor blush børste. Processen med at anvende blush, uanset hvilken type det er, er det samme.

 1. Kig ind i spejlet og smil naturligt.
 2. Anvend blush let til den runde del, almindeligvis benævnt "æble" af kinden og derefter opad i en vinkel for at definere kindbenet.
 3. Gentag processen, langsomt opbygge farven på rødme på dine kinder, indtil den ønskede farve er opnået.

Pulver

At lære at anvende ansigt pulver er en af ​​de nemmeste makeup trin. Løs pulver bør anvendes efter flydende fundamenter og blush for at indstille makeup.

 1. Dyp en stor makeup børste i løs pulver.
 2. Bank forsigtigt på siden af ​​beholderen til at trykke det overskydende pulver.
 3. Forsigtigt støv pulveret over hele ansigtet.
 4. Gå tilbage og re dækning fedtet eller skinnende områder for at holde ansigt ser friske og poleret.

Presset pulver kan påføres efter foundation, eller alene at sætte makeup eller reducere glans. De fleste kommer i kompakt form med en presset pudderkvast. Bare tryk på pulveret forsigtigt og glat på ansigtet.

Grundlæggende trin for anvendelse Eye Makeup

Øjne kan naturligvis fremhævet på omdannet til et dramatisk look med øjenmakeup. Ved hjælp af øjenskygge, eyeliner og mascara, du kan fremhæve dine øjne og virkelig gøre dem skinne.

Shadow

Lær trin for anvendelse Makeup

Øjenskygge kommer i pulvere, cremer og andre former. Påfør ved hjælp af en øjenskygge pensel eller en svamp applikator til den bedste kontrol. For en fejlfri øjenskygge program, kan du følge disse trin.

 1. Påfør en base lag foundation eller primer på dine øjenlåg.
 2. Ved hjælp af en vinklet pensel, feje den letteste skygge over låget fra øjenvippe linje til pande.
 3. Påfør et medium farve til den nederste del af låget og blande godt.
 4. Brug den mørkeste skygge på vipperne linje og yderste hjørner af øjet. Brug en lille øjenskygge pensel til virkelig at arbejde i den mørkere nuance.
 5. Til slut, anvende en lys highlighter skygge til øjenbrynsbenet.

Online tutorials kan hjælpe dig med at bestemme den rigtige makeup for øjet form og trin for trin vejledninger om, hvordan man skaber smukke røget øjne og andre forskellige øjenmakeup teknikker.

Eyeliner

Der er en række af eyeliner typer, herunder blyant, flydende, gel, pen og farveblyant; hver har fordele og ulemper. Eksperimenter med forskellige typer vil hjælpe dig med at finde en favorit. Når man slår sig på en eyeliner, overveje følgende tips til korrekt anvendelse.

 1. Hold dit øjenlåg med den ene hånd og eyeliner med den anden hånd.
 2. Med en rolig hånd, starter ved den ydre øjenkrog og arbejde dig i midten af ​​øjenlåget.
 3. Brug korte, flagrende strøg i stedet tegne en kontinuerlig linje.
 4. Tvære eyeliner med en udtværing værktøj, vatpind eller en øjenskygge pensel dyppet i din foretrukne skygge for en røget, udtværet look.

For virkelig at gøre opmærksom på dine øjne, anvende liner lidt ud forbi den ydre øjenkrog og feje opad med en let drejning. Dette er en af ​​de mange måder at skabe unikke eyeliner stilarter at opnå forskellige makeup looks.

Mascara

Lær trin for anvendelse Makeup

Mascara virkelig afslutter øjnene, og kan endda se enorme uden yderligere øjenmakeup samt. Anvender mascara kan nemt gøres i et par skridt.

 1. Start med at krølle dine vipper med en øjenvippe curler, hvis det ønskes.
 2. Tag din mascara og hold staven lodret og bevæger sig opad fra bunden af ​​de øverste vipper. Lad tørre.
 3. Kam gennem vipper med og øjenvipper kam.
 4. Påfør et andet lag mascara.
 5. Påfør mascara til nederste vipper ved at holde staven lodret. Bevæge sig hen over vipperne til at lægge større definition.

At lære at anvende læbestift og Liner

Lær trin for anvendelse Makeup

Læber kan være færdig med en simpel feje af glans, for varig farve, linje dine fugtes læber langs den naturlige læbe linje og udfyld med en koordinerende farve læbestift.

 1. Dot læbepomade på din øvre og nedre læbe til at give dig en endnu palet.
 2. Brug en læbe blyant til at skitsere dine læber.
 3. Vælg din favorit læbestift og anvende det starter i midten af ​​overlæben og bevæger sig udad mod den ene hjørne.
 4. Retur til centrum af den øvre læbe og køre det udad mod det andet hjørne.
 5. Gentag med underlæben.
 6. Tag et væv og duppes dine læber til at holde læbestift fra dine tænder.

Hvis du foretrækker glans og ønsker aa fyldigere-læbe look, anvende en DAB af lys-farvet lip gloss i midten af ​​den nederste læbe og falde ind i læbe farve. Selvom rør læbestifter er hurtig og nem, at bruge en læbestift pensel giver dig større kontrol og dækning muligheder. Hvis du vil bruge en læbestift pensel, placere en lille mængde farve på rush og anvende i små bevægelser for dækning, du ønsker.

Øvelse gør mester

Efter at have lært de nødvendige skridt for at anvende din makeup, vil du ønsker at praktisere at sikre, at du har de teknikker ned. Stå foran et spejl med de nødvendige værktøjer og en flaske makeup remover, indtil du er en pro på fejlfrit anvender din makeup.