Lær at gøre yoga Tilbage Bøjninger

Lær at gøre yoga Tilbage Bøjninger


Hvis du ønsker at lære, hvordan du gør yoga tilbage bøjninger, det bedste er at tilmelde dig en lokal yoga klasse, eller privat yoga undervisning. Bøjninger Tilbage er et mellemprodukt til avanceret yoga dygtighed, hvilket betyder, at forsøge at lære dig selv uden en spotter til stede er tilrådeligt for begyndelsen yoga studerende. Hvis du har været praktiserende yoga for en betydelig mængde tid med en certificeret yoga instruktør, kan du bruge følgende øvelser til at øve dine begynder tilbage bøjninger i hjemmet.

Fordele ved Yoga Tilbage Bøjninger

Bøjninger Tilbage har flere fysiske fordele:

 • Styrkelse rygsøjlen
 • Justering af rygsøjlen
 • Åbning forsiden af ​​brystet og kernen
 • Medvirken fordøjelse

En af de vigtigste grunde til at gøre tilbage bøjninger er, at i det moderne liv, folk bøje fremad ofte, og sjældent bøje baglæns. Da desk job blev mere udbredt end fysisk arbejde, er problemet kun værre: ikke kun mange mennesker tilbringer størstedelen af ​​dagen tilbragt foroverbøjet, men ludende over et skrivebord eller i en behagelig stol eller sofa har en meget negativ indvirkning på ryggen sundhed. Bøjninger ryggen er en af ​​de mest stensikre måder at bekæmpe de smertende ryg er forbundet med det moderne liv; tilbage bøjninger stræk, styrke og tilpasse rygsøjlen, modvirke alle mødet og ludende gjort i daglige moderne liv.

Høste fordelene

På grund af de mange fordele ved ryg bøjninger, yogier vil ofte at udføre disse udgør. Men er ganske svært at lære yoga tilbage bøjninger, især uden coaching af en certificeret instruktør. Af denne grund, mange yoga studerende, der gerne vil udføre back bøje udgør opgive målet, fordi det, i første omgang, synes for svært.

Lær at gøre yoga Tilbage Bøjninger

Der er nogle øvelser, der kan betragtes forstadier til tilbage bøjninger, der åbner op skuldre og hofter, og forsigtigt bøje tilbage uden støtte kroppens vægt i et sving, kan dette arbejdsstillinger hjælpe dig med at forberede fuld back bend positioner. Begyndere ttrying tilbage bøjninger bør praksis den faktiske bøjninger med deres instruktør, men du kan bruge disse øvelser til at lære yoga tilbage bøjninger i hjemmet.

 • Siddende Stretch: Siddende i Lotus holdning, sikre, at din ryg er lige, og at dine skuldre er sænket og afslappet. Hægte hænderne bag lænden, og holder dine skuldre lav, bøje ryggen, overordnet så brystet stiger og du føler et stræk i ryggen. Tag denne strækning langsom og let; hver uge, du kan prøve at bøje længere ind denne strækning. Denne back bøje position er en langsom måde at arbejde ind i yoga tilbage bøjninger, hvor du er nødt til at støtte din egen kropsvægt med armene.
 • Stående Stretch: Stå med hænderne gribe bagsiden af en robust stol, rækværk, eller bordplade. Igen, rette ryggen og sænke dine skuldre. Langsomt hæve dit bryst, deponering hovedet bagover og nedad. Da strækningen fortsætter, skal du sørge for, at du føler dig mere stræk i ryggen end i nakken, da målet er at bøje ryggen. Har et familiemedlem spore linje i kurven i ryggen for dig, så du kan blive klar over dybden af ​​din ryg bøje.
 • Cobra Pose: Denne formel yogastilling er en anden back bend forberedelse. Mens mange anser dette udgøre en back bøje, hvorfor det kan også betragtes som en forberedende øvelse for fuld back bøjninger er fordi du kan holde dette tilbage bøje som overfladisk eller så dybt som du er klar til ved udretning dine arme til forskellige grader. Som ugerne og månederne går, bøje i ryggen i løbet af Cobra Pose bør uddybe, skal dine hofter åbne, og hvis du holder dine skuldre lav, dine skuldre bør også åbne.
 • Goddess Pose: For en alvorlig hip-opener, så prøv denne genoprettende yogastilling, der praktiseres liggende. Mens andre hip dåseåbnere bruger kroppens vægt til at åbne hofter, denne positur (også kaldet Supta Baddha Konasana) giver langsom og støt resultater, hvis praktiseres regelmæssigt.
 • Modificeret Bridge Pose: Mens Bridge Pose kan være en vanskelig tilbage bøjning for begyndere, vælger at kun gå til bagsiden bøje til en bestemt vinkel kan helt sikkert tjene som forberedelse til mere avancerede yoga tilbage bøjninger. Fordi skuldrene er på jorden, med armene under kroppen i stedet for udvidet bag hovedet, er bagsiden ikke venstre, som ikke understøttes, som det er i for eksempel Wheel Pose.

Videre til Yoga Tilbage Bøjninger

Følgende tilbage bøjninger er, hvad du kan arbejde hen imod de ovennævnte øvelser:

 • Bridge Pose
 • Wheel Pose
 • Camel Pose
 • Bow Pose
 • Locust Pose

Husk at tage det langsomt som du gå videre til at øve disse holdninger, og at lytte til din krop. Prøv disse udgør i klassen med din instruktør vågent øje med dig, indtil du kan udføre stillingerne uden risiko for at skade dig selv. Husk, at for at lære, hvordan man gør yoga tilbage bøjninger sikkert, skrider langsomt frem mod dit mål er afgørende.