Længste vandrestier i USA

Længste vandrestier i USA


Før tackle de længste vandrestier i USA, er det bedst at forberede dig fysisk og mentalt ved at vandre lavt kilometertal stier først og derefter gradvist opbygge din udholdenhed og færdigheder sammen med afstand og besvær. Forberedelse hjælper med at undgå skader, når du når topform fysisk og mentalt.

Otte af de længste amerikanske Vandrestier

Hvis du leder efter et udfordrende vandreture eventyr, overveje en af ​​de længste vandrestier i USA. Her er otte af de mest kendte og populære muligheder.

1. Appalachian Trail

Den godt afmærkede Appalachian Trail er populær blandt de længste vandrestier i USA. De 2,175-mile trail man kan hænge i portioner eller som en thru-hike. Denne naturskønne vandretur strækker gennem 14 stater fra Maine til Georgien og tager vandrere gennem en række forskellige landskaber.

I 1970 Ed Garvey afsluttet hike og skrev Appalachian Hiker: ". 2.000 milers" livs eventyr, som antændes interesse i udfordrende vandretur og opfandt udtrykket I 2008 10000. Afsluttede vandretur gennem Appalachian Trail blev indspillet, og antallet fortsætter med at vokse.

Hvis du vælger Appalachian Trail for din vandring fornøjelse, bruge kort til at hjælpe spore, hvor langt du er hiked. Uanset om du vandre en sektion ad gangen eller vandre hele trail lige igennem, når du er færdig, vil du være i stand til at tælle dig selv blandt de "2.000 miler" elite. Før du hovedet ud til din vandretur, kan du få en reel fornemmelse for, hvad stien er som gennem en række tidsskrifter og blogs på nettet, som giver dig mulighed for at kommunikere med andre vandrere.

2. Glacier National Park

Glacier National Park giver en 700-mile vandresti rigt med dyreliv. Dette spor når tværs millioner af skovklædte acres, alpine enge og klare maleriske søer. Hvis du beslutter at vandre i denne park, så sørg for at besøge parken besøgscenter og afhente et eksemplar af advarsler og anbefalinger. Dette vil hjælpe med at holde dig sikker og også beskytter park ressourcer.

3. Yosemite National Park

Yosemite ligger i Sierra Nevada og tilbyder vandrere betagende udsigt herunder enge, vandfald og skove, som består af lunde af gigantiske sequoias. Ligesom mange parker, det tilbyder en række stier lige i vanskeligheder. Nedenstående tabel viser nogle af de længere mere anstrengende stier.

Yosemite længste Trails
1. Alder Creek 12 miles
2. Mile Trail 9,6 miles
3. Half Dome 17 miles
4. Nevada Fall 7 miles
5. Ostrander Lake 12,7 miles
6. Panorama Trail 8,5 miles
7. Smith Peak 13,5 miles
8. Upper Yosemite Fall 7,2 miles
9. Vogelsang High Sierra Camp 15,8 miles

4. Grand Canyon National Park

Grand Canyon vandrestier tillader vandrere at tage i den fantastiske topografi og synspunkter. Undervejs vandrere nyde den turbulente Colorado River snor gennem dalen, men et element vandrere skal faktor i som de gør dette hike er, at de høje stigninger vil påvirke din udholdenhed og bidrage til træthed.

5. Pacific Crest Trail

De 2650 miles Pacific Crest Trail regnes blandt de længste vandrestier i USA. Denne vandresti krydser tre vestlige stater - Californien, Oregon og Washington. Online ressourcer, herunder ofte stillede spørgsmål om Pacific Crest Trail er tilgængelige online.

6. Continental Divide Trail

Selvom 3100 miles lange Continental Divide Trail løber fra Mexico til Canada, for dem, der ønsker at bo i USA, kan de hente stier passerer gennem fem vestlige stater:

  • Montana
  • Idaho
  • Wyoming
  • Colorado
  • New Mexico

Dette spor er åben, ikke kun for vandrere til fods, men også heste. Dog er motoriserede køretøjer og cykler ikke tilladt.

7. North Country National Scenic Trail

Dette førsteklasses spor giver omkring 1.700 miles af certificerede terrængående vandrestier på tværs af syv nordlige stater. Hvis du er længsel efter en vandretur med den naturlige skønhed af krystal vandløb, skove, prærie og uberørte søer sammen med historiske elementer af interesse, dette spor er for dig. Hele stien løber cirka 4.000 miles og spænder fra let terræn til mere anstrengende ture.

8. Zion National Park

Hvis du er på udkig efter et sted at planlægge en vandring ferie til at hjælpe dig med at forberede en længere vandretur-thru, de 229 kvadrat miles af Zion National Park tilbyder en række stier med fantastisk canyon udsigt og tårnhøje klipper. En populær trail kendt som The Narrows tilbyder en 15-mile off-trail vandretur. Der er også mange kortere stier.

Zions Kortere Trails
1. Angels Landing 5 miles
2. Canyon Overlook 1 miles
3. Hidden Canyon 2 miles
4. Sænk Emerald Pools 1,2 miles
5. Lavere West Rim 10 miles
6. Middle Emerald Pools 2 miles
7. Pa'rus Trail 3,5 miles
8. Riverside Walk 2 miles
9. Sand Beach 3,6 miles
10. Taylor Creek 5 miles
11. Timber Creek 1 mile
12. Watchman 2 miles
13. Weeping Rock .5 Miles

Denne park er placeret, hvor Colorado Plateau, Great Basin og Mojave Dessert provinser overlapper hinanden. Det er et fantastisk sted at få vandreture oplevelse. På disse stier, vil vandrere opleve drop-offs, og bliver nødt til at være opmærksom og forsigtig. Det er et fantastisk sted at finpudse dine vandreture færdigheder, udfordre dig selv til nye niveauer og forberede nogle af de længste vandrestier.

Forberedelse til dit Vandreture eventyr

Hvis du beslutter at tackle en af ​​disse stier, gør dit hjemmearbejde og være forberedt. Hver af de ovennævnte stier byder enestående aspekter og udfordringer, og hvis du kommer til at have en vellykket vandretur, skal du uddanne dig selv om klimaet, terræn, og alle andre relevante oplysninger. Undervurder aldrig kraften i den udendørs, eller din spændende udflugt kan hurtigt blive til en tur fyldt med katastrofe. Planlægge og forudse det uventede, og din vandring eventyr kan blive til alle og mere, end du nogensinde drømt om!