Læn dig tilbage og slappe af: 5 tips til Staging en Tea Time Rutinemæssig

Mange mennesker er altid "gå, gå, gå,", og selv hvis du gør det sundere valg til at drikke te i stedet for kaffe og sodavand, kan du ikke har tid til at nyde det. Te tid, målbevidst langsomt drikker din te, er en tradition i hele verden. Indarbejde det i din daglige rutine for et par minutter af "mig tid" hver dag. Du behøver kun afsat 10 til 15 minutter om morgenen, til frokost, lige efter arbejde eller mod slutningen af ​​dagen.

Læn dig tilbage og slappe af: 5 tips til Staging en Tea Time Rutinemæssig

Sats på grøn te

Når du vælger en te til te tid, kan du ikke gå galt med grøn te. Selvom det ikke er så populær som sort te, grøn te er bedre for dig. De sundhedsmæssige fordele af grøn te vil gøre at tage tid til at drikke mindst en kop om dagen, ikke kun det bedste valg for din sindstilstand, men også det bedste valg for din krops sundhed. Grøn te er høj i antioxidanter og dens fordele kan nævnes:

  • Gør dit immunforsvar stærkere,
  • Forbedring af funktionen af ​​organer såsom leveren og bugspytkirtlen,
  • Bremse hudens naturlige ældningsproces, mindske risikoen for tidlig rynker.

Grøn te har været te valg for tusinder af år i Kina, Japan og Korea. Dens fed smag og rig aroma vil øge dit humør, mens du slapper.

Vælg et roligt sted

Ambiance spiller en rolle i, hvordan slapper din te tid vil være. Hvis det er muligt, skal du vælge et roligt sted at nyde din te, væk fra stress og jag i arbejde og samtaler af andre mennesker. Hvis det ikke er muligt, og du finde dig selv forsøger at drikke te i arbejdet pause rum eller et værelse væk fra din energiske børn, slid hovedtelefoner og spille afslappende instrumentalmusik at gøre området føler roligere. Jo færre distraktioner, jo bedre vil du være i stand til at fokusere på at nyde din tid alene.

Forkæl dig selv med en energi-styrke Snack

Te tid i England omfatter typisk en snack såsom scones, små kager og brøndkarse sandwich. Te tid i Japan kunne parre te med ris kiks og mokka kager. Spise små snacks sammen med din te ikke blot giver dig en energiindsprøjtning, men det hjælper også supplere smagen af ​​din drink. Forkæl dig selv med en lille dessert, eller hvis du forsøger at spise sundt, parre din te med en frisk frugtsalat.

Brug en Fancy Tea Cup

Te tid i en almindelig skum cup ikke er ideel. Selv hvis du er nødt til at smugle dit eget krus til at arbejde for at gøre det ske, vil du føle dig mere afslappet, når du vugge en smuk porcelæn krus i dine hænder. Ubevidst vil dit sind se kruset efter et stykke tid som et signal om afslapning at komme. At have en fancy te kop - måske endda med en underkop - vil gøre den tid, du afsat til at nyde din te føle sig mere speciel.

Shut Off din elektronik

Du kan ikke leve i nuet med distraktioner, så sluk telefonen og tablet under te tid. Må ikke bare sætte dem på lydløs - lukke dem ud og læg dem til side. Din eneste fokus for de næste par minutter er at drikke og observere scenen omkring dig. Dette vil vise sig mere tiltalende, hvis du kan sidde udenfor eller ved et vindue med en visning, men selv hvis du sidder fast ser på glatte hvide vægge, kan du drage fordel af at lukke øjnene og forestille et fredeligt sted.

Mærk te frigørelse spændingen fra dine skuldre. Træk vejret ind og ud, med fokus på intet andet end dit åndedræt og de fornemmelser, du føler dig fra verden omkring dig. På det tidspunkt te tid er forbi, og du afhente telefonen igen, vil du føle dig mere energi og mindre overvældet.

Hvis det også er varmt ud for at drikke varm te, eller du ikke er en fan af varme drikke, hæld din friskbrygget te over is. The Tea Association of USA, Inc., rapporterer mere end halvdelen af ​​den amerikanske befolkning drinks te hver dag, og 85 procent af denne te er iste. Det vigtigste er at du sinker at slappe af og nyde din te som det er beregnet til at blive nydt, ikke snuppe en flaske foruddefineret drink på farten. Efter blot et par korte dage med din nye "te tid" rutine, vil du have en nyfunden respekt for din tid.