Lækker makaroni salat Opskrifter

Lækker makaroni salat Opskrifter

Lækre makaroni salat opskrifter kommer i mange former og varianter, fra den grundlæggende amerikanske picnic-version til mere udførlige versioner, der omfatter hakkede skinke, bay rejer, eller noget andet, der sker for at være slentre i dit køleskab.

Elbow Room

Pasta kan findes i mange former, størrelser og farver med entydige navne baseret på dens form og størrelse. Normalt udtrykket makaroni refererer til albue makaroni, et lille rør af pasta, der er krøllet og skåret i en halvcirkel. Elbow makaroni er mest almindeligt anvendt til at gøre makaroni og ost eller makaroni salat, selv om det er en velkommen tilføjelse til supper eller gryderetter samt desserter. Makaroni er mest anvendelig i disse retter på grund af sin størrelse: det passer godt på en gaffel og behøver ikke at blive såret. Fordi det er et rør, kan saucen snige inde, fylde pasta med smag. Formen af ​​makaroni komprimerer også godt, hvilket giver dig en fast salat eller gryderet.

Madlavning Makaroni

Pasta udvider sig, når det er kogt. For nogle former for pasta, det er mere iøjnefaldende end for andre. Når spaghetti er kogt, udvidelsen er næppe mærkbar, men når albue makaroni er kogt, kan størrelsen forskel let bemærket. Derfor opskrifter formuleret til at brødføde fire vil kræve en kop kogt pasta. Det er godt at konstatere, fordi det vil hjælpe med at øge eller reducere den mængde af nødvendige pasta. Hvis du har brug for at gøre nok makaroni salat til seks personer, skal du bruge en kop og en halvdelen af ​​ubehandlede pasta. Den matematiske er let.

Kom til Sauce

Det er den dressing eller sauce, der vil gøre din salat lækker. Makaroni salat opskrifter varierer på hvad bandagen består af, men, medmindre du vil lave en veganer makaroni salat, vil grundlaget for forbindingen være mayonnaise. Hvor du går derfra er op til dig.

Lækker makaroni salat Opskrifter

Først bliver du nødt til at gøre pasta. Makaroni kan lide at lave mad i en masse vand - jo mere vand du bruger bedre slutresultat du vil have. For en kop makaroni, bruge mindst to Potter vand. Det kan synes som en masse vand, men husk på, at pastaen vil absorbere en god mængde af vandet. En kop ubehandlede makaroni vil give dig fire kopper, eller en kvart, af kogte makaroni. Så vær gavmild med vandet.

Også være generøs med salt. Det eneste tidspunkt til sæson pasta er, mens det er madlavning. Hvis du ikke har krydret vandet nok, vil du ende op med intetsigende pasta og dette vil påvirke smagen af ​​din salat. Tilføjelse nok salt til vandet vil gøre forskellen mellem intetsigende og lækre makaroni salat opskrifter.

Ingredienser

 • 1 kop kogt albue makaroni
 • 1 kop mayonnaise
 • 1 spsk Dijon sennep
 • ½ tsk salt
 • ¼ teskefuld friskmalet peber
 • 1 lille løg i tern
 • 2 stilke af selleri tern
 • 1 lille grøn peberfrugt, seedet og hakkede
 • 1 lille rød peberfrugt, seedet og hakkede
 • ¼ kop gulerod, skrællet og revet

Vejledning

 1. Medbring mindst to Potter vand i kog.
 2. Tilsæt mindst 2 spsk salt.
 3. Kog pastaen efter anvisningerne på kassen; omkring 7 minutter skulle gøre det. Du ønsker pastaen at være al dente.
 4. Når makaroni er fuldt kogte, dræne det og skylles under koldt vand for at køle det så hurtigt som muligt.
 5. Overfør pasta til en skål og lad den hvile i køleskabet i mindst en time til nedkøling fuldstændigt.
 6. Mens pastaen er afkøling blandes sammen mayonnaise, sennep, salt, peber, peberfrugt, løg, selleri, og revne gulerødder.
 7. Bland dressingen og pasta godt og returnere salat i køleskabet, indtil du er klar til at tjene det.
 8. Hvis du vil, kan du pryde toppen af ​​salat med nogle revne gulerødder.

Alternative Opskrifter

 • For en anden smag, kan du tilføje ¼ kop æble cider eddike og 2/3 kop sukker til dressing.
 • Du kan også ønsker at tilføje hakkede paprika eller sød relish.
 • Andre tilføjelser til grundlæggende makaroni salat omfatter hakket sorte oliven, hakkede ristede kylling, hakkede hårdkogte æg, eller hakkede tomater.
 • Hvis du udskifter mayonnaise med soja yoghurt, dette bliver en vegetar venlige salat.