Læge Job: Hvorfor arbejde med en læge Recruiter Tips

Recruiters kan fremskynde din jobsøgning

Nogle gange er den vigtigste faktor i en læge jobsøgning er hastigheden. Du ønsker at finde den bedste læge job, du kan, men måske din ægtefælles virksomhed har overdraget ham eller hende til en anden stat, og du kun har et spørgsmål om uger til at finde et nyt job, før det er tid til at flytte.

En læge rekrutteringsfirma kan være et værdifuldt værktøj, når tiden er et problem. Personale læge personalekonsulenter kan hjælpe dig med at identificere arbejdspladser i dit speciale i den placering, hvor du bevæger dig. Og en læge placering agentur, der forstår dit speciale vil lytte til dine præferencer for de andre elementer, der gør et job et godt match: form for praksis, timer, type arbejde, og løn.

Uanset om du har haft en tilfredsstillende praksis i almen medicin, eller du er en ekspert i en specialiseret niche, såsom pædiatrisk onkologi, kan en læge recruiter hjælpe dig med at finde det bedste job for dig i din nye placering. Du kan bruge mere tid pakning og boligsøgende, og mindre tid sigtning gennem jobannoncer og forsøger at gætte, hvilke der ville være det mest ligner dit nuværende job.

Læge Recruiters Giv din jobsøgning et personligt præg

Lægen jobsøgning proces kan være en upersonlig oplevelse. Du sender genoptages ud i verden, ofte med lidt sans for arbejdsgiverne på den anden ende. Men en læge rekruttere virksomhed kan gøre din jobsøgning mere personligt på flere måder:

  • Personlig opmærksomhed. En læge recruiter, der forstår dit speciale og lytter til dine præferencer for dit næste job kan identificere de bedste muligheder for dig. Du behøver ikke at gå igennem lister over online jobopslag og håber, at du er målrettet dem, der vil opfylde dine behov.
  • Inside viden. En læge recruiter, der kender arbejdsgiverne i speciale og sted, hvor du søger et job har mere indsigt i, hvad positioner ville være et godt match for dig og for arbejdsgiveren. Og han eller hun kan vide af åbninger, der ikke vises i de fleste læge jobsites.
  • Administrativ støtte. En læge recruiter vil være sikker på, at dit cv går til den rigtige person, i stedet for at ende på bunden af ​​en bunke.

Recruiters hjælpe dig forfølge din Passion

Måske du har nået et punkt i din medicinske karriere, hvor du har arbejdet i et felt i år, eller måske kun uger, og du beslutter dig for, at din passion ligger i et andet område. Hvad er den bedste måde at finde et job i et andet område inden for lægevidenskaben end dit nuværende job?

En læge rekruttere virksomhed kan være en fremragende ressource, hvis du føler stærkt for at ændre din karriere. For eksempel, hvis du er en generel kirurg, og du har besluttet, at du ønsker at dedikere din karriere til behandling af kvinder med brystkræft, kan en læge rekrutteringsfirma hjælpe dig med at identificere muligheder for brystkræft pleje i dit område (hvis du ikke vil at flytte) eller andre steder (hvis du ønsker at flytte).

Læge forhyringskontorer kan hjælpe dig med at udforske en ny karriere ved at finde vikar tenens muligheder. Og en læge recruiter kan fortsætte med at hjælpe dig med at finde ekstra vikar arbejde eller en fast stilling når du har fuldført din første vikar på et nyt felt.

Recruiters kan hjælpe dig Drej dit Medical karriere

Nogle gange du når et punkt i din medicinske karriere, når du ønsker en ændring. Du kan være tilfreds med den type praksis, du er i, men måske du ikke får sammen med dine kolleger. Eller du kan have vidunderlige kolleger, men du føler, at du ikke bruger nok af de færdigheder, som du trænet så hårdt for at erhverve.

Selv læger, som ikke i øjeblikket på udkig efter en ny position kan føle forfrisket efter en kortsigtet vikar tenens position i en anden indstilling, og den erfaring kan hjælpe dig med at forberede en fremtidig ændring job, eller tjene som en måde at udvide dine færdigheder i tilfælde af en fritstille.

Andre fordele ved kortvarigt arbejde kan nævnes:

  • Realiseringen nye kontakter. Det er vigtigt at holde sig i kontakt med mentorer og kolleger fra tidligere jobs. Du kan finde ud af om muligheder, der ikke er der reklameres for, eller du kan være i stand til at bruge disse kontakter som henvisninger.
  • Kom mere erfaring. En vikar tenens job hjælper dig udvide din dygtighed sæt, og en læge rekrutteringsbureau kan hjælpe dig med at identificere de rette muligheder for dig at koncentrere din medicinske karriere.

En recruiter kan gøre din medicinske karriere Pay Off

Penge er ikke alt, men det er et vigtigt aspekt af et job. Når du begynder din læge jobsøgning, tænke over dine økonomiske behov på dette tidspunkt i din medicinske karriere. Har du brug for at gøre så mange penge som muligt i din næste læge job at afbetale skole lån eller gemme til et hjem? Eller er du villig til at handle færre penge til en deltidsstilling, der er mere familievenlige?

Tal med en læge recruiter om dine økonomiske kriterier, og han eller hun kan besvare dine spørgsmål, herunder spørgsmål om løn. Husk på, at lønninger til læger varierer efter speciale, men de også variere efter sted. Hvis du bor i et større byområde, vil lønnen sandsynligvis afspejler højere leveomkostninger, men du skal tage bolig og pendling omkostninger i betragtning, også.

Læge rekruttering virksomheder kan tage stress ud af din jobsøgning ved at identificere relevante job muligheder baseret på dine økonomiske behov.

Staffing Services hjælpe dig størrelse op dit job muligheder

En læge recruiter kan identificere jobmuligheder i din medicinske speciale baseret på dine præferencer for faktorer, herunder praksis størrelse og placering. Men hvad nu hvis du er på en overgang punkt i din medicinske karriere, og du ikke er sikker, hvilken type praksis foretrækker du?

Overvej at arbejde med en af ​​lægen personalemæssige tjenester, der stiller læger i kortvarige ansættelser. En fordel ved at arbejde i en kortsigtet vikar tenens job i dit speciale er, at du kan afprøve en praksis indstilling før du foretager en langsigtet engagement.

For eksempel kan en lille lægepraksis kræver mere fleksibilitet i din personlige tidsplan. Du kan have mere indflydelse på, hvordan praksis fungerer, men du kan blive bedt om at opgive lejlighedsvis ferie dag eller weekend eftermiddag til gavn for gruppen. Derimod kan en større, sygehus-baseret praksis kræver mindre ansvar for praksis management, men indstillingen vil være mindre intimt, og du bliver nødt til at være i stand til at arbejde godt sammen med kolleger i flere specialer.

Recruiters Hjælp med mere end blot penge

At finde en position, der opfylder dine løn behov er en vigtig del af en læge jobsøgning, men de andre aspekter af et job er vigtige, også.

Her er hvordan en læge rekrutteringsfirmaet hjælper du foretage en mere omfattende jobsøgning:

  • De kender arbejdsgiverne. En læge rekrutteringsbureau, der har relationer til lokale arbejdsgivere er i stand til at identificere de holdninger, der vil være den bedste pasform for dig, baseret på dit job søgekriterier for timer og praksis typen, samt løn.
  • De kender dig. Den rigtige læge recruiter vil tage sig tid til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du leder efter i alle aspekter af et job, uanset hvor du er i din medicinske karriere. Søger du at udvide dine timer, og udvide dit professionelle netværk? Er du interesseret i deltidsarbejde, så du kan bruge mere tid sammen med dine børn?

En læge rekrutteringsfirmaet finder din bedste job baseret på alle dine præferencer, ikke bare din løn krav.