Læge Job: Beslutter at specialisere eller ikke specialisere Tips

Gør Læge Specialisering Family Friendly

Ofte når læger er småbørnsforældre, de ønsker at holde fodfæste i deres læge speciale, men de ønsker at arbejde på deltid. Dedikerede læger - fortvivl ikke. Selv de højest betalte medicinske specialer har muligheder for fleksibilitet job, hvis du ved hvor de skal lede.

En vikar tenens position er en stor mulighed for at gøre læge specialisering familievenlige. Arbejde deltid giver dig mulighed for at holde dine faglige færdigheder skarpe og nyde mere tid som forælder.

En specialitet medicinsk personale agentur kan hjælpe dig med at identificere vikar tenens eller andre deltidsansatte muligheder for specialiserede læger.

På samme måde kan du være interesseret i en vikar tenens position, hvis du eller et familiemedlem har et sundhedsproblem, der forhindrer dig i at arbejde på fuld tid. Tal med en læge bemanding konsulent, der kender lægen erstatning speciale, og hvem ved arbejdsgiverne i dit område. Han eller hun kan finde job, der opfylder dine kriterier for placering, timer og løn.

Få mest ud af en vejleder i dit speciale

Dyrke en mentor forhold kan være en vigtig del af lægens tilfredshed ved speciale. De tidlige år af en medicinsk karriere kan være stressende, uanset din læge speciale. En professionel mentor kan hjælpe ved at dele tips til hvordan man kan reducere og håndtere stress, om dit speciale er en tempofyldt akutmedicin læge job, eller en mere forudsigelig intern medicin læge job.

Fordelene ved en medicinsk mentor omfatter:

 • En rollemodel: Opsøge en person, hvis karriere, du beundrer og håber at efterligne. Spørg ham eller hende til råds om hvilke færdigheder du skal udvikle for at udmærke sig i en særlig specialitet.
 • En advokat: En mentor kan vinke dit flag, når mulighederne for forfremmelse eller åbninger i lægen speciale du håber at forfølge bliver tilgængelige.
 • En lytter: Selvom din mentor ikke er i stand til at få dig dit næste job, at kunne tale med en erfaren specialiseret læge kan være værdifulde.

Bliver du betalt Hvad du fortjener?

Det er vigtigt at holde styr på de seneste oplysninger om læge indkomst med speciale, så du kan føle dig sikker, at din løn er i overensstemmelse med andre specielle læger i dit område.

Hvis du spekulerer på, hvordan din løn på dit nuværende læge job stakke op, prøve en (eller alle) af disse fire måder at vurdere din indkomst:

 • Agenturer: En specialiseret læge bemanding agentur kan give dig en idé om, hvad løn er til rådighed for andre job ligner din, og du kan finde en åbning, der inspirerer dig til at skifte job.
 • Organisationer: Faglige organisationer ofte holde styr på de gennemsnitlige lønninger for deres læge specialiteter.
 • Netværk kontakter: Hvis du har et godt forhold til ansættelse af ledere på andre hospitaler eller medicinske faciliteter, kan du spørge dem cirka hvad løn de tilbyder til en person med dit niveau af erfaring. De kan ikke være i stand til at sige præcis, men de kan give dig et overslag.
 • Online regnemaskiner: Online løn regnemaskiner er tilgængelige på forskellige hjemmesider, men de tager ikke hensyn til de immaterielle aktiver, såsom læge tilfredshed ved speciale, så de bør anvendes som et udgangspunkt for yderligere forskning.

Ikke-monetære faktorer Specialty Impact Løn

Hvis du sammenligner læge løn ved speciale og du tror du er underbetalt, er det vigtigt at overveje de ikke-finansielle faktorer, der bidrager til erstatning læge specialiteter.

Har du lært, at din nettoløn i din lille by intern medicin job er mindre end din kollega, der praktiserer intern medicin som hospitalist i en storby?

Opbevar disse punkter i tankerne:

 • Tidsplan: Har du mere fleksibilitet i din arbejdstid, eller en mere generøs ferie plan, til gengæld for en lidt lavere løn?
 • Beliggenhed: Hvad er leveomkostningerne hvor du praksis? Hvad vil købe dig et stort hjem og værftet i en del af landet, kan næppe dække et byhus i et andet område.
 • Commuter omkostninger: Har du to timers kørsel til arbejde, eller du kan gå eller ride en cykel?
 • Fordele: Har du en pensionsordning og sundhedsplan, der opfylder dine behov? Er du berettiget til bonus?
 • Karriere tilfredshed: Er du tilfreds med de muligheder, du har for at øve din læge speciale, og er der muligheder for avancement til rådighed, hvis du vil have dem?

Locum tenens Tilbyder alternativ til fuldtidsbeskæftigelse

Afhængigt af hvor du er i din medicinske karriere, kan du være interesseret i alternative læge job med færre timer og ansvar end en fuldtidsansat praksis. Vikar tenens arbejde er en ideel løsning for enhver læge speciale, fordi der er muligheder, der passer til de kriterier relateret til typen af ​​arbejde, timer, og placering. Specialiserede læger eller dem i almen praksis ofte overveje deltidsarbejde som en måde at lette på pension, fordi de ikke er klar til at gå på pension på fuld tid af økonomiske årsager, eller fordi de fortsat nyder at behandle patienter, men de ikke længere ønsker stress af fuldtidsbeskæftigelse.

Du kan finde vikar tenens arbejde, hvor du i øjeblikket praktiserer fuld tid. Eller måske du tilbringer en del af året i en anden placering, og vil gerne arbejde på deltid der? En specialiseret læge bemanding agentur kan identificere på forhånd screenet jobmuligheder i dit speciale, der opfylder dine kriterier for arbejdstid og løn.

Locum tenens arbejdet styrker Primary Care Indkomst

Primær pleje medicin tilbyder en høj grad af jobtilfredshed, men primær pleje jobs er ikke de højest betalte medicinske specialer. For eksempel er den gennemsnitlige indkomst for en intern medicin læge job er ca $ 200.000, ifølge 2008 Læge Compensation Survey.

Hvis du ønsker at tilføje til din primære sundhedstjeneste indkomst, en vikar tenens position er en ideel måde at gøre det. Du kan finde vikar tenens arbejde i dit speciale i en indstilling svarer til din primære praksis, eller du kan bruge muligheden for en vikar tenens at praktisere i et andet miljø. En vikar tenens position på ethvert område af læge specialisering giver dig mulighed for at vælge dine timer og placering, og det behøver ikke at involvere langsigtet engagement eller lange afstande. Vikar tenens arbejde kan hjælpe dig med at opfylde dine økonomiske mål - herunder afdrag på medicinske skole lån, spare op til alderdommen, startende dine børns kollegium midler, eller købe et større hus - samtidig med at du kan nyde tilfredsstillelsen af ​​din primære pleje karriere job.

Hvordan at finde den rigtige medicinsk speciale

Når du vælger en medicinsk speciale, er det vigtigt at tænke over, hvad tiltrak dig til medicin i første omgang. Når du ser på en liste over læge specialiteter, så spørg dig selv spørgsmål om dine særlige interesser:

 • Er du fascineret af en særlig ordning eller typen af ​​sygdom, såsom diabetes, hjertesygdomme, eller gastrointestinal sygdom?
 • Har du trives på højtryks-miljø akut medicin, eller vil du hellere være i stand til at komme til at kende patienterne personligt og diskutere sundhedsspørgsmål med dem?
 • Nyder du passe børn?
 • Får du faglig tilfredsstillelse fra omsorgen for kræftpatienter eller enkeltpersoner i slutningen af ​​livet?

American Association of Medical Colleges tilbyder evalueringsredskaber til at hjælpe dig med at afgøre, hvad specialitet kan være en god pasform til din personlighed. Når du har en medicinsk speciale i tankerne, kan en specialiseret læge bemanding agentur hjælpe dig med at identificere holdninger, der opfylder dine karriere kriterier, uanset om dit fokus er læge indkomst ved speciale, lægen tilfredshed ved speciale, eller en kombination af begge.