Læder: Ridning Beklædning Tips

Westernridning Apparel

Western ridning svarer til ridning gjort i Spanien og Mexico, og derefter spreder sig til den sydlige og midtvestlige USA. Western ridning tøj består af tøj normalt ses på cowboys. Derfor westernridning beklædning vilje består af Shirts med lange ærmer undertiden i en plaid mønster, jeans, cowboystøvler, en cowboyhat, sammen med læder-chaps og sporer. Western ridning beklædning er ofte ses i løbet af en rodeo, hvor rytteren vil også gennemføre en sidesøm til lasso en kalv. I modsætning til engelsk ridning tøj, hvor rytteren i overensstemmelse med en standard dress code, Western ridning beklædning er mere prangende og unikt hver rytters design.

Riding Hatte

Set under en konkurrence, ridning hat ser meget imponerende. Det er normalt en sort show hjelm, som sidder på toppen af ​​hovedet, og er fastgjort under hagen. Ridning hat bruges i engelsk stil ridning vil kun delvis beskytte mod et fald, og de fleste ligner de historiske Britisk "jage" caps.

Ridning Apparel: Kvalitet eller Pris

Prisen bør ikke være den afgørende faktor, når de køber ridning tøj. Som det gamle ordsprog siger, "du får hvad du betaler for." Det gælder især af læder ridestøvler. På den anden side, kan kun en lille mængde af os vælger at købe en kvalitet element uden selv ser på prisen.

Derfor bør beslutningen om at købe ridning støvler være baseret på en kombination af kvaliteten af ​​ridning tøj sammen, som det er til en pris du kan betale. En god tommelfingerregel er "60/40." For eksempel er 60% vigtigere end den pris, du vil betale for disse ridning støvler kvaliteten af ​​ridestøvler. Ved at holde "60/40" -regel i tankerne, shopping for læder ridestøvler vil blive en hel del lettere.

Læder Riding Bælter

Læder ridning bælter er vidunderlige tilbehør til din ridning tøj. Når du køber en læder ridning bælte til dig selv eller som en gave, skal bæltet købes i standard farver af brun eller sort. Dette er især vigtigt, hvis læderet ridning bælte vil blive anvendt under formelle konkurrencer. Hver læder ridning bælte vil blive udformet med sin egen spænder. En skinnende messing eller sølv spænde kan vælges til at supplere din dressur jakke. Læder ridning bælter er meget overkommelige på $ 25 til $ 35 for en 24-tommer bælte.

Engelsk Riding Apparel

Enhver, der har haft fornøjelsen af ​​at deltage i en ridning konkurrence kan bevidne skønhed engelsk ridning. Engelsk ridning tøj består af en dressur jakke, knickers, et show hjelm, og støvler. I modsætning til westernridning tøj, som er mere prangende og unikt hver rytters design, engelsk ridning tøj i overensstemmelse med en standard dress code, f.eks knæhøje læderstøvler.

Læder ridebukser

Læder ridning knickers fås i et væld af stilarter, der passer smagen af ​​enhver rytter. De er ofte "to-tonet" med sædet af knickers en anden nuance end resten af ​​materialet. En populær selling stil består af brune læder ridebukser med høj talje. Brugen af ​​læder i fremstilling ridning knickers vil gøre din tur mere behagelig. Læder ridning knickers er til rådighed for en pris på $ 100 til $ 200.

Betydningen af ​​Riding tøj til børn

Undervisning børn tidligt i livet, hvor vigtigt det at bære den passende beskyttelsesbeklædning er en opgave for alle forældre og værger. Dette er især vigtigt, når dit barn har en interesse i at ride en hest eller en cykel. Den korrekte beskyttende beklædning er angivet nedenfor:

  • Din søn eller datter skal bære de rigtige læder ridestøvler til at beskytte deres fødder, når de kører, og afbøde deres ankler fra det chok placeret på den.
  • En DOT-godkendt hjelm er et emne, som alle børn skal have. En fuld-face element, der passer sikkert på hoved og hals kan tilbyde beskyttelse mod hovedskader.
  • En kiste protektor er også andre ridning tøj, som er nødvendig for at køre en snavs cykel. Det vil mindske risikoen for at briste ribberne eller kraveben i tilfælde af et fald.
  • Beskyttelsesbriller og "vagter" (knæ, håndled, albue, og hals) ikke bør overses. Beskyttelsesbriller beskytte øjnene mod snavs og vind, mens "vagter" vil afbøde knogler og led.
    Generelt dette er kun en grundlæggende liste til at købe for dine børns ridning tøj, og så meget beskyttende beklædning som muligt anbefales.