Læder: Læder LifeStyle Tips

Kraver er ikke kun for hunde

Der var en tid, hvor læder halsbånd blev kun foretaget, og båret af hunde og katte. Men der er mennesker, der nyder iført læder halsbånd. Folk er interesserede i Goth, "punk Rock," eller en "biker" livsstil kan bære læder halsbånd. Andre interesserede i Sadomasochisme vil bære en læder halsbånd og kæde også. Når du køber en læder krave, finde en krave, der ikke er for stramt rundt om halsen for at hindre vejrtrækning. Kig efter en montering løst omkring halsen og ikke forårsager ubehag. Ikke alene ville læder kraver kommer i forskellige farver, er de også udformet anderledes med pigge, knopper eller messing spænder. En spidse læder krave var populære, når først fremstillet og er stadig populær i dag.

Læder nederdele til kvinder

For kvinder, kan en læder nederdel eller kjole være det første skridt til at omfavne en læder livsstil. En læder nederdel kan bæres med støvler eller læderjakke til "fuldføre udseendet." Læder nederdele er nu fremstillet i mere end standard farver sort eller brun, så det er muligt at bære læder nederdele året rundt.
Læder er alsidig nok til at blive båret som en kort mini-nederdel til en "aften i byen," eller som en meget længere tilspidset nederdel med en professionelt udseende bluse.
Når man ser for en læder nederdel, ethvert design flatterende din figur er dit bedste valg.

Den internationale Mr. Leather Konkurrence

"International Mr. Leather" (IML) konkurrence blev startet i begyndelsen af ​​1970'erne af Gold Coast Læder bar. I 1970'erne blev det kendt som "Mr. Gold Coast "konkurrence. I 1979 blev "International Mr. Leather" konkurrence begyndt at fremvise de mænd, der nyder iført læder. Den første konkurrence blev afholdt i Chicago, omfattede 400 homoseksuelle mænd fra mange områder rundt omkring i verden. Det har forgrenet ud til at omfatte flere mennesker, og forskellige aktiviteter såsom en "bootblack" konkurrence. Hvis du er interesseret i at deltage i IML konkurrence, en læder klub, læder bar, eller forretning skal sponsorere dig. To runder af konkurrencen holdes - en foreløbig og en sidste runde, hvor personen med flest point vurderes "International Mr. Leather". I de foregående år har vinderne blevet valgt fra USA, Australien og Tyskland.

Gothic Leather

Ikke alene er læder ses som et "adelsmærke" af sadomasochistisk samfund, iført læder er også blevet populært med teenagere. Den gotiske kultur er overvejende teenagere, med mange af dem iført sort læder nederdele, bukser, læder halsbånd og armbånd. Nogle teenagere endda vælge at farve deres hår sort. Det menes iført gotiske tøj blev først startet i Det Forenede Kongerige, og bredte sig til Nordamerika. Populariteten af ​​den gotiske kultur har manifesteret i mange teenagere iført læder i mange former såsom læder armbånd og læder jakker. Når du handler online for Goth tilbehør til dig teen, kigge efter poster i sort læder.

Bær A Læder Korset

Korsetter blev engang båret af kvinder overalt, og er nu langsomt gør et comeback. Tidligere blev de slidt kun i soveværelset eller under tøjet, men læder korsetter nu undertiden bæres uden på tøjet.
Læder korsetter kan gøre enhver kvinde føler smuk og ønskelig, især når bæres med cowboystøvler. De er som regel fremstillet af blødt læder og sammensyninger, som har evnen til at trække i taljen, og give kvinder en "time-glas" figur. Ikke kun gøre læder korsetter hjælpe slank en kvindes talje - de giver også rygstøtte. Dette fører til en bedre kropsholdning, uden ludende skuldre. Korsetter er ikke kun for bedstemor, men giver en måde for kvinder i dag at føle sig som en gudinde.

Læder til Gay Fællesskab

Forskellige læder klubber er opstået catering til behovene i det homoseksuelle samfund.

Der er nogle medlemmer af det homoseksuelle samfund, der praktiserer Sadomasochisme, mens nogle bare nyde fornemmelsen af ​​læder. I 2004 San Francisco Gay Pride Parade første repræsentanter fra det homoseksuelle samfund, der nyder iført læder. Disse homoseksuelle læder wearers betegnes som "Leather Pride" gruppe. Gruppen er anerkendt ikke af regnbuen flag "Gay Pride" gruppe, men snarere af en sort og hvid strippet flag med et rødt hjerte i hjørnet. Medlemmer af "Leather Pride" gruppe repræsenterer homoseksuelle læder wearers, som også nyder Sadomasochisme og feticher.