Lady Gagas Fragrance Fame lugter som Honning, Ikke Blood

På trods af at Lady Gaga insisterer hendes debut duft Fame lugter blod og sæd ligesom dyre prostituerede, er det nu kendt, at duften viste sig at være helt acceptabelt for den flamboyante sangerens fans, samt flasken.

Lady Gagas Fragrance Fame lugter som Honning, Ikke Blood

Alligevel forretning er forretning, og det er meget vanskeligt at sælge en yderst eventyrlystne ting. Tilsyneladende, det er den måde Lady Gaga og hendes partnere i projektet troede.

Men parfumefabrikanter har værdsat originaliteten af ​​sammensætningen. I modsætning til den traditionelle opbygning af en duft (top noter, "hjertet", og base noter), duften præsenteret af Lady Gaga har en dobbelt struktur, som gør det muligt Fragrance noter til at interagere med hinanden. Det er svært at vælge en central note eller en mindre, og alle de noter "arbejde" uden nogen hierarki. De viser sig kun på huden.

Lady Gaga selv siger at duften er designet til kvinder, men mange af hendes homoseksuelle venner også gerne det.

Duften indeholder noter af mange moderne parfumer: honning, safran, abrikos, orkidé, jasmin, og belladonna. Flasken er ret aggressiv, hvad angår design, især dets metaldele, selv om glasset pære er afrundet, strømline og æg-formet.