Labrador Retriever

Labrador Retriever


Den trofaste Labrador Retriever virkelig lever op til moniker af menneskets bedste ven. Denne robust race blev oprindeligt udviklet til at hente vandfugle og deltage i jagt bjergegne spil. Racen navn er lidt af en misvisende, som har større sandsynlighed stammer fra Newfoundland racer, der senere fundet vej til England og blev krydset med andre retrievere af tiden.

Beskrivelse af Labrador Retriever

Ifølge den amerikanske Kennel Klub racens standard, den gennemsnitlige Lab vejer ca. 70 pounds, hvilket gør det helt fast for en mellemstor hund på 23 inches højde i gennemsnit. Racens haler er også meget genkendelig for deres "odder-lignende" udseende.

Labs kommer i tre anerkendte farver:

  • Solid sort, med en lille mængde hvidt tilladt på bryst
  • Gul, måske den mest populære farve
  • Chokolade, en rig rødbrun

Personlighed

Labrador Retriever er højt værdsat for det er nemt, udadvendt natur. Stabilitet er kendetegnende for Labrador personlighed, og disse hunde gøre vidunderlige familie kæledyr, der kommer godt med de fleste andre hunde og væsener såvel. Labradors elsker at behage deres ejere og kræver en masse kærlig opmærksomhed, som de er kun alt for villige til at vende tilbage i naturalier. Men en Labrador er stedet, når det er tid til at gå på arbejde.

Trainability

Labrador Retrievere er fremragende kandidater til alle typer af træning og kun kræver konsekvens at bringe deres bedste indsats. De har længe været værdsat for deres evner på banen, da spillet hunde, og de gør også meget godt i lydighed og sport agility.

Deres blide intelligens også gør disse hunde meget gode kandidater til eftersøgning og redning arbejde, samt guide og terapi hunde.

Grooming Tips

Bortset fra deres tunge vægt, Labradors har enkle grooming behov. Deres pels er kort, så det bliver meget renere end længere coatede racer. Et månedligt bad burde være nok. Nogle udgyde bør forventes, men børstning med en børste fjerner en masse af det løse hår. Dette kan udføres, når du ønsker at tilbringe nogle rolige bonding tid med din følgesvend.

Sørg for at holde øje med søm længde og trim om nødvendigt. Også, fordi de øreklapper hænger nedad, sørg for at tjekke ørerne hver uge for snavs og eventuelle tegn på infektion er angivet med rødme og et modbydeligt lugt. Du kan vælge at rengøre disse dig selv med en vatpind eller overlade det til din dyrlæge professionel.

Sundhed Issues

Labrador Retriever

En velopdragen Labrador Retriever har en forventet levetid på 10 til 12 år i gennemsnit. Desværre denne race, som mange andre, er udsat for nogle arvelige sygdomme, der væsentligt kan sænke kvaliteten af ​​dit kæledyrs liv. Ansvarlige opdrættere screene for følgende sygdomme, for at forsøge at fjerne dem fra deres avlsdyr.

  • Canine dysplasi - En smertefuld, degenerativ sygdom i hofte- og albueled
  • Retinal dysplasi - en øjensygdom, der producerer folder i nethinden
  • Nyredysplasi - En sygdom, der forårsager abnorm udvikling af nyre
  • Gastric Torsion, alias oppustning - en tilstand, der producerer vridning af maven; ofte fatal
  • Progressive Retinal Atrofi - En sygdom, der forårsager blindhed
  • Canine Grå stær - en tilstand, der forårsager uklarhed af øjets linse og sløret syn
  • Motion Induceret Collapse - En tilstand, der forårsager en hund til at kollapse efter moderat til kraftig motion

Heraf følger, at du altid skal bede om en skriftlig sundhed garanti på alle kæledyr du køber.

Lære mere om Labs

Hvis du tror, ​​du måske ønsker at tilføje en Labrador Retriever til din familie, vil du ønsker at vide mere om racen og finde et velrenommeret opdrætter. Den amerikanske Kennel Klub og Labrador Retriever Klub både tilbyder detaljerede oplysninger om hvordan du finder registrerede kuld hvalpe. Labrador Retriever Klub indeholder endda oplysninger om at vælge en hvalp, og fejlslutninger af designer racer. Jo mere uddannelse man har, før du tilføjer en hund til din familie, jo bedre forberedt du vil være for de glæder og smerter af hund ejerskab.