La Mer Skincare anmeldelse

La Mer Skincare anmeldelse

La Mer luksus hudpleje linje omfatter flere produkter, herunder The Regenerating Serum, som er designet til at bringe din hud tilbage til sin ungdommelige udseende. Det er beregnet til at blive anvendt sammen med andre La Mer produkter, men jeg indarbejdet den i min almindelige hudpleje rutine for virkelig at teste dens virkninger på egen hånd. Selv alene, viste det sig denne anti-aging produkt skeptiker til en troende - og det tog mindre end to uger efter resultater at vise.

Historien, krav, og ingredienser

Den Regenerating Serum fra La Mer er en del af ansigtsbehandlinger linje og indeholder La Mer egenudviklede Miracle Broth ™, samt den nye Regenerating Ferment ™, der stammer fra marine plante stamceller (fra Strand-Mandstro). Ideen er, at rynker og linjer er "mikro-ar", som er et resultat af stress-både internt og eksternt, herunder UV-stråler og frie radikaler. Baseret på disse observationer og efter fire år og hundredvis af timers arbejde, Max Huber Research Labs oprettes Regenerating Serum.

Serummet er designet til at rev op produktionen af ​​kollagen, elastin og andre "ungdom proteiner" i huden efter at huden er blevet beskadiget af disse interne og eksterne stressfaktorer. Det virker for alle hudtyper. Det blev oprettet for at forynge og forny huden, praktisk dreje uret tilbage ved at udjævne væk de fine linjer, synlige porer og rynker.

Hvad gør det til at fungere:

  • Miracle Broth ™: Den foreløbige for The Regenerating Serum, det blev skabt af Dr. Max Huber og er kendt for sine helbredende energier.
  • Regenererende Ferment ™: Dette er en bio-ferment, der indeholder marine plante stamceller. Dens rolle i serum er at bistå i hudens fornyelse, støtter sin naturlige struktur, og holde det beskyttet mod eksterne stressfaktorer.
  • The Marine Peptide Ferment: Denne ingrediens i serum opstrammer huden og øger kollagen produktionen.
  • Kolloid Gold: Dette fungerer som en dirigent, der sikrer, at fordelene (udjævning, opstrammende og modstå irritation) gøre det ind i huden.
  • Lime te: en antioxidant og lime skræl udvinding, der var en af ​​de oprindelige ingredienser i Crème de la Mer.

Om min hud

Min hud er tør og følsom, med et par fine linjer omkring øjnene og langs panden. Mine porer blev synlige efter en lang cyklus af eksem og akne et par år siden, og min normale rutine - selv med Amped op eksfoliering - havde gjort meget lidt for at krympe dem tilbage ned når min hud havde faldet til ro. På nogle dage, min hud har en blussende udseende.

Ansøgning og første reaktion

Jeg Anvendt Regenerating Serum til mit ansigt og hals to gange om dagen. Jeg brugte min normale sæbe og derefter anvendt serummet. Jeg ventede omkring to minutter for serum at synke ned i min hud og så jeg søgte min fugtighedscreme med solcreme eller min regelmæssige natcreme. Jeg pumpede et par dråber på mine fingerspidser, overført lidt til fingerspidserne på min anden side og derefter let rørte mit ansigt til prik produktet på, før jeg begyndte at gnide det i.

Serummet synes tungere end det faktisk er, når du først anvende den. Det er ikke løbende som en olie eller mange andre sera. Men når du begynder at sprede det over dit ansigt og hals, du indse, hvor let det faktisk er. Min hud er tør og gennemvædet op produktet næsten øjeblikkeligt, men jeg tror ikke engang fedtet hud vil føles som om der er en film der. Det er som at bære noget.

Fordi det er så let, er det ikke et fugtgivende produkt (heller ikke krav på at være, da det er en behandling og ikke en del af fugten Collection), så du vil få lyst til at følge op med en fugtighedscreme. Det føles silkeagtig, næsten som en ekstremt let primer, men det er meget tyndere og synker ind i huden uden besvær. La Mer anbefaler at bruge den med Crème de la Mer, dag og nat.

Selvom min hud er utrolig følsom, jeg havde ingen problemer med at anvende serum to gange om dagen. Faktisk tror jeg, min hud tone har udlignet en smule, og jeg har oplevet meget lidt rødme, siden jeg begyndte at bruge det.

La Mer anmeldelse: A Skeptics hud forynges i under to uger

Jeg var i stand til at teste Regenerating Serum fra La Mer i to uger. I den tid, så jeg en markant ændring i synligheden af ​​mine porer, og linjerne omkring mine øjne er næsten ikke-eksisterende nu. Den dybe fure i panden er mindre mærkbar. Jeg vil indrømme, at for et par dage, var jeg skeptisk, men så en nat en server i en restaurant spurgte, om min datter var faktisk mine under en familie middag. Hun virkede chokeret over, at det var muligt og holdes siger, hvor godt jeg så ud. På det tidspunkt besluttede jeg, at gløden jeg tænkte jeg ville bemærket i min hud var virkelige ikke noget jeg forestillede mig, fordi jeg prøvede et nyt produkt. Jeg havde ikke ændret min makeup eller nogen anden del af min hudpleje rutine. Jeg havde ikke været snigende i ekstra timers søvn eller drikke ekstra vand. Det skulle være The Regenerating Serum, og dette var kun omkring en uge i forsøget.

Den Regenerating Serum hævder at foretage øjeblikkelige ændringer i huden. Jeg vil sige, at jeg troede, at min hud kiggede friskere efter jeg sætte det på, men jeg kunne ikke udpege ændringerne efter den første brug. Alligevel kommentarer efter en uge bevise, at dette produkt virker hurtigere end de fleste sera, som kan tage op til otte uger at vise forbedringer i huden, hvis overhovedet. Personligt er jeg gerne vide et produkt vil fungere godt inden otte uger, hvis jeg investere tid og penge i det. Når det er sagt, ser jeg frem til at se, hvordan The Regenerating Serum fortsætter med at ændre min hud i fremtiden.

Andre La Mer produkter at overveje

Den Regenerating Serum er kun ét produkt i La Mer linje designet til at give din hud et ungdommeligt udseende. Linjen er omfattende og adresser fleste hudpleje behov. Som eksempler kan nævnes:

  • Crème de la Mer, det produkt, der startede det hele. Den blev skabt af Max Huber, en rumfart fysiker, der ønskede at skabe en creme, der ville helbrede arrene han havde fået som følge af en ulykke i laboratoriet. Baseret på en interesse i havet tang er regenererende egenskaber og energierne af lys og lyd, han satte sig for at udforske bio-gæring. Tolv år og 6000 eksperimenter senere, han havde den perfekte kombination i sin Miracle Broth ™ og Crème de la Mer.
  • The Eye Concentrate er designet til at fjerne rynker, fine linjer, mørke rande omkring øjnene. Det hjælper også hævelser. Brug den morgen og aften.
  • Rensevæsken opløser al makeup og urenheder tilovers fra en lang dag.
  • SPF 30 UV Beskyttelse Fluid kan bruges på toppen af ​​din daglige fugtighedscreme (som Crème de la Mer) for at beskytte din hud mod UV-skader. SPF er vigtigt i enhver hudpleje rutine.
  • Tonic skal anvendes efter rensning (og før Regenerating Serum), og revitaliserer huden.

En henstilling

Vil jeg anbefale produktet? Ja, for enhver hudtype. Bare vær sikker på at du har en fugtighedscreme, der passer til din hudtype at følge op med, især hvis din hud er tør. Serummet ikke udtørre min hud, men jeg følte en konkret behov for fugtighedscreme efter jeg søgte det. Jeg kunne ikke have sat min makeup på lige på toppen af ​​den, f.eks. Resultaterne er indlysende og andre mennesker har kommenteret ændringen, så jeg kan ikke vente med at se, hvor fejlfri min hud kan få mere brug. Den Regenerating Serum blev leveret gratis til anmeldelse.