Kylling på grillen

Kylling på grillen

I modsætning til bøffer eller burgere, kan madlavning kylling på grillen præsentere nogle interessante udfordringer, men med lidt forberedelse og praksis, kan du mestrer kunsten at grille fjerkræ.

Varmen er tændt

Normalt når man grille, man ønsker grillen for at være ved en moderat temperatur. Dette er så kødet vil kokken på en god langsomme tempo, hvilket giver den indvendige tid til at lave mad, før ydersiden bliver brændt. Dette fungerer godt med steaks, burgere og kylling opskrifter, men det tager nogle omhyggelig som består. Du skal være sikker på ikke at åbne grill top for ofte eller hele din opbygget varme vil undslippe og hønen vil tage længere tid at lave mad.

Andre gange, du vil have grillen temperaturen at være temmelig højt på den ene side af grillen og ingen varme på den anden side af grillen. Dette er en fantastisk måde at ryge din middag, men det er også en fantastisk måde at langsomt koge et stykke kød, der har brug for en lang tid til at lave mad, ligesom sige svinekød eller et stykke kylling.

Det problem, de fleste mennesker løber ind med madlavning kylling på grillen, er, at de bruger for meget varme og char ydersiden før indersiden selv begynder at lave mad. Der er et par måder omkring dette spørgsmål. Den ene er at ryge hønen. Dette kan tage et stykke tid, men det vil resultere i et godt kogt og fabelagtig flavored kylling.

Der er et par ting, som du ikke ønsker at gøre. Det ville være at få din brand vil for varmt eller indstille din grill for højt. Dette vil medføre din kylling til char på ydersiden, før det kokke på indersiden. Den anden ting, du absolut ikke ønsker at gøre, er pels din kylling med en grill sauce, er for det meste tomat og sukker. Denne form for sauce vil brænde under tilberedningen og bør kun slathered på din mad lige før det sker eller serveres i en skål, så dine gæster kan tilføje så meget, som de kan lide.

Hvis du ønsker at tilføje smag til din kylling som det kokke, kan du bruge en spice rub, også kaldet en tør rub, eller du kan bruge en moppe, der indebærer anvendelse af en eddike-baserede sauce. Eddike-baserede saucer ikke brænder som sukker / tomat-baserede grill saucer, så du kan baste din kylling med dem alle, du ønsker. Du kan også bruge en marinade eller en saltlage at få nogle ekstra smag i din kylling.

Denne saltlage bør være nok til at arbejde med to hele kyllinger skåret i stykker.

Ingredienser

 • ½ kop salt
 • 1 ½ kopper sukker
 • 2 Potter vand

Vejledning

 1. Opløs sukker og salt i vandet.
 2. Du vil måske at opvarme vandet, men dette er ikke nødvendigt.
 3. Fordyb kyllingen i væsken og opbevares i køleskab natten over.

Kylling på grillen

 1. Når kyllingen er gennemvædet i saltlage natten over, fjerne det fra saltlage og dup det tørt.
 2. Start en brand i din grill.
 3. Hvis du bruger en kul grill, der er nedsat en større bunke kul i den ene side af grillen og et mindre bunke kul tæt på centrum, mens den anden side af grillen uden kul på alle.
 4. Hvis du bruger en gas grill, drejes alle brændere til høj og opvarme grillen i 15 minutter med låget ned, indtil grillen er meget varm.
 5. Tænd derefter en brænder fra, og den midterste brænder til medium lav.
 6. Hvis din gasgrill har kun to brændere, så lad en på høj og den anden på medium lav.
 7. Kog kylling dele som følger:
 8. Anvendelse af høj varme side af grillen, svitse ben og lår i 2 minutter på hver side.
 9. Sear brysterne 3 minutter pr side.
 10. Flyt kylling dele til den køligere del af grillen og luk grill låget.
 11. Vend stykkerne lejlighedsvis, men holde låget lukket så meget som muligt.
 12. Hvis du vil, kan du tørre kylling med en eddike-baserede sauce som kylling kokke.
 13. Test kylling til doneness ved hjælp af en øjeblikkelig læse termometer.
 14. Kog kylling til 170 grader.

.