Kvinders Plus Size Pyjamas

Kvinders Plus Size Pyjamas
Petite Plaid Flannel flannel PJs

For en slutningen af ​​dagen treat, glider ind i en behagelig pyjamas der knus dine kurver i alle de rigtige steder er den perfekte måde at forkæle dig selv. Plus size pyjamas er tilgængelige i prispunkter spænder fra billige til luksuriøse i en mange stilarter, farver og mønstre.

Store Plus Size Pajama Options

Flannel Pyjamas

Bomuld, uld og syntetiske fibre anvendes typisk til at fremstille flannel og teksturen af ​​det færdige tekstil afhænger som anvendes. Flannel lavet af bomuld eller syntetiske fibre er blødere og mindre kløende end flannel lavet af uld. Heldigvis med dagens mærkning praksis, er det nemt at lære, hvad stof pyjamas er lavet af, så du kan købe dem, du foretrækker, og undgå andre, der måtte vise sig irriterende for din hud. Overvej disse stilarter som tilføjelser til dit nattøj garderobe:

 • Petite Plaid flannel PJs af Dreams & Co: Nyd det ultimative inden for fuld figur søvn slid, når du glider ind i disse ultra-varme, petite plus size pyjamas fra Dreams & Co. De har hul, knap nede skjorte med en afslappet pasform for at vise dine kurver uden grimme klamrer og enkel montering elastiske talje bukser. Vælg mellem smukke mønstre eller legesyge udskrifter for under $ 35. Disse pyjamas fås i standardstørrelser 1X til 5X på Full Beauty.com.
  Kvinders Plus Size Pyjamas

  Termiske og Flannel Pyjamas
 • Thermal & Flannel Pyjamas ved Only Necessities®: Komfort opfylder trendy i denne pyjamas sæt fra Roaman s, som er ideel til at holde dig varm under køligere nætter. Den er udstyret med en poly / bomuld termisk top med rummelige ærmegab som falder under hoften og giver mave og hofte fortielse. De vævet bomuld flannel pull-on bukser passer på din naturlige talje til den ultimative komfort. Den kommer i fire on-trend plaid mønstre, retails for ca $ 32 og fås i størrelserne 1 til 5x. Kunde korrekturlæsere scorede pyjamas stærkt for varme, komfort, og nem pleje.

Bomuld og bomuld blanding Pyjamas

Valg pyjamas fremstillet af en naturlig fiber som bomuld kan gøre en stor forskel mellem at få en god nats søvn eller vende og dreje hele natten. Bomuld er ofte blandet med andre fibre, såsom polyester eller flannel og nattøj fremstillet af disse stoffer er blød, komfortabel og lang tids brug. Uanset om du er i markedet for 100% bomuld pyjamas eller et blandet stof, er der masser af muligheder.

 • JMS Strik Notch-Collar Dame pyjamas: Tag en tur på den vilde side og glide ind i disse ultra-blød, dyreprint pyjamas fra JMS. Toppen har en hak krave og brystlomme, og bukserne har en justerbar snøre i taljen. Skjorten generøse længde skjuler tunge hofter, som gør den rummelige bukser. Billigt prissat på under $ 25 størrelser 1X til 4X, de er lavet af bomuld / polyester blanding, der vil væge fugt væk fra huden, mens du sover, og hjælpe dig med at undgå nattesved. StellaService giver JMS en elite rating for deres kundeservice.

Kvinders Plus Size Pyjamas

Supima bomuld pyjamas

 • Supima bomuld pyjamas: Forkæl dig selv i en deluxe natlig oplevelse og glide ind i disse ultra-bløde pyjamas fra LLBean. Lavet af de fineste Supima® bomuld, de tilbyder holdbarhed bomuld og den luksuriøse fornemmelse af silke. Du vil elske den enkelhed af denne to-delt sæt med ingen knapper, tryklåse eller Tradewinds detaljer - bare en simpel scoop hals top med blid halsudskæring shirring for nogle smigrende fylde i toppen og slankende straight-legged, elastiske talje bukser. Vælg mellem to farver i størrelserne 1X til 3X for under $ 45. Kunde korrekturlæsere overvældende enighed pyjamas er komfortable, langvarig, og rynke-fri.
 • Vinter print strik pjs: Uanset om du sidder på balkonen nyder en varm drik eller rækker ud efter en varm coverup for at sove, vil du nyde blødhed pyjamas ved Drømme og Co.® fra WomanWithin. Det faste farver tunika top stryger og minimerer hofter og de lige ben print bukser slanke udseendet af benene. Vælg mellem seks festlige prints; applikationsbroderi på toppen matcher udskrifter på bunden. Fås i standard eller petite plus størrelser 1X til 5X for under $ 30. StellaService satser WomanWithin som fremragende. De fleste kunder, der har købt denne har vurderet det positivt for komfort, blødhed og flot design.

Luksuriøse Pyjamas

Pyjamas sæt er alsidige elementer i en intim garderobe, og de smarte curvaceous kvinder vil ikke begrænse sig til blot flannel eller bomuld pyjamas, når der er så mange andre luksuriøse stof valg. Her er nogle muligheder i stoffer og stilarter, du måske ikke har overvejet:

Kvinders Plus Size Pyjamas

Earth Angels Pajama Set

 • Earth Angels Korte ærmer og Capris Pajama Set - Plus: Du vil se og føle stor i denne klassiske endnu let pleje polyester pyjamas sæt fra JCPenny. Den løst monteret top er perfekt til at skjule tykke talje eller mave buler, og de korte ærmer hjælpe forklædning tunge våben. Capri bukser er altid smigrende, som de viser lige nok hud til at forlænge udseendet af benet og slanke din silhuet. Vælg mellem syv smukke farve muligheder i størrelser 1X til 3x til omkring 22 dollar. De fleste af kunderne, som købte disse fablede om deres komfort, god pasform og blødhed.
 • Carole Hochman Midnight Jeweled PJ Set Plus Size: Når sengetid kræver noget mere eksotisk og sexet, tage en chance på denne overdådige todelte pyjamas sæt fra HerRoom Plus. Den er udstyret med en løst strømmende top, der er perfekt til at tilsløre midsection figur fejl og matchende pyjamas bunde med en komfortabel stretch linning. Sættet er fremstillet af en ultra-blød blanding af modal og spandex. Vælg mellem to korte farver i størrelserne 1X til 3X til omkring 85 $. Som en bonus, de indstillede skibe gratis.

Shortie Pyjamas

Shortie pyjamas er hæfteklammer i mange kvinders lingeri garderobe. Uanset om du ønsker nogle jazzede Shortie pyjamas for doven weekend brunch derhjemme eller smarte valg for pålidelig nattøj, kan du finde et perfekt par.

 • Hot Pink Lacey Short Set: Få mest ud af de smukke kurver i denne sexede Shortie pyjamas sæt fra Pajamagram. Den er udstyret med en Lacy kjole med en dyb v-hals, der trækker øjet op mod din bedre aktiver. De matchende tap bukser har elastik i taljen med side blondeindsatser at vise bare en antydning af huden. Det er tilgængeligt i størrelserne 1X og 3X og retails under 90 dollar.
  Kvinders Plus Size Pyjamas

  Shortie Sleep Set af Amoureuse
 • Pyjamas, Shortie Sleep Set af Amoureuse®: kanalisere din indre boho med denne flirtende bonde stil satin pyjamas sæt fra WomanWithin. Bonden top udstyret elastificerede ærmer og universelt flatterende A-line facon at gøre dig se mere slank. Pull-on bukser passer på din naturlige talje og har en generøs fem tommer høje kvinder. Vælg mellem to farverige prints og forventer at tilbringe ikke mere end omkring $ 25. Denne Shortie søvn sæt fås i størrelser 1X til 5x.

Unikt Yours

Da hvad du vælger at sove i definerer din personlighed, kan dine nattøj valg afspejler din individuelle stil, uanset om det er eksotisk diva-lignende eller casual hjemmemenneske. Glide ind pyjamas, du elsker at føle sig godt mod din hud gør det nemt at få en god nats søvn og nyde behagelige drømme. For den ultimative natten luksus, tilføj en matchende eller komplementær kjortel og hjemmesko til dit nattøj ensemble. Uanset om du bor alene eller sammen med andre, vil du føle smarte og vises øverst på dit spil i stilfulde pyjamas og alle nødvendige tilbehør.