Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder


Shopping for en særlig lejlighed kjole kan (og bør) være sjovt. At vide hvad der er tilgængeligt, hvor at shoppe, og hvilken type kjole til at vælge til dit arrangement kan tage stress ud af kjole shopping og hjælpe dig se dine bedste.

Populære stilarter Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Der er utallige stilarter af særlige lejlighed kjoler for enhver form, størrelse, smag og begivenhed. Nogle af de mest flatterende og populære stilarter er:

Textured

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Det er en udbredt misforståelse, at tekstureret kjoler med plissering, ruching eller drapering tilføje volumen. De gør det modsatte, i virkeligheden, og er en fantastisk måde at camouflere problemområder. Ruching, plissering eller drapering på rette sted kan minimere din buste, mave, hofter eller alle af ovenstående. Textured stof tilføjer også en følelse af bevægelse til en kjole til en særlig begivenhed.

Dette sofistikerede draperet kjole af T-Bags ville smigre enhver form.

Udsmykket

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Udsmykning giver en kjole, der lidt noget ekstra. Almindelige typer af udsmykning er pailletter, beading og krystaller. Du kan gå højt eller dæmpet med udsmykning; mængden af ​​gnistre er op til din smag og tonen i begivenheden du deltager. Du ønsker ikke at bære noget for prangende til meget formelle begivenheder.

Gå fed med noget som dette Parker paillet mini, eller holde det subtile med en kjole som denne Lauren Ralph Lauren wrap med broche lukning.

Lace

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Kjoler med blonder overlay eller paneler er meget populære. De er smukke, meget feminin, og giver en delikat, romantisk touch til ethvert look. De tilføjer også en dejlig stoflige element til cocktail kjoler og formelle kjoler.

Denne smaragd blonder mini fra Madison Marcus er en smuk og sjov valg. Hvis du søger efter blot et strejf af blonder, prøv en kjole som denne BCBG en.

Vintage-inspirerede

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Vintage-inspirerede stykker er overalt, man ser i disse dage. Shift kjoler, blyant længde oplægninger og kæreste halsudskæringer er blot nogle af de klassiske stilarter, der har haft en nylig genopblussen. Disse silhuetter har eksisteret i årtier til en grund - de er tidløse og flatterende. Tapet blomster og prikker er klassiske vintage prints, der sætte fut enhver tilfældig festkjole.

Du er sikker på at se Mad Men chic i denne Tracy Reese rose print kjole.

Krop Con

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Kroppen con kjole er for kvinder, der elsker at flagre det, de har. Uanset om du er petite eller krumme, kan kroppen con kjoler arbejde for dig. De er generelt lavet af blandet stof, der hovedsagelig fungerer som en fuld organ Spanx - det stinker alt i og holder den på plads. Opfinderen af ​​bandage kjole, Herve Leger, gjorde kroppen con kjole ikoniske og en favorit blandt berømtheder som Eva Longoria og Britney Spears.

Hvis du går efter et sexet look, kan du prøve noget som dette French Connection bandage kjole.

Empire talje

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Den imperium taljen er en klassisk silhuet, der har været populær i århundreder. Den monteret buste og løs, strømmende nederdel fremhæver busten og skjuler maven. Det er flatterende på hver kropstype, men især pære figurer, der ønsker at dække deres midtersektion og rette opmærksomheden andetsteds.

J Crew Taryn kjole er en fantastisk, moderne tage på Empire talje.

One-Shoulder

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

One-skulder kjoler fokusere på din kraveben og skuldre. De er fantastisk til petite rammer. Denne stil er på den trendy side, men kan stadig være ganske elegant. Der er forskellige typer af én-skulder kjoler til rådighed, og du kan vælge et passende niveau for udsættelse og udsmykning, der passer til din smag.

En en-skulder klædt som denne Davids Bridal design med rhinestone rem er en smuk valg.

Top Forhandlere

Særlige lejlighed kjoler kan findes på alle større stormagasiner, samt mange masse detailhandlere og online butikker. Hvis du kan lide at være flere hands-on, se dig omkring de lokale butikker, vintage eller specialbutikker; de kan være en stor kilde til unikke fund. Her er nogle af de bedste indenfor butikker derude:

Storcentre

 • Bloomingdales er en betroet forhandler af selskabstøj, cocktail kjoler og afslappet begivenhed kjoler. De bærer mange populære designere, herunder Nicole Miller, Diane von Furstenberg, og Nanette Lepore.
 • Nordstrom tilbyder afslappet, cocktail og formelle kjoler fra mærker som Cynthia Steffe og Aidan Mattox, blandt andre.
 • Dillards bærer et komplet sortiment af særlige lejlighed kjoler fra etablerede mærker som Alex Aftener og Marina.

Masse Forhandlere

 • J Crew er en uventet kilde til store part kjoler. De har et udvalg af aften kjoler og cocktail kjoler i en vifte af stilarter og farver.
 • Davids Bridal er ikke kun for brudekjoler. De har et stort udvalg af særlige lejlighed kjoler perfekt til formelle og semi-formelle begivenheder. De bærer deres egen linje og har en eksklusiv linje fra Vera Wang.

Online Stores

 • Simply Kjoler har utallige stilarter af særlige lejlighed kjoler til enhver begivenhed tænkelige.
 • Shopbop har hundredvis af særlige lejlighed kjoler fra trendy designere som Rebecca Taylor, Gryphon, og Marchesa.
 • Net-A-Porter er online kilde til high-end designere. De har formelle, semi-formelle og uformelle kjoler fra Yves Saint Laurent, Gucci, og Matthew Williamson, blandt andre. Tjek deres søster site, The Outnet, for diskonteret priser på de samme mærker.

Valg af det rigtige type kjole

Der er tre kategorier af særlige lejlighed kjoler dækker en række formalitet. Den slags kjole du har brug for, afhænger af den type selv du deltager. Du ønsker altid at bære noget smart og passende.

Aften kjoler

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Der kræves aften kjoler til formel og sort-slips begivenheder. Generelt, når dressing til en meget formel begivenhed, du ønsker at vælge en kjole, der er klassisk og elegant. Du kan helt sikkert bære farve og kjoler med forskønnet accenter så længe du holder det enkelt og undgå noget alt for højt eller prangende. Formel og sort slips begivenheder har tendens til at være lidt mere seriøs, og det ville være uhensigtsmæssigt at bære en alt for festlig kjole.

Vælg altid en aften kjole med et gulv længde forneden. Alt kortere, selv kjoler viser blot din ankel, betragtes deklasserede på meget formelle lejligheder.

Cocktail Kjoler

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Cocktail kjoler er den mest alsidige type særlig lejlighed kjole. De kan bæres til enhver semi-formel begivenhed og fås i mange stilarter. Den LBD er den mest berømte af cocktail kjole kategori, og med god grund. En LBD er altid en flatterende og smarte valg. Prøv et forskønnet eller blonde version til et mere moderne twist på den klassiske.

Ud over LBD, kan du finde cocktail kjoler i alle farver, stof, og stil tænkelige. Fed farver er en fantastisk måde at lyse op en semi-formel look. Sørg for at vælge en farve, der er flatterende på din hud tone; ikke afgøre om noget, fordi det er farven på det tidspunkt, hvis det ikke er et godt match for dig. Kjoler med beading eller krystal detaljer og kjoler med uventede silhuetter som den ene skulder er også gode måder at opdatere mere traditionelle semi-formelle udseende.

Casual Party Kjoler

Kvinders Kjoler til Specielle Begivenheder

Ikke alle særlige lejligheder er smarte. Dagtimerne og ikke-formelle begivenheder give mulighed for mere afslappet påklædning. Du ønsker stadig at se put sammen og stilfuldt, men du kan se på bomuld eller jersey stof og vælge trykte kjoler, der ikke vil være hensigtsmæssigt for mere formelle begivenheder. En wrap kjole er altid et godt valg for afslappet partier, fordi det nemt kan være klædt op eller ned for at passe til de specifikke tone i lejlighed.

Færdiggørelse dit udseende

Når du har valgt en kjole, skal du vælge flere andre dele til at fuldføre dit look. Som en generel regel, hvis din kjole er en lys farve eller stærkt forskønnet, stick med neutrale sko og tasker og minimale tilbehør. Hvis din kjole er en neutral tone, kan du få tilbehør inden for samme farvepalet til et sofistikeret look eller tilføje en pop af farve til en mere moderne twist.

 • Sko: Medmindre du deltage i en afslappet arrangement, hvor ballet lejligheder eller sandaler kunne være tilstrækkeligt, bør du altid bære hæle. Et klassisk pumpe er et godt valg, især for mere formelle lejligheder. Til semi-formel begivenheder, kan du parre din cocktail kjole med åben tå, laklæder, eller forskønnet hæle.
 • Smykker: Må ikke gå overbord med smykker. Vælg to områder for at fremhæve og stoppe der. For eksempel, hvis du er iført en halskæde og øreringe, ikke bære et armbånd. Alternativt, hvis du er iført et armbånd og øreringe, springe halskæde. Du bør også overveje stilen i din kjole, når du vælger smykker til at fremhæve den. Hvis du er iført en farvestrålende eller forskønnet kjole, holde smykker enkel med neutrale farver og klassiske stykker. Hvis din kjole er i almindelig side, kan en erklæring halskæde eller lysekrone øreringe virkelig føje liv til din særlige lejlighed look.
 • Tasker: En kobling eller lille aften taske er vejen at gå for de fleste særlige begivenheder. Igen, hvis din kjole gør en erklæring, skal du vælge en enkel taske. Hvis dit look brug for et løft, skal du vælge en beaded eller metallisk pose at peppe dit outfit. Hvis dit arrangement er en afslappet eller dagtimerne affære, kan du bære en lidt større taske, men bør stadig efterlade din dag-til-dag carryall derhjemme.

Shopping Tips

Når shopping til en særlig lejlighed kjole, er der et par ting, du ønsker at huske på:

 • Prøv på en række forskellige stilarter for at finde en, der er flatterende for din krop type og passende for begivenheden du deltager.
 • Få noget behageligt! Det kan ikke understreges nok. Mens formalwear er i sagens natur mindre behagelig end de fleste tøj, så prøv dit bedste for at finde noget, der føles godt. Du ønsker ikke at tilbringe natten fidgeting og justere din kjole.
 • Undgå noget også trendy. Hvis du holder dig med klassiske silhuetter, vil du være i stand til at bære din særlige lejlighed kjole til år.