Kvinders Forventning i mænd kører til £ 50.000

En £ 50k løn gør en utvetydig top på listen over kvinders forventninger til mænd, de gerne vil dato. Med udsigt økonomisk urolige tid, eller måske tage den i betragtning, 83.000 britiske kvinder er involveret i en undersøgelse foretaget af UKDating.com kom sammen om dette hovedpunkt: kr 50k, mere gør ikke et problem.

Kvinders Forventning i mænd kører til £ 50.000

Kommer tæt i kølvandet på problemet pengene, er den anden betingelse for drømmen manden har en etableret karriere.

At eje en Audi TT, som han ville håndtere perfekt holder den tredje og fjerde steder fast.

Den femte krav swerves fra materielle besiddelser i undervisningen: en ønskelig mand skal have en akademisk grad.

Baggrund ryddet tilfredsstillende, har god tid tager sin tur. Det sjette og syvende punkter er ønsket om at tilbringe en aften i ny og næ ser en film eller et teaterstykke.

Kommentarer fra en talsmand for UKDating.com understreger, at kvinders standarder opretholder deres høje forventninger uanset hvor meget tiderne kan ændre sig, og enlige succesfulde mænd rangerer højt som alles ikon kærlighed.

"Det faktum, at sagen er, at alle enlige kvinder ønsker at leve drømmen, og en high-opnå partner er endnu et skridt i den rigtige retning.

"Penge er nu blevet vigtigere end nogensinde for vores medlemmer, der citerer det som en af ​​de vigtigste ting, de er på udkig efter i en mand -. Samt gode udseende selvfølgelig"

Åh ja, var gode udseende nævnt, besætter niendeplads på listen, i selskab med højden. En ideel mand skal stå 5'11 "tall.