Kvinder undervurderer deres Real Beauty

Den nye reklamekampagne for Dove produkter dukkede under sloganet "You Are smukkere end du tror". Det involverede almindelige kvinder igen (dette er princippet om Dove mærke), og dens specialister ville bevise kvinderne, at næsten alle af dem undervurderet selv.

Kvinder undervurderer deres Real Beauty

Under den nye kampagne, et galleri af portrætter dukkede op. Men første ting først.

Dove har inviteret en grafiker til at arbejde med kvinder. Først måtte han lave et portræt af hver kvinde Fra fantasi - uden at trække fra naturen. Deltagerne i forsøget ville sidde med ryggen til kunstneren og fortælle, hvad udseende, de havde: de beskrev proportioner i ansigtet, hår, øjenfarve ... Derefter grafikeren gjort tegninger efter ord en anden person.

Derefter blev portrætterne sammenlignet. I de fleste tilfælde kvinderne indrømmede, at tegningen, der viste, hvordan en person blev set af en udenforstående iagttager var meget pænere end den oprettet i henhold til deres egen beskrivelse.

Dove konkluderer, at kvinder helt undervurderer deres skønhed. Statistik viser denne udtalelse. Det viser sig, at kun 4% af kvinder i verden anser sig smuk.