Kvinder Skift frisure 150 gange i en levetid

Kvinder skifter i gennemsnit, 150 frisurer i den mest aktive del af deres liv, som forskerne har fundet ud af. I perioden 15.-65 damer besøger frisører 250 gange.

Kvinder Skift frisure 150 gange i en levetid

For mange kvinder, er der intet mere behageligt og spændende end at gå til en god stylist, der vil tilbyde at prøve en ny frisure eller farve. Britiske sociologer interviewet 2.000 kvinder og fandt ud af, at en typisk kvinde mellem 15 og 65 forsøger en anden haircut to gange om året, og mindst én ny hårfarve hvert år.

Oftest kvinder går efter nye frisurer, fordi de gamle bar dem. Ofte et besøg på en skønhedssalon er svaret på en breakup eller damer ønsker at kopiere en celebrityâ € ™ s haircut eller hårfarve, som de kunne lide. I Storbritannien, en rekord for frisure ændringer tilhører Victoria Beckham.

Kvinder 15-65 forsøge omkring 100 forskellige hår nuancer, radikalt ændre deres hårfarve en gang om året (50 gange i en levetid). Hver 20. kvinde adspurgte indrømmede at prøve noget nyt på ethvert besøg i en skønhedssalon, ikke kun haircut, og 47% forsøger at eksperimentere i små ting.

15% ønsker en ny haircut på grund af brylluppet, og en anden 13% går til en ny frisure efter fødslen. Ændring hårlængde ofte sker med ændringen af ​​sæsoner. Andre populære grunde til at ændre womenâ € ™ s frisurer er som følger: jubilæum, high school eksamen, populariteten af ​​en frisure i modeblade.