Kvinder skammer sig over deres ansigter uden makeup?

Alene tanken om at blive set uden makeup på vækker sådan virvar af følelser i britiske kvinder at mange af dem aldrig vil tillade det at svede, som er blevet afsløret af en undersøgelse foretaget af Superdrug.

Kvinder skammer sig over deres ansigter uden makeup?

Undersøgelsen, der omfattede 3.000 britiske skønheder konkluderede, at en ud af tre kvinder - som kommer til et spørgsmål om cirka 8 millioner - ikke engang ville tænke på at træde ud uden at gøre deres ansigter først.

60% insisterer på at bære deres krigsmaling hver dag, selv om de ikke har nogen særlig lejlighed planlagt eller kommer til at møde nogen, de gerne vil imponere.

30% vil gøre deres ansigter før gå ud shopping, selv om de bare stopper ved butikken rundt om hjørnet i et par ubetydelige køber.

10% af kvinderne sagde, at deres kæreste aldrig ville se dem med deres ansigter ikke gjort op, selv om det indebærer, at sove i make-up.

Superdrug talsmand i kommentarfeltet kaldet make-up "en stor tillid booster", der er en vigtig procedure for hver kvinde, hjælpe dem med at fremhæve, hvad de anser for bedst i deres udseende, mens du spiller ned pletter ... Ellers kan de føle sig helt forfærdet!