Kvinder Peak i deres skønhed ved 31

Kvindelig skønhed tilsyneladende toppe i en alder af 31. Det er ved dette punkt i livet, hvor kvinder føler den mest tillid til.

Kvinder Peak i deres skønhed ved 31

British shopping kanal QVC bestilt en meningsmåling involverer 2 000 mænd og kvinder. Deltagerne blev bedt om at definere en kvindelig appel. Undersøgelsen afslørede en kvinde rammer toppen af hendes skønhed på 31. Ifølge respondenterne, disse kvinder er smukkere end 19-årige.

70 procent af de adspurgte sagde, at skønhed er selvtillid. 67 procent rapporterede udseende som den vigtigste faktor i at bestemme, hvor smuk en kvinde er. Og 47 procent mener, en womanâ € ™ s stil er en nøgle.

Sue Leeson, direktør for kanalen, kommenterede den forskning viser, at en sand skønhed er mere end et godt udseende, men en kombination af tillid, stil og personlighed. Resultaterne modsætte sig til en fælles tro på, at kvindelig skønhed toppe i den unge alder. 31., en kvinde er mere sikker end hun er på 20. Ved den alder hun kunne få nogle erfaringer i selvopfattelse og relationer med andre.