Kvinder Må ikke Trust Celebrity Beauty Brands

En britisk undersøgelse fundet ud af, hvordan forbrugeren behandler berømthed skønhed biprodukter. Resultatet er ikke meget betryggende for celebs.

Kvinder Må ikke Trust Celebrity Beauty Brands

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af VoucherCodesPro, 53% af de adspurgte indrømmede at købe celebrity produkter. 52% af de britiske kvinder sagde dog, at kendis parfumer og kosmetik var langt fra den ideelle kvalitet-prisforhold. Mere end 2.000 af de adspurgte erkendte den lave kvalitet af berømthed skønhed mærker til en høj pris, hvilket er frustrerende for forbrugerne.

87% af de interviewede kvinder forklarede, at de kun købt produkter fra de berømtheder, at de kan lide: Jennifer Lopez, Iman og Cindy Crawford - de fleste kvinder ønsker at være ligesom dem. Men skønhedsprodukter fra berømtheder med tvivlsomme ry (f.eks Paris Hilton eller Justin Bieber neglelak) ikke modtager shoppere opmærksomhed (tilsyneladende, de fleste af køberne er fans).

Undersøgelsen konkluderede, at markedet for kosmetiske produkter er overvældet med berømtheder. Og tilsyneladende, berømthed parfumer og kosmetik er ikke mere på toppen af ​​popularitet.