Kvinder har brug for £ 16.000 per Life for at købe sko

Dette er en gennemsnitlig vurdering af, hvor meget en kvinde betaler for at få nye sko år efter år, viser en ny undersøgelse opdaget.

Kvinder har brug for £ 16.000 per Life for at købe sko

Ifølge resultaterne af undersøgelsen, der er involveret 3.000 kvinder, en pige begynder at købe sko til sig selv, når hun vender 14 og fortsætter med at købe omkring syv par fodtøj hvert år af hendes liv.

Skotøjsindustrien kan således påberåbe sig enhver gennemsnitlige kvinde i landet at købe 469 par af alle former for deres produkter, fra hæle til sandaler og flip flops. Tager £ 34,99 som en gennemsnitlig pris for et par, vi kommer op med et beløb på 244,93 £ om året og ender med lidt mere end £ 16.400 i 67 år.

Der har aldrig været nogen tvivl om, at kvinder er forelsket i sko, bemærkede en talsmand for Gocompare.com, kommentere resultaterne af deres undersøgelse. Så det burde ikke komme som en overraskelse, virkelig. Men måske mænd, der antages at ejer blot et par sko eller to på et givet tidspunkt (afstemningen ikke omfavne mænd), vil blive overrasket over at høre, at kvinder ejer omkring 19 par ad gangen, og dermed holde hjemme om 664,81 £ værd i sko!

Ingen tvivl om det er en fornøjelse-og-smerte affære at vælge fra dine 19 par de rigtige til at bære i aften - du favoritter eller de nyeste dem ...