Kvinder frygter for deres partnere

En undersøgelse bestilt af Engage Gensidig involverer 3.000 wome n opdagede, at 80% kvinder er bange for, at deres partnere kan skade deres helbred på regelmæssig basis. "De fleste kvinder, vi adspurgte havde betænkeligheder ved deres partners livsstil," sagde EM talsmand i hans kommentarer.

Kvinder frygter for deres partnere

Tusindvis af koner og kærester over hele Storbritannien er foruroliget over deres elskedes sørgeligt og krævende kontorarbejde, dårlige spisevaner, mangel på motion og urolige søvn.

37% af de Brit kvinder adspurgte kunne ikke lide deres partneres få overvægt.

33% af dem sagde, at de var sikre på deres partnere blev overbebyrdet på arbejdet, arbejde er den mest fremtrædende faktor at regne i kvinders frygt for mulige trusler mod deres partnere helbred. 10% var sikker på, at bringe arbejdet hjem er en yderligere sundhed skærpende omstændighed.

26% mente, at deres mand spiser for meget usund mad, og selv springer måltider (19%). En anden navngivet indtagelse af alkohol 19% som årsag til deres bekymrende.

23% mener, at mændene ikke får nok søvn og holde ignorere problemet.

Mens 20% er utilfreds med træneren kartoffel livsstil i deres partnere, selv flere af dem (31%) ønsker deres mænd til at få en god del mere motion.

Forsømmelse af arvelige eller nuværende sundhedsproblemer og manglende vilje til at konsultere en læge om deres sygdomme er andre punkter, der gør kvinder bekymrede over deres partners velbefindende.