Kvinder foretrækker Venner til partnere

Ægtemænd og partnere tabe til kvindelige venner i stor skala, når det kommer til at nyde fritiden, som fremgik af en meningsmåling blandt gifte kvinder foretaget af Lakeside Shopping Centre.

Kvinder foretrækker Venner til partnere

Når weekenden kommer, tusindvis af familiens kvinder i Storbritannien henvende sig til deres BFFs for de fleste psykisk behagelig tid - 3.000 adspurgte kvinder 30% sagde, at de helt sikkert foretrak selskab med deres veninder. Og når det kommer til shopping procentdelen af venner over partnere vokser drastisk til 60%, hvilket sikrer den gennemsnitlige kvinde af behov kvalitet rådgivning og frugtbar diskussion og eksklusive eventuel modstræbende over priserne på visse punkter.

Pleasures af en dag spa, et måltid ud eller bare have et glas vin sammen - krydret med en masse sladder, helt sikkert - følg shopping på listen over de mest populære kvindelige weekend aktiviteter.

Næsten halvdelen af de 3.000 klagede over, at deres partner ikke er den person, de kan tale frit i nærværelse af - og 10% indrømmede, at de ikke har lyst til deres sande selv med partneren rundt, en trøst, de trækker fra deres venners selskab .

Det var en "fascinerende" nyhed, sagde en talsmand for Lakeside Shopping Centre, som for så mange kvinder eskapisme og afslapning skal føle bedst, når deles med veninder og ikke med mænd.