Kvinder er mindst Smuk onsdag

Forskerne kalder Onsdag den mest skadelige dag til kvinders sundhed og skønhed. Og hvad er den mest gavnlige dag?

Kvinder er mindst Smuk onsdag

Humørsvingninger i løbet af ugen

De ansatte i den britiske St. Tropez kosmetik selskab interviewet over to tusind kvinder til at forstå, hvordan man kan ændre deres humør i løbet af ugen. De fleste af undersøgelsens deltagere skete at sige de følte ældre på mandag.

Onsdag Problemer

Kosmetikere sige dette er ikke overraskende: Hvis du har haft det sjovt og drikke alkohol i løbet af weekenden, at mangel på søvn, kombineret med ikke fuldt ud elimineret toksiner, vil have en ugunstig indvirkning på dit helbred og humør. Hver tiende interviewperson udtalte denne onsdag var hendes travleste dag. De fleste mennesker oplever en betydelig reduktion af deres præstationer i løbet af anden halvdel af dagen.

Stress, rynker & Job

Efter at have overlevet weekenden og har oplevet nok stress på arbejdspladsen, kvinder "samle" det største antal rynker på deres ansigt med 15 eller 16-tiden onsdag. For at hæve deres humør, kvinder ofte spiser noget sødt, som har en negativ virkning på deres hud. Andre er afhængige af køn til at hjælpe sig selv til ikke at miste modet. De fleste kvinder foretrækker torsdag aften til at praktisere denne aktivitet (ved den måde, er det ikke første gang torsdag får titlen på den mest sexede ugedag).

Uge bedste dag for kvinder

Den bedste dag i ugen er fredag ​​- omkring 60% af respondenterne føler bedst i slutningen af ​​den ugentlige arbejdstid. Den kvindelige krop får en dobbelt dosis af endorfiner - på grund af den tidligere lidenskabelige nat og foregribelse weekenden.