Kvinder duften ud Kompatible Partnere

En række undersøgelser foretaget af amerikanske forskere har vist, at kvinder har tendens til at lugte ud kompatible hjælpere. Desuden hunner er i stand bruge deres lugtesans til at genkende gener. Dette er muligt gennem HLA genetisk gruppe, der er arvet fra faderen, så mødre og døtre har forskellige præferencer.

Kvinder duften ud Kompatible Partnere

49 unge og ugifte kvinder blev testet ved at bede dem om at lugte T-shirts båret af mænd for to på hinanden følgende dage. Mændene var tidligere undersøgt genetisk. Desuden blev mændene bedt om at undgå at ryge, drikke alkohol, sex samt bruge parfume eller sæbe for de to dage af undersøgelsen. Alle T-shirts er blevet vasket med en speciel Lugtløs vaskepulver før brug.

Tests viste kvinder foretrukne mænd med små genetiske forskelle. Lugtesansen afvist lignende eller for varieret gener.

Af den måde, rådgive aromaterapi eksperter undgå brugen af ​​stærke "sexede dufte" for ikke at vildlede partneren. Der er masser af måder at opsnuse din ideelle mand. Nedenfor er de grundlæggende dem:

  1. Partnerne har brug for at undgå at bruge parfume i flere dage og vaske sig med bare varmt vand.
  2. Tøj skal vaskes ved hjælp af Lugtløs vaskepulver eller med en mild lugt.
  3. Du er nødt til at undgå stærke lugte ligesom tobak, som du gør din lille test.
  4. Du er nødt til at afstå fra p-piller, da det i væsentlig grad kan forstyrre din duft opfattelse.
  5. Rygning, alkohol, krydret eller stærkt aromatiseret fødevarer er også under forbud.
  6. Du er nødt til at skelne lugt i "sexet" og "indbydende og attraktive" kategorier, som du opsnuse. Den anden kategori betyder højere genetisk kompatibilitet.
  7. Hvis en mands tøj udsender barske lugte, der kan indikere nogle sundhedsmæssige problemer, mens søde lugt kan betyde diabetes eller skizofreni. Af den måde, disse to sygdomme er genetisk.

Det er vigtigt at sørge for din test er nemt og sjovt ellers kunne fornærme din partner og gøre ham føle sig som en lab kanin.