Kvinder bruger $ 50000 On Hair Care Under Lifetime

Hvad er prisen for skønhed? I en bogstavelig, monetær forstand. Pantene forpligtede sig til at anslå. Som en del af dette selskab har foretaget en undersøgelse tidligere på året, der involverede 2.000 kvinder. Har du lyst til at have et kig på resultaterne?

Kvinder bruger $ 50000 On Hair Care Under Lifetime

Vi bruger timer og timer på frisør â € ~ s, ikke? Nu tilføje den tid, vi bruger på at tjekke med spejlet og på jagt efter tendenser og skønhed tips i magasiner eller på internettet.

Det er klart, hele thatâ € ™ sa meget tid og penge. Men hvor meget præcist? I det mindste inden for en måned? Og hvad med i et helt liv? Gør dig klar til nogle tal iøjnefaldende.

Ifølge resultaterne af undersøgelsen, en gennemsnitlig kvinde bruger omkring $ 50000 om hendes hår i et helt liv.

Hvert år tilbringer vi en anslået $ 160 på shampoo og balsam, 120 dollars om hår styling produkter og $ 250 på klipninger. De, der farve deres hår, tilføje en anden $ 330 om hårfarver til udgifterne.

Forskere didnâ € ™ t begrænse deres skøn til kun det beløb, vi bruger på vores hår. Summen kan være pande-raising, men vi investerer det i vores egen skønhed og tillid. Pantene skønnede også mængden af tid hver kvinde bruger på hendes hår løbetid. Vi bruger på hårpleje omkring 1 time og 53 minutter om ugen, herunder hår vask, tørring og styling. Det kan synes lidt, men med 65 års alderen, der gør syv måneder brugt under hele.